DATO: 01.okt.2011 / KLOKKESLETT: 00:50

0 kommentar(er)

Heei! Vi ha hatt en koselig kveld med stiping av hår, masse godteri og film. ♥ Her er noen bilder

Her er resultatet av stripingen av håret til Aurora. Det er mere forskjell i virkeligheten. Håper at dere har hatt det like koselig som vi har ♥ Natta
DATO: 30.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:13

2 kommentar(er)

Så sykt herlig med helg!!! I kveld kommer jentene mine på besøk. Gleder meg til en bloggeen-kveld igjen. En stund siden sist nå. Så dere kan vente dere litt blogging ikveld ♥

må bare rydde opp alt  rotet her, så er alt klart! 

Se så fornøyd.. 

 


Ha en fin helg da dere ♥

-Frida
DATO: 30.sep.2011 / KLOKKESLETT: 00:26

0 kommentar(er)

Da skal jeg legge meg, men ville bare si god natt til dere først ♥ 
Det er så deilig å tenke på at det er fredag imorgen. Gleder meg veldig til helg nå. Og jeg syns jeg har vært flink denne uka. Med ingen fravær, ingen glemt lekse, ingen forsent til time, ingen anmerkninger, ingen glemt gymtøy, så det skal bli godt med en vellfortjent helg. Tipper jeg ikke er den eneste som gleder seg til helg?

Men dere får ha en god natt ♥ Bloggees imorgen 
-Frida  
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 19:47

1 kommentar(er)

I dag er faktisk bloggeen to år, som Frida sa. Syns det er sykt kult. Jeg begynnte ikke å blogge før i november, men likevell; bloggeen.blogg.no har vart i to år. Må hoppe i spansk leksene, tjohei. MEN i morgen skal kosepiene møtes og ha en blogeen 2år på etterskudd. Gleder meg!


her spilte vi inn må gjøre video!

elsker dere jenter - Aurora
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:24

1 kommentar(er)

Hei! Idag er bloggen vår to år gammel. Så, gratulerer bloggeen♥ Det skal jo naturligvis være en feiring, men ingen i bloggeen er ledig samtidig idag, så vi feirer det imorgen istedenfor. Da blir det kanskje en liten videoblogg?

Uansett! Idag har vært en glad-dag. Har gått rundt å smilt i hele dag. ♥ Er så herlig med sånne dager.

I nuet Hahah, ikke så glad i dag tidli da..

Nå skal jeg gå å hive i meg litt mat ♥ bloggees

-Frida


 
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 21:07

2 kommentar(er)

Hallo i luken! Nå sitter jeg med lekser, noe som er ekstremt uvant faktisk - hadde ingen på u.s. men nå gjør jeg jo ikke annet. neida joda neida joda.

MEN, selveste Mona var på besøk her igår! Hun går i klassen min på musikklinjåå. Kjempe koslig! vi rakk jo egentlig bare å spise, siden vi brukte ganske lang tid på å kjøpe hårfarge, vente på bussen, sitte på bussen (det tokk, serr evigheter!), på vei fra holdeplassen møtte vi fler fra klassen, så ja.. men monasøta hadde kjøpt banan og sjokomelk, så vi chilla å chilla åchilla :)

Sa jeg at jeg muligens ska farge håret? I en litt mørkere brunfarge, sånn at hele håret blir litt jevnere farge. Nå har jeg jo faktisk "naturlig ettervekst" eller hva man skal si. Det er ikke ettervekst, men det ser sånn ut, siden håret mitt bare.... er sånn. 

bloggetiblogges<3 ida

og til dere som faktisk leser bloggeen (hvis det idet hele tatt er noen, heh.) -besøk bloggen til mona! MONAERKU.BLOGG.NO
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 19:34

0 kommentar(er)

4 måneder siden nå.. Og jeg savner deg mer enn aldri før. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på deg. 
Savnet er uendelig og det gjør utrolig vondt å savne en person som deg. Jeg vil vite hvor du er og hvordan du har det. .  Tårene renner nesten hver dag og alt er annerledes. 
Alt er så tomt og skummelt uten deg. Det føles som en evighet.


Jeg vil ikke savne deg mer! Kom tilbake.. Jeg trenger deg ♥

-Frida


Fuck the distance, you should be here
 ♥
Hvil i fred verdens beste  
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 00:07

0 kommentar(er)

Har hatt en utrolig koselig kveld med Unni. Vi har sett på TV, spist oss feite på alt mulig godt og pratet mye. Kjempekoselig å se henne igjen.
Skal legge meg nå. Jeg er så dårlig på å legge meg om kveldene. Og det medfører jo selvfølgelig til at jeg blir sykt grinete om morran. Jeg er definitivt ikke ett A-menneske for å si det sånn.. Hvem er egentlig det? Jeg tror mennesker har godt av å sove.. Det må jo være en grunn til at vi ikke vokner naturlig klokka 7. Men nok om søvn-prat.
Pappa og Unni var i røros i helgen, så jeg fikk noen gaver av dem ♥ Søte som de er! 

Fikk denne kjempefine "lykta" som jeg hengte opp i vinduet med en gang!


eos lipsyl. Elsker de ♥
 

Også fikk jeg denne ubersøte plakaten! Hahah


Sov godt, lesere ♥


As much as it hurts, I keep holding on to hope.
DATO: 27.sep.2011 / KLOKKESLETT: 18:49

0 kommentar(er)

gjett hvem som  har kjøpt seg mac? JO MEG! Jeg elsker, forguder, tilber og elsker den. Det er min nye bestevenn! Goodbye alt sosiale liv, HEI MAC! neida, er ikke så ille -men jeg angrer ikke et sekund!  

Noe det beste av alt er jo photoboot! <3blogges, ida
DATO: 26.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:45

0 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg dusjet og sitter å spiser meg feit på godteri ♥ Jeg og Ida var å så Kong Curling på kino i sted. Anbefaler folk å se den, selv om den ikke var like morsom som forventet. 
Anyways.. Her er det jeg kjøpte i byen:

Sko fra H&M til 399


Og mascara kjøpt på cubus for 149 kr.
Isadora (big bold mascara)

-Frida ♥

 
DATO: 26.sep.2011 / KLOKKESLETT: 14:06

0 kommentar(er)

Da er jeg kommet hjem fra skolen. Ganske grei dag egentlig, med masse norsk skriving. Nå skal jeg gjøre lekser, også kommer Ida senere ikveld, så drar vi på kino. Blir koselig! Det regnet sykt når jeg gikk hjem idag, så er helt klissblaut. Kan det ikke komme litt sol snart? 

-Frida ♥


ah.. elsk med webkamera og vått flatt hår......................
Ha en fin mandag.


Do me a favor... and smile ♥
DATO: 25.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:43

0 kommentar(er)

Om kveldene, særlig i ukedagene elsker jeg å se på serier. Jeg blir så sykt fort hekta når jeg begynner å se på en serie. Nå har jeg sett ferdig hele hellcats sesong 1. Husker ikke helt hvor lang tid jeg brukte, men kanskje 3-4 uker? 
Så nå må jeg jo ha en ny serie å se på. Jeg tror jeg skal se alle gossip girl sesongene. Det kommer sikkert til å ta sin tid, men jeg elsker jo gossip girl, så det klarer jeg sikkert fint. 
Ha en fin søndag videre

-Frida ♥

 
DATO: 25.sep.2011 / KLOKKESLETT: 12:42

0 kommentar(er)

Da har jeg fikset litt på rommet igjen. Det er ikke mye, men det begynner å bli litt mer personlig. 
Beklager for dårlige mobilkamera bilder, men har ikke noe kamera at the moment. Skulle egentlig mobilblogge, men blogg.no appen er så dårlig, så programmet avsluttet seg selv hele tiden, så måtte starte på nytt mange ganger. Til slutt ble jeg så lei at jeg heller lastet over alle bildene på pcen å blogget der istedet.


Den tingen som henger i taket foran bildet er en glassmåne. Sånn ser den ut

 Forelsket meg med en gang i dette bildet. Helt sykt fint!

-Hva syns du?

-Frida ♥
DATO: 22.sep.2011 / KLOKKESLETT: 22:49

2 kommentar(er)

Jeg og Ida spilte inn en sang for en liten stund siden. Ikke noe kjempe seriøst, men veldig morsomt likevell. Vi har lagt noen planer, men ikke helt bestemt enda. Jeg håper virkelig på en bloggeen kveld snart, savner jentene mine ♥ Føler liksom bloggen har blitt lagt litt på hylla fra min siden, det skjer noe hele tida. Jeg mener virkelig HELE tiden, har rett å slett ikke til til blogg hele tiden, men har jo blogg.no på iPhonen så blir jo lettere da. Trenger ikke hente pc for å få blogget et lite innlegg. MEN til overskriften, jeg vil lese noen nye blogger. forslag? 

- AURORA
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 01:11

0 kommentar(er)

Hadde vært så delig å være barn igjen. Ta meg tilbake der hvor du ikke trengte å ta ting i egne hender. Hvor ting ble gjort for deg. Når du alltid hadde noen ved din side. Når du hadde gjort noe galt er "hun/han er jo bare ett barn" en god nok unnskjyldning. Ta meg tilbake hvor jeg ikke hadde noen bekymringer og sorg. Savner å kunne grine av alt når noe gikk meg imot. Griner du nå blir du sett på som svak..  
Nå har man liksom så mye ansvar og det er ting som skjer hele tiden, som du liksom må klare å ordne opp i på egenhånd. 

Savner mitt naturlige smil, glede og følelsen av å være i live.


-Frida


Quote

Take me back to these days ..

 
DATO: 19.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:17

2 kommentar(er)

Var til tannlegen nå. Og han sa "nå tar vi en kontroll til neste måned, så fjerner vi reguleringa". Kan du tro jeg hoppet i taket eller? Har ventet på den nyheten i ett år nå. Blir så sykt godt. Fant ut at jeg kunne ha sånn "quote" greie etter hvert innlegg. Det skal ikke være sånn helt random, men det kan ha noe med hva som skjer i livet å gjøre osv. Ha en fin dag videre. Jeg skal hvertfall kose meg med pugging til naturfag prøve imorgen -.- ohyes..

-Frida ♥


Meg og Janne
Bilde fra helga!


But hey! Life is for living, right? ♥
DATO: 18.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:03

0 kommentar(er)

Har vært en typisk søndag idag, med tv, mat og Janne! Kjenner jeg gruer meg til denne uka. Vil ha helg!!

♥ Frida


Nobody's perfect, we screw up, but then we forgive and move on! ♥
DATO: 15.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:05

0 kommentar(er)

-Frida ♥
DATO: 12.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:46

0 kommentar(er)

Da er jeg ferdig med alle leksene mine til i morgen. Har seriøst brukt nesten en time på alt! Ahh.. blir så sykt utslitt av det..Men da kan jeg ta resten av dagen "fri" med god samvittighet. ♥ Skal lage meg noe mat snart tenker jeg.. 

-Frida ♥DATO: 11.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:10

1 kommentar(er)

Maria her. Sykt digg å møt Ida igjen, år og dag siden sist! Ida er en av de beste!!!!! Ilupilu Ida<3333 snakkes
DATO: 11.sep.2011 / KLOKKESLETT: 11:45

0 kommentar(er)

Jeg og Ida koset oss med litt frukt og smeltet sjokolade i solen i går. Utrolig koselig med litt sol igjen. Snart begynner det sikkert å snø, det skal bare regnes bort tusen ganger før jul da selvfølgelig.

Nå gjør jeg lekser.. Snakkes
DATO: 08.sep.2011 / KLOKKESLETT: 22:32

1 kommentar(er)

Har to sanger dere må høre! De er så sykt søte ♥

-Frida

 Run away - Megan and Liz

B-e-a-utiful - Megan Nicole

DATO: 06.sep.2011 / KLOKKESLETT: 17:11

3 kommentar(er)
-Frida ♥
DATO: 05.sep.2011 / KLOKKESLETT: 18:32

0 kommentar(er)


DATO: 05.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:49

0 kommentar(er)

Skal legge meg til å sove nå med coldplay på øret. Det er seriøst det beste tipse ever! Lag deg en spilleliste med yndlings sangene dine fra coldplay å skru opp lyden å legg deg til å sove. Det er seriøst høydepunktet på dagen min fortiden. Er så sykt sliten etter skoledagen. Har bare lyst til å legge meg å sove i ett år å vokne opp med ny energi og med ett nytt og friskt hjerte..
-Frida
DATO: 04.sep.2011 / KLOKKESLETT: 13:10

0 kommentar(er)

Skal gå tur med Dina nå!
-Frida
DATO: 03.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:55

1 kommentar(er)

Da stikker jeg ned til ida får å feire broren hennes sin bursdag!
-Frida
DATO: 03.sep.2011 / KLOKKESLETT: 14:14

1 kommentar(er)

Dette er en av tusen teite ting jeg kan begynne å gjøre for meg selv når jeg kjeder meg..

Håper dere får en fin lørdag. ♥    (ps. Gratulerer med 18 års-dagen Jonas!!)

-Frida ♥ 


De to siste bildene ble bare så syyyyykt creepy! Hahah
DATO: 01.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:59

1 kommentar(er)

enough said.. DATO: 01.sep.2011 / KLOKKESLETT: 14:26

2 kommentar(er)

-Frida♥
hits