DATO: 29.jul.2011 / KLOKKESLETT: 13:44

0 kommentar(er)

Har nettopp sett en eppisode av "kyle xy" og merket at dette var en utrolig bra serie! Anbefaler alle å sjekke det ut!
Også er jo han som spiller kyle utrolig kjekk!
-F
DATO: 24.jul.2011 / KLOKKESLETT: 18:49

0 kommentar(er)

Nå blogger jeg fra iphone, via blogg.no sin nye app! Den er jo kjempesmart! Fordi da slipper jeg jo å skru på hele pc'n, laste over bilder fra kamera osv, bare for å skrive ett lite innlegg. Selvfølgelig blir bildene veldig mye bedre ved å ta med vanlig kamera! Men denne appen skal jeg benytte meg en del av!
Siden sist har jeg hentet hunden min og vi stortrives her hjemme hos mamma, bortsett fra at jeg er syk selvfølgelig! (hun ligger å sover ved siden av meg nå!)
I morgen kommer Janne, pappa og Unni hjem! Både jeg og Dina(hunden) gleder oss veldig til å se alle tre igjen!
Ha en fin dag videre, F <3

Fine prinsessa mi!

<3 Dina

Her trives hun godt!
DATO: 23.jul.2011 / KLOKKESLETT: 14:08

0 kommentar(er)

Alle mine tanker går til pårørende og berørte i situasjonen som oppstod igår i Oslo sentrum og på utøya!
Dette er forferdelig..  

hvil i fred.


DATO: 22.jul.2011 / KLOKKESLETT: 14:34

0 kommentar(er)

Nå sitter jeg i bilen og kjører til frosta.. Yei! Der er det ikke Internett, kanskje jeg får skrevet ett inlegg med mobilen da!
DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:28

2 kommentar(er)

Nå er jeg på Egon i tyholt tårnet med noen veninner! Blogges senere!
DATO: 21.jul.2011 / KLOKKESLETT: 15:53

0 kommentar(er)

Da har jeg klart det dere! Jeg er syk.. Hvorfår må jeg bli syk midt i sommer ferien, når man egentli skal være ute med venner å kose seg. Men jaja, sånn er livet i blant. Jeg må si det er utrolig kjedelig å være syk.. jeg mener.. jeg har vært inn på www.barbie.com! Haha! Da må du ha veldi lite å gjøre. 
Jeg hoster og er utrolig sliten, jeg føler meg varm, men når jeg kjenner på huden, så er jeg egentlig iskald. Og asthmaen blir vldig mye verre når jeg er syk.. Så jeg blir nåkk sengeliggende en stund. 
Men enough klaging.. I morgen skal jeg hente hunden min, Dina! Hun er til en hundepasser og jeg har ikke sett henne på kjempelenge, så det blir virkelig koselig å se henne igjen!
Ellers har jeg hatt en veldig bra sommer fram til nå.  Tenker jeg skal legge ut bilder fra Bulgaria og Portugal, men på mac'en har jeg ingen bilder fra ferien.. så det får bli senere i ett annet innlegg!
-Vi bloggees, F ♥ Ha en fin dag videre!
DATO: 20.jul.2011 / KLOKKESLETT: 13:23

0 kommentar(er)

In my place - Coldplay ♥

Helt hekta på coldplay fortiden! Men det er jo ikke så rart da.. de har jo seriøst bare bra sanger.
-F ♥
DATO: 18.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:53

0 kommentar(er)

Det 3 bilde i den 4 mappa, fortell


Dette er fra desember en gang da jeg, Kathrine, Tonje og Katinka var "bakrunddansere" til madcon. Vi har på oss nisse klær fordi vi satt og sang på sånn julelykt tenning i byen. Gode minner. 
DATO: 18.jul.2011 / KLOKKESLETT: 17:08

0 kommentar(er)

Dag 01: Det 3 bilde i den 4 mappa, fortell
Dag 02: Meningen bak bloggen navn / virtuell navn
Dag 03: Noen bilder med deg, med venner
Dag 04: Beskriv deg selv med 5 ord
Dag 05: Bilde av rommet ditt
Dag 06: Bilde av hjembyen din
Dag 07: Bilde av dine accesories
Dag 08: Nytt bilde av deg selv
Dag 09: 5 ting du VIRKELIG hater
Dag 10: Det 16 bilde i den 7 mappa, skriv litt om det
Dag 11: Bilde av mobilen din  
Dag 12: Bilde av det som alltid er i vesken din
Dag 13: Bilde av håndskriften din 
Dag 14: Bilde av favoritt maten din
Dag 15: Bilde av bikiniene dine

Nå skal jeg prøve å ha ta denne 15 dagers utfordringen. Er ikke sikkert det kommer hver dag, men skal prøve så godt jeg kan. 

- Aurora 
DATO: 18.jul.2011 / KLOKKESLETT: 15:13

0 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg i Bulgaria! Har det veldig fint her med sol, varme og god mat. Tiden har gått veldig fort. To uker har gått allerede og jeg skal pakke sakene mine å vende hjemover i morgen. Skal inrømme at etter tre uker i syden, så blir det godt å komme hjem igjen til Norge der alle vennene mine er. Det er så godt med sommerferie! Det er så godt at man kan bare gjøre spontane ting uten å tenke seg om.. Å bare være fri å gjøre akkurat det man har lyst til å gjøre i øyeblikket. Jeg nyter det virkelig så lenge det varer! Får før du vet ordet av det, så er du tilbake på skolebenken.. Ser får meg at det blir ett tungt og rart skoleår.. men jeg skal faen ikke sitte å tenke på skole nå i sommerferien! Jeg skriver på iPad nå, så jeg aner ikke hvordan man setter inn bilder.. (hvorfår gidder jeg å skrive ett innlegg når jeg ikke har bilder egnetli?) Håper dere koser dere masse! -F <3DATO: 12.jul.2011 / KLOKKESLETT: 22:19

0 kommentar(er)


Noen bilder fra ferien hittil. I morgen begynner jeg å jobbe, tjohei... skal begynne klokken sju, haleluja liksom.. Tror jeg bare legger meg snart jeg. - Aurora

DATO: 10.jul.2011 / KLOKKESLETT: 23:00

0 kommentar(er)

Heisann. Nå har jeg ankommet lillehammer etter en koselig dag noen timer i Oslo. Vi skal bare bo på hotellet til i morgen, og da skal vi være hele dagen i hunderfossen. Gleder meg jo for så vidt til det, selv om det kanskje er litt mer for små barn. Men blir jo sikkert en koselig dag med familien, og litt karuseller. Vi kjører hjem til Trondheim i morgen kveld, og er vell hjemme ved midnatt i morgen. Blir ikke noe blogging i morgen, men på tirsdag skal jeg prøve å få slengt inn litt bilder fra sommeren her i larvik/oslo/lillehammer :) Meen, kan ikke love noe som helst. Bare slenger med noen bilder av hunderfossen fra Google, siden jeg sitter på en datamaskin i lobbyen. 

- Har du vært i hunderfossen før? Aurora

DATO: 09.jul.2011 / KLOKKESLETT: 15:18

1 kommentar(er)

Jeg er egentlig ganske glad i å drømme, så lenge drømmen er koselig. Nesten vær dag denne sommeren har jeg drømt om natten. Syns egentlig det er koselig å våkne etter du har hatt en fin og minnerik drøm. Jeg drømmer ofte om samme ting, noe som gjør det enda koseligere. Det som er litt ekkelt er de gangene du har en drøm også når du våkner vet du ikke om det har skjedd eller ikke. Ved flere tilfeller må jeg ringe/gå å skjekke om det faktisk er sant eller om det var en drøm. I følge wikipedia:

"En drøm er en rekke av bilder, tanker, lyder, eller følelser som passerer gjennom sinnet mens man sover. Innholdet og meningen med drømmene er ikke fullstendig forstått, men har vært et emne for spekulasjon og interesse i århundrer."


Ofte våkner jeg og ikke har peiling på hva jeg drømte om, men jeg husker at jeg drømte noe. Kanskje husker jeg flere deler, men når jeg skal forklare drømmen til noen gir den ikke mening i det hele tatt. Sliker er det hvertfall når man har drømt skummle eller ekle drømmer. Når man da ska fortelle om den ekle drømmen, høres den ikke like ekkel ut mer. Har du ofte drømmer? Aurora
DATO: 08.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:11

5 kommentar(er)

 Syden
Sommertur 
Dansing

 Dansejentene


Barnevakt 


 Bloggeen

Før jeg fikk regulering

Folkene her


+ mye mye mer.  - Aurora DATO: 04.jul.2011 / KLOKKESLETT: 20:44

1 kommentar(er)

Heisann! Jeg er nå i Larvik, og har selvfølgelig ikke med meg pc eller kamera. Flink blogger sa du? Var jo i Østersund sist uke, med Ida + folk. Da hadde jeg med meg kamera, faktisk. Men kom hjem med kanskje maks 5 bilder. Jeg er ikke helt blogger kan man si. 

Jeg og en gruppe andre har kjedet oss litt den siste tiden og laget bilder på faceinhole.com. (Ikke så mye å gjøre i sommer) Og siden jeg ikke har kamera med bilder, så blir det noen av de bildene i stedet.

- AURORA, den flinke bloggeren :) 

hits