DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:32

4 kommentar(er)


NÅ er det snart jul ♥ Jeg gleder meg så mye til juleferien, det skal bli så utrolig godt. Fri, familie, film, godteri, god mat og ja! Alt det der som hører julen med. Men før julen endelig kommer, er det tusen prøver og tentamener, men det blir vell jul i år også. Akkurat nå så hører jeg på "home for christmas" og er bare i sååå julesteming som det går ant, men et lite minus er at jeg er syk.

Gleder du deg til jul? - Aurora 
DATO: 13.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:51

4 kommentar(er)

Jeg blit alltid helt utrolig imponert over unge talenter. Når barn og ungdomer gjør noe helt sinsykt bra, får jeg gåsehud eller tårer i øynene. Madid Jane går på repate, gang etter gang. For en nydelig stemme. Får inspirasjon til å bli synge når jeg hører på henne. Helt utrolig.. Fortiden hører jeg mest på " Maddi Jane - If this was a movie" Helt utrolig. 

- auris
DATO: 10.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:17

0 kommentar(er)

Kjære Aurora! GRATULERER MED DAGEN ♥ 

Siden du har bursdag idag, vil jeg bare benytte sjangsen til å si at jeg er veldig glad i deg og jeg er veldig stolt av at jeg kan kalle deg en av mne beste venner :-) Håper du får en superduperdag på bispehaugen søta!


<3

 

-blogges! ida

DATO: 06.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:52

1 kommentar(er)

JEG HAR FÅTT MEG HUND!  ♥♥♥ Den heter Prince og er seriøst verdens fineste lille chihuahua. ♥

-Frida ♥

Loveu ♥
DATO: 03.nov.2011 / KLOKKESLETT: 09:29

1 kommentar(er)

Jeg har bursdag om en uke!! Og det er heller ikke lenge til jul, så her en litt av ønskelisten min. 
1 // Canada goose 2 // Macbook pro 3 // Pineapple klær 4 // Hunter støvler 5 // peak jakke 6 // peak klær Ønsker meg også Ugg's og mange andre ting så klart! Aurora ♥ Hva er dine jule/bursdags ønsker?
hits