DATO: 30.nov.2009 / KLOKKESLETT: 22:34

2 kommentar(er)

Heei, jeg må bare si en ting - dette kan bli et sint innlegg. Jeg har nemmelig engelsk tentamen i morgen, og får å si det rett ut - jeg kan ikke engelsk for fem flate øre .. Jeg kan det bare ikke, og i morgen har vi sånn "eksamen" så jeg får ikke lettere oppgaver, som jeg pleier - vi skal svare på noen dritt spørsmål till 100000000 tekster på netter, jeg skjønner ikke noe mer en at tekstene handler om tiden og klokker. Jeg bare sier det 2 på meg, fy ---- som jeg gruer meg, detter går dårlig ....
NOEN TIPS ?

4
aurora - ha en fin mandag
DATO: 30.nov.2009 / KLOKKESLETT: 18:35

0 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg til mamma. Skal bo her i en uke nå. Jeg skal hente min egen data, siden jeg ikke skjønner meg helt på mac når det gjelder bilder. Godt å se igjen alle. Har ikke bodd til mamma på lenge. Har bare møtt henne og søstrene mine i helgen osv. Har vært til reguleringstannegen i dag. De sier at jeg kanskje skal ha tannregulering : s... Og jeg som skal på nyttårsball å feire bursdag.. fuu. Jaa! Jeg og Madelen , skal feire bursdagen våres på fredag. Skal ta en del!
Har ikke mere på hjertet nå! Bortsett fra at Dina har kommet hjem. Var sykt gøy og se henne igjen. Har kjøpt meg ny lue!
Dere får bilde når jeg ikke sitter på mac'en!


-Frida

haha xD en annen versjon av umbralla !

DATO: 30.nov.2009 / KLOKKESLETT: 16:03

2 kommentar(er)

Heei!  tenkte jeg bare skulle skynde meg å legge ut en outfit før jeg drar på korpset. Det er ekstremt kaldt ute idag, å jeg er selvfølgelig så lur å tar på meg tights. Senere idag skal jeg skrive ønskeliste, eller forbedre den gamle. Og skrive ned hva jeg skal kjøpe til andre folk.
                                                 
 

cimg2022 cimg2028 cimg2024

Genser: Bikbok
Tights: Vetike

Dere vill virkelig ikke se trynet mitt nå!
HADEBRA ! -IDA
DATO: 29.nov.2009 / KLOKKESLETT: 19:24

2 kommentar(er)


Heia, sorry for at jeg ikke blogget så mye i går å i dag, men jeg hadde glemt passoret så det ble litt vanskelig.
nå har jeg kommet hjem fra julegran tennin, jeg FRYSER. Jeg kjenner ikke tærene mine, så gleder meg til en varm dusj nå.

I dag har jeg hadd en typisk søndag, dere vet hva det er ; slaske klær, lite sminke ++ det er hærlig
Nå skal jeg ta en dusj som sagt så skal jeg se en film, spise middag og bare slappe av å lade opp til ny skole uke..
Dere vil ikke se noe bilde av meg nå, så det ble noen danse bilder.
onedaykidomg
DATO: 29.nov.2009 / KLOKKESLETT: 18:07

1 kommentar(er)

Hei! Jeg er tilbake fra juletreteningen, noe som var helt sinnsykt kaldt! Når jeg kom dit fikk jeg vite at etterpå skulle vi spille i rosenborg park. Uff, gruer meg skikkelig til å dra ut i det kalde været igjen. Men jeg må jo si at jeg fikk julestemning da de tente jule treet på torget.

Har jeg sagt at jeg også har vært på cup idag? Det har jeg. Men jeg kunne bare være med på to kamper. Vi vant begge to. 6-1 og 1-0 :))))  Vet ikke hvordsn det har gått videre med dem, men jeg håper jo de har kommet langt! + Det var SNØ, på flatåsen! :D:D::D:D:D:D
cimg2012
Mari på cup idag :)

cimg2005
I bilen :D

Hade! -ida

DATO: 29.nov.2009 / KLOKKESLETT: 17:27

4 kommentar(er)

Nå har jeg lagt ut to innlegg på ganske kort tid, jaja. 
Som dere kanskje vet er det den rød nese dagen. Pappa har kjøpt en rød nese til med, siden jeg ikke rakk det selv. jeg måtte ha den fordi vi skal ha den med på juleshowet på rg. Kjøpte den jo for å støtte redd barna også da. Det står på esken at Alle inntektene fra salget av denne nesa går til redd barna. Så da har jeg gjort en god gjerning, eller pappa da! Det var den gode nyheten.. nå over til den dårlige
Må bare komme med at degusen (peanut) har dødd. Det er jo alltid trist når ett dyr dør. Vi skal ha han i fryseren til våren kommer. Da skal vi begrave han.
I kveld har jeg tenkt meg til mamma. Har ikke sett henne eller Eir og Frøy siden Tirsdag tror jeg. De skal jo på julegrantenning først, men det varer jo sikkert ikke så lenge da.
-Frida
hekta på sangen her:
dsc01578
peanut
dsc01608
rød nese !DATO: 29.nov.2009 / KLOKKESLETT: 15:49

3 kommentar(er)

Hei dere! I dag er det første søndag i advent folkens. Jeg har kommet skikkelig i julestemning. Mamma ville ha meg med på julegrantenning på Trondheim torg i dag, men jeg hoppa over. Vi skal henge opp julestjerna senere i kveld. Og tenne lys. Om du vil, så møt opp på torget klokken fem. Det er sikkert ganske koselig, men jeg er så frossen osv. Hun ville også ha meg med på brunch til noen av vennene til mamma, men det tror jeg hadde blitt sykt kjedelig. Nå har jeg jo kommet hjem fra Eva, jeg lå jo over til henne i går. 
Nå sitter jeg og ser på runway på tv. Det er gøy å se hvordan de lager klærne og hvordan de blir til slutt. 

Igår så vi på twighlight. Ikke new moon, men den første filmen. Maiken er helt gal etter twighlight. Hele rommet hennes er dekket av twighlight plakater og tegninger. Hun teller tilogmed hvor mange ganger hun har sett filmen. Hun har sett den tjueto ganger. Da er det jo heller ikke så rart at hun vet alt de sier til ett hvert tidspunkt. Der har du ett virkelig twighlight fan!
Hun mener at Robert Pattinson er kjekkest, men etter min mening er Taylor Lautner (med kort hår) dessisert kjekkest ! Hva med deg ?
-Frida
Taylor Lautner                                                        Robert PattinsonDATO: 29.nov.2009 / KLOKKESLETT: 11:41

4 kommentar(er)

Hei! Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte igår, jeg skulle egentlig ha gjort det igår, men det ble ikke noe av.  Idag så skal jeg først spille cup, også spille på julegrantenningen på torget. Jeg skulle vell ha skiftet til fotballklær nå, men jeg gidder ikke å dra meg opp av sofaen..
bloggeen4
begge tingene er fra bikbok. det var ikke så lett å se kjolen, så renkte jeg måtte ta et bilde der jeg hadde den på meg..

Hade!-idaDATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 20:06

3 kommentar(er)

Hei! Nå sitter jeg i sofaen og ser på at besøket mitt spiller mikado. Veldig asosial, jeg vet..Idag har jeg lært meg et nytt ord; Pottis. Det er Jakob sitt ord for potetgull.

Jeg var på solsiden idag, og da kjøpte vi oss røde neser. Støtter en god sak, vettu! Jeg vurderer å avslutte godteriloven min idag, fordi jeg ikke gidder lenger. Det er så kjedelig med godteri lov, trur jeg døøøør snart. Men nå skal jeg snakke litt med besøket mitt og ikke være så slem å sitte på data.
59429291259426487242
Meg, Maria og Ingeborgg anna :)

Hade! - ida

DATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 12:28

2 kommentar(er)

Hei! Jeg ser Frida har lagt ut en videoblogg. Vi måtte redigere den i picasa, det er derfor det er litt dårlig redigert. Det er kanskje ikke så veldig morsom video for dere. men vi hadde det veldig gøy da vi lagde den ihvertfall.

Jeg skal dra til Ingeborg nå, så skal vi ned til solsiden og møte Maria. Så egentlig må jeg forte meg veldig. Det ble veldig menge innlegg på veldig kort tid ser jeg nå. Men det går vell bra :)
snapshot37
Meg og Ingeborg. Vi ble sminket av noen folk på solsiden :)

Hade! -Ida
DATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 12:16

4 kommentar(er)

Untitled from ida lundeby on Vimeo.
DATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 11:34

2 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg sett mange som har blogg vs blogg. Om du vil bli med i blogg vs blogg. Så må du skrive inn bloggnavnet på kommentar på dette innlegget. Jeg trekker ut de som får være med. Om du vinner, setter jeg opp deg og en annen som jeg trekker ut til en slags battle. Håper du vil delta.
-FridaDATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 11:10

2 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg revet meg ut av senga. Sitter å ser på disney channel, det går en film som heter camp rock. Dere har sikkert hørt om den, eller sett den selv. Klokken halv to i dag skal jeg dra til Eva, så drar vi sammen ned til bussen og drar til Flatåsen. Etter det skal jeg og Eva ta bussen hjem igjen. Også skal jeg ligge over til Eva. Det blir sikkert kjempe kos. Gleder meg allerede! Jeg har ikke så mye å skrive om akkurat nå. 
Jeg vil bare si dere at dere har blitt mye flinkere til å kommentere. Og dere som kommenterer, dere skal vite at vi setter kjempestor pris på det, men dere vet også at det går å bli enda flinkere. Så om dere har en mening om noe vi kan forbedre oss på, eller om det er noe dere vil vi skal blogge om, eller hva som helst egentlig, så må dere bare skrive det på en kommentar. Hunden min, Dina kommer hjem på mandag. Gleder meg sykt. Hun får valper i måneden januar ca. Og jeg skal ha hoved ansvaret for dem. Kan ikke forklare det bedre enn at jeg gleder meg.
-Frida
Ser kanskje ut som om jeg er solbrent på dette bildet, men har bare tatt på veldig mye mettning. Det er en effekt. 
bilde 006

DATO: 28.nov.2009 / KLOKKESLETT: 10:22

1 kommentar(er)

Heia alle sammen. 
Nå har jeg akkuratt stått opp, eller lille broren min kom brasende inn på rommet-.- .. 
Jaja, sånn er det å ha lillebror. Dere vet jo hva vi gjorde i går siden både Frida og Ida har sagt det. Men jeg kan jo si min mening om kvelden, og det var kjempe gøy. Jeg håper virkelig vi møtes veeeeldig snart å gjør det samme en gang til. Vi tullet hele kvelden, tok bilder og spiste pizza. Ja, det var i går - i dag er i dag . Nå skal jeg til Ikea med familien (y) Skal kjøpe noen sko hyller til kleskapet mitt så, det blir gøy. Senere i dag kommen Marita (ei vennine) og kanskje noen til. Vi skal lage et kort og noen andre ting til en person vi kjenner. Blir vell bilder senere i dag! 
HA EN FIN DAG :)

DETTE HAR JEG PÅ MEG I DAG: 
pb270003

Genser: Cubus 
Rosa singlett: H&M
Hvit singlett: H&M
Bokse: Vero moda
Sokker: Sports butikk DATO: 27.nov.2009 / KLOKKESLETT: 23:02

9 kommentar(er)

Hei! Frida og Aurora har akkuratt dratt og jeg sitter i sofaen og blogger. Det har vært en kjempe morsom kveld, og vi har tatt masse bilder. Derre har kanskje sett at det har kommet ny header? dere skal få se noen fler av bildene altså, men siden vi tokk litt over 200 hundre bilder  kan vi ikke ta med alle.

Imorgen skal vi få besøk, også skal jeg kanskje møte ingeborg, men vet ikke helt enda. Ser på Senkveld nå, det er så sykt arti med de konkurranssene de har. ahhaha, jeg flirer meg ihjel hver gang.
Forresten har dere vært flinke til å komentere i det siste, fortsett sånn!
Hva har dere gjort idag?

cimg1847
litt usikker på hva vi holder på med her jeg..
cimg1832
Wannabe Fame fotografene?
cimg1835
Ja, det er elefant vi leker.  Frida er snabel, Jeg og Aurora er ører!

Hade! -ida

DATO: 27.nov.2009 / KLOKKESLETT: 15:45

2 kommentar(er)

Hei! Jeg har akkuratt kommet hjem fra kino! Vi så new moon, jeg har ikke sett eneren, så jeg forstod ikke så mye. Men jeg syns det var en kjempe bra fil, men det jeg ikke skjønner er hvorfor bella valgte Edward isteden for Jacob? Jacob er jo myyyye kjekkere! Men jaja.

Senere idag skal jeg møte Frida og Aurora, så skal vi ta bilder ti lny header :) Jeg gleder meg kjempe masse. Desverre har jeg ingen bilder fra kinoen. Jeg tok med meg kameraet, men minnkortet lå igjen i datan. Typisk. Men Maria har tatt noen bilde som jeg kanskje kan ta ;)
585111362853660701195418803304027241125633n

Hele fotball laget, vi skal på flatås cup på søndag - Andre som også skal?

-idaDATO: 26.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:47

13 kommentar(er)

Heia
Jeg er Aurora altså den tredje person i denne bloggen.
Jeg har blogget alene i en tid, men det er litt kjedelig. Jeg spurte Ida og Frida om jeg kunne få bli med på denne bloggen i stedet og fikk det. Så jeg tenkte dere mått bli litt kjent med meg, så her kommer fem fakta opplysninger:
  • Aurora, femten år . tiende klasse
  • danser på step by step, og det har jeg gjort siden jeg var tre år
  • ble kjent med Frida og Ida gjennom småbispan
  • naturlig blondt hår
  • blir fort nervøs
    aurora

    Ganske lengesiden, men her er jeg og btw; ny header kommer snart 

DATO: 26.nov.2009 / KLOKKESLETT: 16:26

5 kommentar(er)

Hei! jeg har laget en ny header! Så til frida; hvis du syns den var stygg så bare skift. Men spørsmålet er jo egentlig , Hva syns dere?
 Jeg skal på trening senere ikveld, egentlig er jeg ikke så veldig motivert for det, men jeg må vell dra meg dit uansett.
59429261259244997366
Maria og meg. Igjen :)

Hade!-ida
DATO: 25.nov.2009 / KLOKKESLETT: 22:29

1 kommentar(er)

Utfordring :D:D:D:D:D (blir litt usaklig dette her, men)
1. Skriv 10 ting om deg selv.
2. Legg ut ett bilde av dine beste minner og fortell hvorfor.
3. Legg ut et bilde du liker og fortell hvorfor.
4. Legg ut et bilde du IKKE liker og fortell hvorfor.
5. Så utfordrer du 5 andre

Ti ting om meg selv:
1.  jeg går veldig sakte, hvis jeg ikke går sammen med andre
2. jeg har bodd på høylandet
3. tannbørsten min er rosa og gul
4. jeg har blåe sokker på meg idag
5. jeg ønsker meg glo minerals foundation
6. jeg har kjempe lyst til å få piercing i navlen, men jeg tørsj ikke :(
7. jeg har alltid det samme marerittet
8. katten min veier ti kilo
9. jeg hater å høre på musikk mens jeg sitter på data
10. hvis jeg går ute alene er det ofte jeg begynner å synge. 

Beste Minner: ( blir vansklig å plukke ut bare noen få, da )
cimg0963
da aurora og frida lå over hos meg, Kjempe koselig dag!
cimg0758
Gründer camp, syltetøy maskinen vår :D:D:D
p1010170  sjuska og pjuska
Alle nyttårs-aftnene med skuespill
p7040187

alle gangene vi har jobbet på sætra :)

Skulle tatt med så sykt mange flere bilder, men kan jo ikke ta helt av.

Legg ut et bilde du ikke liker:
pc270276
fordi jeg er helt sykt fjortiss og jeg har på meg high school musical t-skjorte. Dette er 2-3 år siden, vell og merke

Utfordre fem andre:
Okei, jeg utforderer alle som leser dette :D:D   ..håper det blir mer en fem, høhø


Hade!-idaDATO: 25.nov.2009 / KLOKKESLETT: 17:42

1 kommentar(er)

haha, legg merke til meg i starten, hahaha
-FridaDATO: 24.nov.2009 / KLOKKESLETT: 22:11

0 kommentar(er)

Hei! en liten kvelds-update fra meg. Jeg var egentlig på vei til å ta kveldsstellet, men jeg begynte helt plutselig å tenke på nyttårsballet. Alle har jo gått rundt å snakket om det lenge, men jeg har liksom tenkt;" herregud, det er jo ikke før i januar. Hvorfor tenker de på kjoler nå?" Meeeeen, januar er jo bare cirka en månde fra nå, og jula går jo unna med stormskritt. Så nå har jeg funnet ut at jeg trenger ny kjole, og jeg vill ikke ha en svart en. Eller, hvis jeg skulle finne en ekstreeeeemt fin svart kjole så er det jo greit. Men man går jo helt i ett med alle andre når man har svart kjole, så jeg har lyst på en ny i en litt fresh farge.
    Så til sminken; jeg har jo massevis av sminke fra før, men alt er veldig gammelt og ikke særlig fint lenger.Jeg har jo hørt at produktene rfa smashbox, coverbrands og glo minerals skal være så brae. Og jeg har vært innpå hjemme siden deres og alt er jo SVINDYRT! Det eneste jeg vet er at jeg skal innvestere i en ny foudation og en mascara.
    Håret aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med, vurderer å kanskje dra til en frisør og få ordnet det rett før ballet, men det er jo også ganske dyrt. Hvis ikke blir det vell bare helt vanlig eller krøller. Jeg er mega dårlig til å lage litt fine festfrisyrer :(:(:(:((

video1
så fine bilder jeg tar av meg selv, altså
-ida
DATO: 24.nov.2009 / KLOKKESLETT: 18:41

3 kommentar(er)

Hei! Jeg må si dere noe.. Dere komenterer ALT for lite! Så, alle som leser dette innlegget må komentere. Uansettt om det er gammelt eller ikke :D:D:D  Da blir det nemmelig mye morsomere å blogge!

Tentamen idag gikk ganske greit egentlig. Blir nok ingen sekser, men kanske en 4-? håper det ihvertfall.
Jeg har akkuratt kommet hjem fra dansing. Jeg danser hiphop, men jeg må slutte etter jul, dessverre. Mamma syns det ble for mye å gjøre :(:((:(:(:(
forresten, jeg skal mest sannsynlig til frisøren imorgen, så det kan hende det blir før og etter bilder :D

HUSK Å KOMENTERE DA
bloggeen2
meg og mariasøta på skolen :)


Vi snakkes! -idaDATO: 23.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:26

0 kommentar(er)

Heyy, tenkte jeg skulle ta med en liten outfit idag! Ser at både jeg og Frida har vært gnaske flinke til å blogge idag, å det er jo bra.

Siden det som sagt 40 ganger før, er det tentamen i morgen,  så  jeg hadde kjøpt meg mat. Tror du ikke jeg klarte å glemme alt igjen på korpsbygget? jooooo! heldigvis fikk jeg mamma til å hente det, hadde ikke klart meg på heldags prøve uten godteri, eller mat , da. Jeg har jo godterilov, så ikke noe godteri på meg! Har bestemt meg for å begynne å like farris, siden jeg ikke kan drikker brus. Egentlig hater jeg farris, men det ser så godt ut syns jeg!

bloggeen1
tighst fra Vero Moda/Only
Strikket "tunika" fra Benetton
Genser fra Cubus


Hadebra!   -ida
DATO: 23.nov.2009 / KLOKKESLETT: 16:47

0 kommentar(er)

Hei, jeg heter ida og jeg har ikke blogget på kjempe lenge. Tenkte ikke jeg skulle komme med en lang liste over ting jeg har gjort etter jeg blogget sist gang, men jeg kan jo si at disse fame-bildene vi tok ble veldig brae! dere skal få se dem, men vi har ikke bestillt noe enda, vi fikk bare små svarthvitt kopier til å se på sånn at vi fikk bestemt oss.

Både jeg og Frida har norsk-tentamen i morgen. Av de tre tentamene er det norsken jeg gruer meg mest til. Jeg får alltid skrivesperre! det er så plagsomt nå jeg ser alle andre skrive så blekket spruter, mens jeg bare sitter der..

Vill dere stemme på skiene jeg har lagd? Da er dere noen knupper! så kan dere jo lage deres egene i samme slenge, så kan dere sende en link til oss, så kan vi stemme på deres :D
<object data="http://www.wideopendesigns.no/designs/3806.jpg" type="image/jpeg"> <a href="http://wideopendesigns.no?ski=3806"></a></object>      gå inn der å stem!
inntatte videoer
Kanskje ikke så¨lett å se at det er oss, siden jeg tok bilde av bildet med webben.

 HADE
DATO: 14.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:58

0 kommentar(er)

Hei! jeg er plantet i sofaen med brownies og is.. godterilov, du liksom. I dag har jeg bare vært sammen med familien, først i byen og så på peppes pizza. Har forsåvidt vært koselig det. Har faktisk fått kjøpt meg ny jakke idag, den er grå. skal legge ut bilde av den men kamera er litt under-bemannet, for å si det sånn.. dere får se bilde av isen min isteden..
snapshot11
nå må jeg slutte å legge ut dårlige bilder av maten min.. stakkars dere
DATO: 11.nov.2009 / KLOKKESLETT: 16:30

0 kommentar(er)

Hei! jeg og frida har akkuratt kommet hjem fra Fame Fotografene, det var kjempe gøy der. Fotografen så akkuratt ut som hun på hannah montana vis dere skjønner.

Jeg må bare si jeg er veldig fornøyd med matte prøven min, og jeg gleder meg til å få den tilbake.
snapshot21

sist gang jeg var på fame :D

-idaDATO: 10.nov.2009 / KLOKKESLETT: 19:47

0 kommentar(er)

jeg sitter her og drikker kakao og brødskive med rips<3 har vell egentlig andre ting jeg skulle gjort, som å åpne matte boka fordi vi har prøve imorgen eller finne ut hva jeg skal ha på neg når jeg og frida skal til fame fotografene i morgen. Meeeeen, jeg gidder ikke, etter en sykt pinlig danse... øvelse? trening? time? klasse? hva sier man egentlig? jaja, samma.. ihvertfall, de som kommer etter oss er på hiphop 4, sykt flaut når de kom inn og satt seg for og se på. jeg vet sånn halveis av noen av de som går på 4'ern... så ja, dere skjønner kanskje a t det ble litt flaut når vi går på 1..
snapshot16
ja, dere får bilde av brødskivene mine, siden jeg har ingen andre bilder :D

men vi snakkes, -ida
DATO: 08.nov.2009 / KLOKKESLETT: 20:16

0 kommentar(er)

..at jeg har vært på en konkurranse? med korpset mitt, småbispan :D dere kan se litt mer på hjemme sia vår, http://smabispan.no/j/. Men vi vant hele greia faktisk! Og musikkprisen, altså prisen for de som spilte best. hehh
Ellers har det ikke skjedd mye annet idag :)
dsc0058
17mai i år :)
DATO: 07.nov.2009 / KLOKKESLETT: 19:56

1 kommentar(er)

Hei! jeg har akkuratt laget farsdags kort, fordi det er farsdag imorgen :D  ellers har det ikke skjedd så mye idag, men jeg og frida har bestillt oss time hos Fame Fotografene. Vi hadde sånnt gavekort, så det blir jo spennende da :D

Jeg har fått godteri-lov, eller godteristreik. jeg skal klare å holde ut til juleferien, da får jeg 400 kr. veit det er mye, skulle egntlig bare få 250 -300, men jeg klarte å deale meg opp til 400 :D:D  Sykt kjipt nå som det er lørdag og brosjan sitter ret ved siden av meg og slafser godteri oppi trynet mitt så jeg liksom skal bli sjalu.. herregud, han er 16år...

Ellers så går nettet helt ekstremt treigt, spesielt når jeg er inne på facebook.. det er sånne ting jeg irriterer meg helt sykt over.

jeg og frida har forresten laget en film, men siden nettet er så treigt så går det ikke. Men jeg skal få lagt den ut en annen gang. Jeg skal til aurora en tur nå snart, så jeg får vell bare si hadebra :D -ida
snapshot4

 

DATO: 04.nov.2009 / KLOKKESLETT: 17:42

0 kommentar(er)

Hei! Jeg har vært i pirbadet med skolen idag, og jeg tror seriøst at jeg er allergisk mot klor. Fordi nå klør det noe sinnsykt over hele kroppen. Og da vi var i bassenget så svidde det dritt mye i øynene. men jjeg vet ikke jeg altså.. 

cimg1707
Så, har jeg tatt passbildet idag. Og det ble helt gult. ..

Jeg og Ingeborg sitter og skal jobbe med engelsk prosjektet vårt, men det går ikke så bra.. Oss to med hver vår pc og skal finn stoff om eksimoer.. haha, morsom du. Men vi må vell sette igang snart, skal bare bli ferdig med dette såååå..

btw, jeg har vært helt gul på det hvite øynene i hele dag, noen som vet hva det kan komme av? og det var før jeg var i pirbadet, altså..

HADEBRA! -ida
DATO: 01.nov.2009 / KLOKKESLETT: 19:03

0 kommentar(er)

Nå er det søndag å jeg gruer meg som bare juling til dobbel-time naturfag i morgen. Og nå fant jeg ut at jeg har glemt å pugge til den norsk prøven vi skal ha i morgen.. Og jeg kjenner at jeg kunne ikke brydd meg mindre. Jeg vet det er dritt kjedelig og høre om alt skolearbeidet jeg skulle ha gjort, men jeg må få det ut. Forresten har jeg et engelsk-prosjekt jeg egentlig skulle hatt ferdig til fredag..

Nå skal Frida komme hit eller så skal jeg dra til henne. Vet ikke helt enda jeg. Så vi snakkes!!
-IDA
beste
kjenner at jeg savner sommer nå, men samtidig gleder jeg meg syyykt til jul og snø :D
DATO: 01.nov.2009 / KLOKKESLETT: 11:29

2 kommentar(er)

..eller gallamiddag som vi så fint kalte det. I overigårs var jeg på avslutning/feiring med fotballaget mitt. Egentlig hadde jeg tenkt at dere skulle få velge ut kjole, men siden bilde opplastningstingen bare virker en gang hvert skuddår, så gikk ikke det akkuratt som etter planen. Men dere kan få se noen bilder!


1466831432917517690655517695225305456475n


1466831432920017690655517695225332367000n

hits