DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 22:21

1 kommentar(er)

Når noen spør meg om hvilket barndomsminne jeg husker best, så må det være når jeg og Ida så filmen
"The Lion King" eller "Løvenes Konge" på godt norsk,  nesten hver dag og lekte det etterpå. Det er vell ingening jeg forbinner barndommen med mere enn "The Lion King".Jeg og Ida sitter allerede nå å planlegger å gå på premieren av The Lion King 3D når den kommer på kino. Kan ærlig si at jeg begynner  å grine bare jeg ser traileren. Gleder meg noe helt sykt til den kommer ut i Januar ♥

-Frida ♥

Trailer 

 


DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:34

0 kommentar(er)

Heihei!

Som jeg kanskje har nevnt tidligere (nei så har jeg ikke det da), så driver jeg å pusser opp rommet mitt. Det er faktisk nesten ferdig! Mangler bare å henge opp speil, bilder, og et par hyller. Jeg skal vise dere hvordan det ser ut når det blir helt HELT ferdig, men imellomtiden kan dere jo KOSE DERE med en liten smakebit av tapeten min. 


BÆAMAMAM!!!! fin hæ??????  (ja flink til å re senga osvosvosvos, men whatever)

-sneiksss<3<3-ida
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 11:20

0 kommentar(er)


Fikk meg en gresskar-venn! 

Ellers bruker jeg resten av tiden min på å se one tree hill, til og med i timene. Forklarer kanskje karakterene fortiden.. God søndag, nå skal jeg se på one tree hill. - auris
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 01:33

0 kommentar(er)

Ta meg tilbake til sommerferien.. ♥ Jeg savner å ha brun hud, gjøre hva jeg vil til en hver tid. Spise når jeg vil, sove når jeg vil, stå opp når jeg vil, være med fine folk, shoppe masse, være ett annet sted, treffe ny mennesker, oppleve nye ting hver dag.. og rett og slett bare å ha det bra uten å trenge å tenke på hva du skal imorgen. Bare ta hver dag som den kommer.

Take me there please ..

Skole er seriøst det siste jeg vil og det siste jeg er sterk nok til å klare nå.. Andre som har den følelsen om morgenen før du går ut av døra? At du liksom bare ikke er sterk nok til å face dagen.. Uaaansett! Nok om mine emo-tanker.. Håper dere har hatt  en fin lørdag. Det har jeg!
-Frida ♥

 
DATO: 23.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:16

0 kommentar(er)

Endelig ferdig!

Ble veldig fornøyd med resultatet!
DATO: 22.okt.2011 / KLOKKESLETT: 17:21

1 kommentar(er)

Driver å lager litt pynt til veggen min. Jeg skal fortelle dere at det er sykt mye vanskeligere enn det ser ut som. Jeg skal ha "faith, trust and pixie dust" på veggen min. Har bare kommet til faith enda, men nå har jeg holdt på så lenge at jeg ikke gidder mer får i dag.
Ha en fin dag videre!

-Frida♥
DATO: 21.okt.2011 / KLOKKESLETT: 23:43

0 kommentar(er)

DATO: 17.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:44

1 kommentar(er)

-Frida
DATO: 17.okt.2011 / KLOKKESLETT: 00:04

0 kommentar(er)

Da sier vi hade til høstferien og hei til hverdagen.. Kunne hatt ferie såå mye lenger.
-Frida

Lykke til alle sammen!
DATO: 15.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:17

1 kommentar(er)

Idag kommer verdens beste hjem til meg ♥ Skal hente Janne på båten i kveld. Gleder meg helt sykt til å se henne igjen. Er faktisk tre dager siden jeg har sett henne.. Haha.. Når vi snakket sammen i telefonen igår, så fant vi ut at vi har egentlig ikke noe liv uten hverandre. Når vi ikke er sammen, så ligger begge bare å sover.. Det sier jo litt.. ♥-Vi bloggees, F ♥
DATO: 12.okt.2011 / KLOKKESLETT: 08:38

1 kommentar(er)

.... var jeg kjempe glad over at det var fredag så jeg bare 

meen.. så kom jeg på - det er jo bare tirsdag. Eller før jeg kom på det var jeg overlykkelig over at det var fredag. 


Såå sinna da vet du. 


Også så jeg på bilder fra sommeren, og ble glad igjen.

 

Sommer, sol, shorts, is og venner ♥
Hvooorfor ble bildene såååå forskjellige da? .. dumme blogg..
- A.H aka AuroraaaDATO: 10.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:37

1 kommentar(er)

Har hengt opp en del bilder til en slags "inspo-vegg" om jeg kan kalle det, det.. Greia er at jeg har hengt opp bilder av folk, quotes, filmer osv som inspirerer meg. Her er noen bilder.

Frida ♥
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 22:12

1 kommentar(er)

Føler at jeg ikke klarer å blogge bra mer, eller vet faktisk ikke om jeg har klart å blogge bra noen gang. Begynner alltid på et innlegg, men så ender det alltid dårlig uansett. Har skikkelig lyst til å blogge bra og masse hele tiden, men klarer aldri å komme helt i gang. Men kan prøve..

I helgen har det vært putti plutti pott danseøvelser igjen, super koselig. Så nå har jeg julestemning da. Haha, julestemning i starten av oktober er supert det. 

 
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 17:15

1 kommentar(er)


ah, jeg elsker høsten! Nesten den fineste årstiden, med alle fargene, regnet osv. Det eneste som er litt dumt er at det begynner å bli kaldt, MEN se på det positive! -Man kan ta frem ullgenser, store skjerf, lue og votter. Bare jeg som synes det er kjempe fint? 

 

-ida
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 12:53

1 kommentar(er)

I går var jeg og Janne barnevakt til småsøstrene mine. Vi spiste pizza og godteri, så på film, spilte twister, hadde utkledningsparty osv. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal ennå, men i kveld skal ihvertfal jeg og Unni ha filmkveld. Gleder meg veldig! Men uansett. En liten ting før dere ser på bildene.. Om dere kan legge merke til det, så er det sånne prikker/hvite rundinger på nesten alle bildene. Betyr ikke det at det er ånder/spøkelser/sjeler/energi ellernoe på bildene? Noen som kan litt om det? Jeg synes hvertfall det var litt creepy..
                                                                                                   -Frida♥
 DATO: 08.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:38

2 kommentar(er)
-Frida
DATO: 08.okt.2011 / KLOKKESLETT: 13:26

1 kommentar(er)

Jeeey! Jeg har høstferieee!!! Kunne ikke vært mere glad får det. 
Jeg har egentlig ikke noen planer får høstferien.. Jeg og Janne hadde noen planer, men de faila.. Så hun kommer hit i dag, så skal vi finne på noe gøy, sikkert. Har forresten hatt en loner-photoshoot idag, så det blir gøy å vise dere hva jeg fikk til.
Må bare redigeres osv. Hahah, føler jeg har veldig mange photoshoots fortiden, men jeg syns bare det er så utrolig gøy å sminke meg, ordne meg på håret, ta på meg noe fint og ta bilder. Jeg blir så utrolig fort inspirert. Denne gangen har jeg fått inspirasjon fra Selena Gomez sin when the sun goes down photoshoot. Det er så utrolig mye kult og fint.
Jeg ble passe fornøyd med resultatet, det blir jo aldri i nerigheten av Selena sine bilder, med proffe stylister, kamera og ikke minst det utrolige utseende, men det var utrolig gøy! 


Dette er en liten smakebit! 


-Frida
DATO: 06.okt.2011 / KLOKKESLETT: 22:43

2 kommentar(er)


Bilder av meg og Janne


                                                                                              -Frida ♥

 
DATO: 05.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:51

0 kommentar(er)

Da er jeg hjemme etter en laang skoledag. Egentlig hadde vi bare skoledag til to, men den virket utrolig lang. Er så sykt sliten nå at jeg nesten sovner foran datan. Men jeg har en del å gjøre idag. Skal for eksempel skrive engelsk stil, men pcen min er så klekk, så jeg får ikke åpna microsoft word. Også har jeg samfunsfag prøve imorgen, så jeg må forberede meg en del, pluss en del andre lekser. Og om ikke alt for lenge skal jeg på drama og etter det igjen skal jeg hente søstrene mine på kor, og deretter være barnevakt for dem. Så dette blir en lang dag. Kjenner jeg gleder meg til å legge meg allerede. MEN NESTE UKE ER DET HØSTFERIE ♥ Kunne ikke vært mere glad for å få en uke fri!

-Frida 
 ♥ Nice try - I am arrows

(Forresten så skjønner jeg ikke helt hvorfår ikke videobloggen vises..)
DATO: 04.okt.2011 / KLOKKESLETT: 00:26

1 kommentar(er)

Ta oss serisøt daa..
-Frida ♥ 
DATO: 02.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:24

5 kommentar(er)
-Frida ♥
hits