DATO: 25.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:08

1 kommentar(er)

No matter how serious life gets, you still gotta have that one person you can be completely stupid with

♥
Kommer til å savne deg.. ♥

-Vi bloggees, F


DATO: 25.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:04

1 kommentar(er)

Nå har jeg voknet fra verdens beste natt! Har sovet kjempegodt. Søstra mi kom faktisk oppi til meg inatt da, tipper hele familien er sjalu.. haha! 
Anyways! Nå er det bare en dag til jeg drar til herlige Portugal! Men jeg er hjemme igjen om en uke og er  i Norge i en natt. Og dagen etter drar jeg til Bulgaria for å bli der i to uker! Det blir så sinnsykt deilig. Bortsett fra at jeg kommer til å savne vennene mine utrolig mye.. Men Janne skal komme å liggeover til meg den ene natten jeg er hjemme. Det må hun nesten.. Vi bor jo nesten sammen, så tre uker uten henne går bare ikke.

 

sminkefri........ jaja, har vært det i ett par dager nå!

-Vi bloggees, F ♥


DATO: 24.jun.2011 / KLOKKESLETT: 23:01

0 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg nettopp blitt ferdig med mitt nye rom. Det er en stor forandring, men jeg er utrolig fornøyd. Jeg har faktisk malt nesten alt selv og montert det meste med broren min til hjelp. Jeg har ikke fått opp noenting på veggene eller hyller enda da, men det blir etterhvert! Her er noen bilder:

GOD SOMMER FORESTEN! ♥

HER ER MITT GAMLE ROM!Og her er det nye ♥

min nye bestevenn ♥

ignorer mitt sminkefrie ansikt..


hva syns du? - F ♥
DATO: 24.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:10

1 kommentar(er)

Nå stikker jeg og Ida + 100 andre til sverige :-) Vi kommer sikkert ikke til og blogge den uka vi er borte, men får se hva tiden bringer. Må rette håret og pakke de siste tingene nå. Heijnuu 


Snakkes om en uke daa - Aurora

DATO: 24.jun.2011 / KLOKKESLETT: 00:46

3 kommentar(er)

you never know how strong you are until being strong is the only choise you have..
DATO: 23.jun.2011 / KLOKKESLETT: 20:17

4 kommentar(er)

skulle jeg ta outfit bilder:Meen, det gikk liksom ikke så bra også fant jeg ut jeg skulle droppe outfit bildene, men ble litt sur Men så oppdaget jeg at jeg har fått skille:Og da ble dagen bra. Har dere en fin dag? Foresten; genseren - bik bok shorts - hm ørepynt - vero moda

DATO: 22.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:06

0 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg fått meg twitter! Har ikke akkurat kommer så godt i gang enda, men jeg kommer vel inn i systemet snart! Grunnen til at jeg gjorde det var egentlig for at jeg skulle followe Miley Cyrus sin twitter haha! Jaaa.. jeg er ganske stor fan av Miley Cyrus!
https://twitter.com/#!/frida2201

 -F♥
DATO: 20.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:27

1 kommentar(er)

Alt fra bik bok ♥ - AurisDATO: 19.jun.2011 / KLOKKESLETT: 21:57

2 kommentar(er)

I dag har jeg prøvd å gjort noe effektivt med dagen! Har faktisk jogga, rydda i skapet osv. Men jeg føler at ting ikke er helt som de skal på en måte.. Nå er alt bare helt rart. Føler bare at jeg går rundt uten mål og mening. Dette er en følelse jeg aldri har hatt lignende før. Jeg har jo egentlig klart meg ganske bra den siste uka, men nå virker alt bare helt rart. Og jeg blir veldig lett forbanna og sur på små ting fortiden. Alt irriterer så sinnsykt.. Har egentlig bare lyst til å gå i dvale for resten av denne uka.. eller sette livet på pause. Det er veldig rart når humøret snus så sinnsykt fort. jeg er kvalm og trives ikke med utseende mitt i det hele tatt.. jeg klarer liksom ikke å kjenne meg selv igjen. Det er utrolig ekkelt å føle at deg selv på en måte har "forsvunnet" ellernoe. At du liksom ser en annen person enn deg selv, når du ser i speilet. Det er veldig vanskelig og forklare. Nå er jeg egentlig bare lei av alt. For bare ca en time siden ellernoe kunne jeg kjenne litt på den "gledes-følelsen"(om du skjønner hva jeg mener) til å reise syden. Men nå har den også gått helt bort. Jeg blir rett og slett usikker på alle og alt. 
Det er egentlig ikke helt meg å skrive dette på bloggen.... menmen.. folk kommer til å lure uansett.-F

 

 
DATO: 19.jun.2011 / KLOKKESLETT: 01:53

2 kommentar(er)

 Hola alle sammen! Nå er det bare en liten uke igjen til sommerferien! Jeg kunne seriøst ikke ha gledet meg mere ♥ 
Vil bare bort fra alt styr, press osv.. bare ligge på stranda å kose meg med familien og venner!
Har jeg forresten fortalt dere at jeg skal til Portugal om åtte dager? Det er bare meg og mamma som skal nedover! Vi skal besøke ei veninnde av mamma som har en feriebolig der! Gleder meg sinnsykt mye. Vi skal være dær i en uke. Men det slutter ikke der skal du vite.. fordi dagen etter jeg kommer hjem fra Portugal reiser vi til Bulgaria!! Der skal jeg være i to uker! Blir sinnsykt deilig!

Vi skal til Algarve kysten i Portugal.. tavira ellernoe! Og slik ser det ut der 

              

namnam ♥

Og i Bulgaria skal vi være på ett sted som heter nessebar

♥ Vi blogges, F
DATO: 14.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:36

0 kommentar(er)

Remember those walls I built
Well baby they tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now..

♥DATO: 11.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:20

1 kommentar(er)

Hei! Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at mobilen min skal lades opp, fordi jeg skal gå tur med hunden. Og uten musikk, så blir det jo veldig kjedelig.
Det er så utrolig fint vær ute nå. En skam at jeg sitter inne egentlig.. men nå skal jeg jo snart ut da..
Etterpå skal jeg til Ida å levere en liten bursdagsgave også drar turen videre til Selbu! ♥ Blir ganske godt å komme seg litt bort egentli..

Jeg har sett på Victoria's secret bikinier nå! Jeg har seriøst lyst på alle sammen. De er jo bare så søte! Ta en kikk selv ved å trykke HER

Ha en fin dag videre ♥ Fslenger bare med ett gammelt bilde fra jul ellernoe..
DATO: 07.jun.2011 / KLOKKESLETT: 15:38

2 kommentar(er)

Heisann! Ida har bursdag i dag, så tenkte å bruke et lite innlegg på å si gratulerer med dagen, Ida ♥ Vet ikke hva jeg skal si annet en at jeg er utrolig glad for at vi er så gode venner! Slenger med noen bilder i stede, såå kanskje det kommer noe mer en annen gang! 


baket litt mye? I love you DATO: 04.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:56

0 kommentar(er)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra scooter kjøring, og fysøren hvor gøy det var. Gikk så bra i starten, men gikk bedre og bedre etter hvert. Men ble kliss våt, det regnet jo sånn bare det de tre timene jeg var ute å kjørte rundt og rundt. I kveld kommer Karoline hit, og jeg skal være barnevakt - wihoo. 

 nydelig sist fredag må jeg si. 

- AURORA


DATO: 04.jun.2011 / KLOKKESLETT: 13:04

0 kommentar(er)

De sangene jeg hører på nå for tiden. Mange gamle sanger som vekker minner...
♥ F

Philter - milkman conspiracy ( god-følelsen-sangen)

Seaside - The Kooks
(hører veldig mye på denne fortiden, fordi den minner meg om en veldig spesiel person, som likte denne veldig godt)

 

Gavin Degraw - I don't wanna be 
(hvem hører ikke på denne?) 

Demarco - Standing solider 

Bruno Mars - Count on me

Jennifer Hudson - I remember me

Eminem - beautiful


Demi lovato - don't forget


♥

 
DATO: 03.jun.2011 / KLOKKESLETT: 14:47

3 kommentar(er)

Har bare lekt meg litt med redigering!

 

hva synes du om bildene?
-F ♥

DATO: 01.jun.2011 / KLOKKESLETT: 22:56

4 kommentar(er)

Det kom som ett sjokk å høre at du var borte. Det er det verste jeg har blitt fortalt i hele mitt liv. Jeg tror enda ikke på det. Jeg sitter å venter på at noen skal ringe å si at det er liv i deg igjen. Selv om underbevisstheten min vet at det aldri kommer til å skje. Jeg vet du har hatt det veldig tungt ganske lenge og at det er godt for deg å få din vile, men det gjør så utrolig vondt å vite at jeg aldri skal få holde deg, se det fantastiske smilet ditt, le me deg, gråte med deg eller få noen flere minner med deg igjen.. det river virkelig hjertet mitt i stykker. Alle minnene våre er som diamanter får meg nå.. det er det jeg har igjen av deg.. 
Du må vite at jeg tenker på deg hele tiden og lurer veldig på hvor du er nå og om du har det godt. Men jeg føler at du er her med meg og passer på meg. Jeg skulle gitt så mye får å kunne snakke med deg igjen, som jeg alltid gjorde da det var noe.. eller helt uten mening. Vi hadde ingen hemmeligheter for hverandre. Du var så god å snakke med når ting gjorde vondt eller om jeg trengte hjelp til mine teite dilemmaer.. Jeg ser på livet på en helt annen måte nå. Alt er så mye større, jeg føler alt så mye større! Selv om jeg føler meg utrolig liten i en stor, stor verden. Også vet jeg at det er mere mellom himmel og jord enn vi mennesker noen gang kommer til å forstå.. det kan jeg merke. 
Du besøker meg i drømmene mine ofte! Og det håper jeg at du fortsatt kommer til å gjøre. En gang kommer vi sikkert til å møtes igjen. Når, hvor og hvordan er veldig vansklig å vite, men jeg er ganske sikker på at dette ikke er slutten på det herlige vennskapet vi har!

sov godt, prinsessa mi ♥ 

 

-F 

 
hits