DATO: 30.okt.2009 / KLOKKESLETT: 23:36

0 kommentar(er)

heei! veit at det ikke har kommet noe innlegg på kjempe lenge fra meg (ida). Men jeg har hatt mye å gjøre i de siste dagene, så jeg har faktisk glemt av at jeg hadde en blogg. Men nå kommer det altså en liten update fra meg. Jeg ligger i sofaen med pledd og ser på golden goal. og btw, kjolen min fra nelly kom igå <33<3<3<3<3<33
uten navn

snakkesssssss  - IDADATO: 28.okt.2009 / KLOKKESLETT: 12:38

0 kommentar(er)Hei! har dere merket at jeg alltid glemmer og skrive "-ida" etter innleggene jeg skriver? Mest sansynlig er der jeg (ida) som skriver de innleggene som det ikke står hvem det er som har skrevet det.

Her sitter jeg og ser på disney channel, og drikker sjoko melk. kjempe gøy altså


snapshot27
heeeeeeeeei
cimg13744
hva man har tid til når man er "syk" altså.


DATO: 25.okt.2009 / KLOKKESLETT: 16:40

0 kommentar(er)

Hei! Jeg er tilbake fra kanfirmasjons leir. Og jeg griner etter og komme meg ut og være med  venner osv.. Men jeg er muligens smittebærer av svineinfluensa, så jeg får ikke dra ut av huset før jeg har vært hos legen. Dere kan se mer her -> http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6834128.
Men, jeg hadde det kjempe gøy på leir, og jeg ble bedre kjent med masse folk. Jeg glemte kameraet hjemmeee :(((
Jeg syns det er svine kaldt ute, tok dere den? svine-influensa, svine kaldt. Jaok, den var dårlig.men da kan jeg jo bare sitte og drømme meg vekk på apollo sine nettsider og prøve og overtale mamma til og dra til syden. 
dsc0563
DATO: 19.okt.2009 / KLOKKESLETT: 20:52

6 kommentar(er)

Hei, jeg har laget enda en midlertidig header, men jeg hater det bildet av meg, det er jo flere år siden. 
Håper at jeg og Ida får laget en ny header snart. TIL IDA: om du ikke liker headeren så bare slett den : - )
-Frida
bilde 023
DATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 12:21

0 kommentar(er)

Hei! Nå er vi tilbake fra hyttetur. Kjempegøy der! Jeg har  en dårlig nyhet til meg selv; Jeg fikk ikke Ugg's likevell, siden vi fant dem ikke i butikken. Noen som vet hvor de selger ugg's i trondheim? Isteden for uggs fikk jeg noen veldig stygge, men PRAKTISKE sko, som tåler vann og slaps osv..
cimg1257

frida har bildene fra hytteturen, så hun legger de sikkert ut senere :)DATO: 14.okt.2009 / KLOKKESLETT: 11:37

6 kommentar(er)

hei!, eller skal vi si hade?  Vi drar nemmelig på hytta nå, så det blir vell ikke noe blogging på et par dager. men skal love dere masse bilder når vi kommer tilbake. snøøø <

jeg har en mega bra nyhet og komme med! eller, den er vell egentlig best for meg, men. JEG SKAL FÅ MEG UGG'S IDAG!!!!!!!!!! jeg er seriøst overlykkelig.  jeg skal ha de med en knapp på sia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
getattachmentaspx
fra i fjor vinter
DATO: 13.okt.2009 / KLOKKESLETT: 23:24

0 kommentar(er)

Hei! Sorry for sent innlegg, jeg og Ida var liksom i gang i å skrive noe, men vi kom ikke så langt. Nå har vi vert ute å spist mye godteri og jeg er så sinnsykt kvalm. I morgen skal jeg og Ida fare til min hytte!!!! Det blir tatt mange bilder, jeg lover. Jeg skal lade kameraet mitt i natt. Jeg gleder meg faktisk til å dra til hytta. For det første så er Ida med, for det andre så har jeg ikke vert der på lenge. Det er litt skummelt der da men. Nå skal jeg spise kveldsmat og legge meg. Jeg holder på å sovne her jeg sitter. Kort innlegg nå, men vi blogges
-Frida
 
nå har hele den opplastingentingen av bilder klikket... sorryyy :((DATO: 12.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:54

0 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg nettopp hjemme fra min travle dag. Og jeg er sliten, ekstreeeeeeeeeeeeemt sliten.

Som dere kanskje har fått med dere, så har Frida blitt med på denne bloggeen! nå blir bloggeen mye oftere oppdatert! Og da kan vi ikke ha denne headeren vett, derfor har jeg laget en haeder - men den er bare midlertidig :)
Bildet er veldig gammelt.

DATO: 12.okt.2009 / KLOKKESLETT: 16:27

0 kommentar(er)

HEI!  Mandag er en av mine travleste dager, men jeg har da tid til å blogge litt :) Jeg tenkte jeg skulle lære dere en lek, Krokfot, eller Pengeleken. alt du trenger er en penge. Og noen som kan være med på leken, da. Så skal man være to lag, med minst to på hvert lag. Så skal det ene laget samle alle hendene sine under bordet og fordele pengen. Så sier det laget som ikke har penen hvilken "type" hender de vill ha, enten krokfot, flat-hånd, smygern, eller grinda. Så later vi som om de valgte grinda. Så setter laget med pengen opp hendene som grinda. Deretter skal laget uten penge peke ut de som de tror ikke har penger, og hvis de har gjort det riktig skal de bare sitte igjen med en hånd som pengn ligger i. Hvis de finer ut hvor pengen ligger er det deres tur til  ha pengen. Spillet sluter aldri! 

KROKFOT: hold pengen gjemt inne i håndflata, og sett opp hendene ssom krok føtter !

cimg1592     cimg1593 
GRINDA: bare sett opp hendene som en grind, med pengen mellom fingree. pass på at den ikke syns.
cimg1594    
SMYGERN: ha pengen i hånda, og prøv og smyge hendene ut, uten at noen hører eller ser noen ting.
cimg1597     cimg1598   cimg1599 
FLAT-HÅND: slå hånda hardt i bordet, så ingen hører at pengen er gjemt i din hånd. 
cimg1600     cimg1601   cimg1603


HADEBRA!
DATO: 11.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:52

0 kommentar(er)

Heihei! jeg har helt glemt å fortelle at jeg har vært på hytte-tur denne helga, og at det ikke var internett der. siden jeg er n00bie-blogger, så har det jo ike falt meg inn å mobil-blogge. 

Jeg har akkurat spilt fotball-kamp. faktisk kvart-finale i kretsmesterskapet! resultatet sier vi ingenting om:) Men jeg kom hjem piss-sur også hadde mamma laget omellett til meg. Jeg hater egentlig omelett, men her sitter jeg og trykker den i meg.  Hvorfor? fordi jeg er en så ekstremt snill datter :D
dsc1132

litt dårlig bildet , damen :b
dsc1110
TROND IL
DATO: 09.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:50

0 kommentar(er)


ææææææ, det funker faktis å legge ut bilder :OOOOO synd at jeg er syk, sånn at jeg ikke har noen bilder, da.  men jeg kan jo bare legge ut noe random.
            sur ida bilde 20bilde 21
                                                                          kul as


men, ja jeg måtte bytte tilbake til min gamle mobil, siden pappa måtte ha min. Aner ikke hvorfor, noe med sim-kortet osv. så da er jeg tilbake hos min sony ericsson k750i, som mangler tre knapper.
 bilde 8DATO: 07.okt.2009 / KLOKKESLETT: 17:03

0 kommentar(er)

heihei :)  dere syns kanskje jeg blogger veldig lite, men det er fordi bilde opplastningen ikke virker. Jeg syns selv at blogger uten bilder er piss dårlig, siden jeg egentlig bare ser på bildene, å da blir det litt kjedelig uten. derfor, så skal jeg ikke spamme med masse innlegg uten bilder - jeg venter heller til det der tullet virker igjen. 

Andre som har samme problem? 
eller er det bare min pc?DATO: 06.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:26

0 kommentar(er)

Heeii :)  sorry for dårlig blogging idag. men jeg har vært på dansing og gjort naturfag til den store gull medalje. Så det har ikke vært så mye tid til blogging.

Frida har laget header til meg! Hun er min reddende engel! ikke bare i dette tilfelle, hun er det veldig ofte :)
Der var virkelig på tide med en header nå. Dere får ikke se den i dette innlegget - siden det fortsatt er noe kødd med bilde opplegget.  HADE

DATO: 05.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:24

0 kommentar(er)

Jeg har tenkt til å bynne å lage en header, men jeg har to problem - jeg har ingen brae bilder, og jeg suger til å redigere. Så hvis noen hadde vært en engel å lage til meg hadde jeg blitt kjempe glad!

Jeg skal spille fotball-kamp idag, og når jeg ser ut, frister det ikke særlig. Ute øser det ned, jeg er ikke helt sikker på om det er regn eller snø, da.. slush?
Det funker ikke å laste opp bilde - skjønner ikke dette jeg.DATO: 04.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:42

6 kommentar(er)

hei! Jeg har et kjempe problem. Jeg har ingen aning hva jeg skal ha på meg i vinter. yttertøy, altså. Jeg har sett ekstremt masse fint, men alt er jo så sinnsykt dyyyyrt! Det eneste jeg har er en grønn burton jakke som jeg kjøpte bare fordi det var merke. Dette var for 2 år siden, bare så dere vet det!

Det som er litt dumt er at jeg ikke vet hva jeg har lyst på. Da hadde vinter-shoppingen vært piece of cake! eller, jeg har jo mega lyst på Ugg's, men mamma syns de ser ut som brød eller loff - så hun vill ikke kjøpe de til meg, så da er det bare å begynne og spare.
Noen som har vinterklestips til meg?

idaogjenny

har ikke tatt bilder idag :)hits