DATO: 29.jun.2010 / KLOKKESLETT: 15:20

2 kommentar(er)

Heia. (Dette innlegget skulle kommet i går, men det skjedde noe galt. Så det kommer nå!)

Dagen i dag har faktisk vært ganske fin. For det første har det vært sol i hele dag, nesten. Bortsett fra den timen det tordnet, lynet og PØS REGNET. Var ute i fem minutter, også var jeg gjennom våt. Derfor er ikke håret mitt rett på bildene dere får se i dag. Bare til info. I dag var jeg på IKEA for å handle inn rammer til bilder jeg skal ha på rommet. Jeg holder nemmelig på med å innrede rommet mitt litt, med nye bilder og ting tang. Nå kommer litt bilder fra dagen.

Jakke: Vero Moda
Sko: Økonomisko eller noe
Tights: Butikk i London
Tunika: Butikk i BarcelonaBikini: Lacoste

Har dere fint vær? - ADATO: 27.jun.2010 / KLOKKESLETT: 18:11

10 kommentar(er)

Heia!
Beklager for at jeg ikke sa i fra at jeg var i Hamar i en uke. Men jeg dro så fort etter skolen osv, så jeg rakk desverre ikke. Jeg dro nedover på sist fredag, og kom hjem fredagen etter. Ida har allerede lagt ut noen bilder. Det var i alle fall utrolig koselig å være der. Vil dra tilbake nå, for å være der en uke til. Kunne godt tenkt meg å gå med sommer klær i byen, sitte ute å sole seg i bikini med en is i hånden. En dag dro vi til Oslo og der gikk vi i bare shorts osv, utrolig hærlig.


Lotta, Ingrid, Kristina, meg og Marte ♥Kos Kos. Begge bildene er fra Oslo, derfor shopping posene. Brukte en del penger kan man si. Ha en fin dag, og nyt finværet hvis dere har noe. Bloggees, A ♥DATO: 26.jun.2010 / KLOKKESLETT: 14:30

4 kommentar(er)

Heihei! Igår kom jeg hjem fra en ukes tur i Hamar. Mega koselig tur, med masse herlige folk :-) Var en tur inn til Oslo også, tenkte dere skulle få se det jeg kjøpte der, men det må bli litt seinere.

Om et par dager, drar jeg og Frida på seter. Jeg vet ikke helt hvor den er, men vi skal ihvertfall stå opp klokka seks hver morgen å melke kuer.. Det er faktisk ikke så ille som det høres ut. Det er jo en megaa fin opplevelse, og når Frida også er der går det jo lett.

Senere idag skal jeg møte Mari, så skal vi muligens møte Aurora og Ingrid etterhvert. Blir sikkert noen bilder osv :-)


Hamarcity

på zara i oslo

megafint

dasslokket?


strusteræv utenfor slottet. legendutekveld

søteee

halla

hele gjengen

romunderholding. Vi lagde mimre sang fra turen, med kanskje kommer kongen til melodi


vet ikke helt hvorfor noen av bildene ble så små, men det  får bare være..

VI SNAKKES! -ida


DATO: 16.jun.2010 / KLOKKESLETT: 21:29

0 kommentar(er)

Hei folkens. Beklager at jeg ikke har blogget på lenge, men har vært på klasse tur skjønner dere. Vi var virkelig øde, så ikke så var i alle fall ikke internett der for å si det sånn. Ute do, skog og vann var det eneste som var der. Vet ikke en gang om jeg så ett annet hus på plassen? Jo, så en gård.. Men det sier jo litt. 

I morgen er det avsluttning på skolen, altså siste dagen med ungdomskolen. Det er litt trist syns jeg, selv om man fortsatt må klare å holde kontakten. Jeg skal faktisk aldri skal våkne, for å dra til blussuvoll skole til klokken halv ni mer. Aldri mer ha fag på den skolen. Faktisk aldri sette meg med klasse 10e mer. Det føles sykt rart. Men men, har hatt tre hærlige år med den flotte gjengen.

Skal ikke på skolen før klokken åtte på kvelden i morgen, men må stå opp tidlig likevell. Kom hjem fra klassetur i dag, og skal allerede i morgen levere kofferten til jeg skal til Hamar og Oslo. Så i morgen må jeg nokk pakke ferdig, for har ikke kommet så langt enda. Var en liten tur på city-lade med Ingrid for å handle det siste til turen. Utrolig koselig.


Spilte twister på klasseturen; Marie, Karoline, Aurora, Mathilde og Helene


Konkurranse tid? Jeg og Birger hadde konkurranse. Utrlolig moro rett og slett.


Neste hele klassen min, spiser taco. Ok, kanskje halve klassen. Elsker dere alle ♥ Blogges, AuroraDATO: 10.jun.2010 / KLOKKESLETT: 22:57

4 kommentar(er)

Heia. Inkjøpet mitt kommer så fort jeg får lastet opp bildene på pc. Noe tull med overføringskabelen, så det tar litt tid. Men har tatt bildene, så da kommer de så fort som murlig. Bare til info.

Nå sitter jeg her med en del klær rundt meg, faktisk ganske mange klær. Jeg prøver å rydde, men det er ikke så lett. Mamma og pappa drar til Oslo i morgen, så de styrer rundt med en dress som skal strykes, en kjole som er litt ødelagt, hår som ikke er nydusjet osv. Men de for bare holde på. Jeg sitter jo her da, og prøver å rydde, pakke og se på tv samtidig. Litt av ett problem.

Dagen har jeg tilbringt med Ida og Kristine (Kristineam.blogg.no) Vi har hatt det utrolig koselig med is, jordbær og sol. Har litt lyst å komme med ett outfit, men siden laderen er litt herpa kan man si.. Så går ikke det. Men nå skal jeg rydde det siste, også skal jeg sove og spille litt på telefonene min.. Er hekta. Natta, sov godt folkens ♥ A


Nam. Men jeg kommer desverre ikke til å blogge i helgen, er ikke hjemme!DATO: 09.jun.2010 / KLOKKESLETT: 14:47

3 kommentar(er)

hallooooo! Nå er det skikkelig sommer vær i trondheim, og jeg har vært ute hele dagen og tænaa :-D Etter på nå skal jeg snart møte Frida, så skal vi kanskje grille senere på kvelden med noen flere folk. Frida vet ikke det enda, da men.. Så skal Kristine ligg over hos meg. SÅ satser på at det bli en mega fet dag, også snakkes vi ! -ida


For deres eget beste, og mitt eget, tok jeg botr trynet mitt her.. 
tskjorte -H&M
shorts - H&M
sko - Din Sko
DATO: 08.jun.2010 / KLOKKESLETT: 21:13

1 kommentar(er)

I dag har jeg datafri. Skal nyte livet med venner og sol. Har også vært en liten tur i byen i dag, men skal nå bare stikke innom for å si at jeg lever, og at dere får se innkjøpet i morgen. Kjøpte faktsik ganske mye, og er fornøyd med alt. Pleier liksom noen ganger å komme hjem å bare;

Haha, ok.. ingen kommentar. Bloggees A ♥DATO: 07.jun.2010 / KLOKKESLETT: 00:34

4 kommentar(er)

Heia. Nå har Ida hatt bursdag i en halvtime ca, og jeg vil gjerne bruke denne bloggen til og si; GRATULERER MED DAGEN, IDA. Ida har bursdag 7.juni, altså idag eller i morgen om du ikke kaller det dag før du står opp igjen. Men uansett klokken er over tolv og Ida har teoretisk sett bursdag. Jeg og Ida har kjent hverandre i seks år kanskje? sju? Vet ikke nøyaktig året vi ble venner. Men fant fort ut at Ida var en virkelig god venn, og at jeg ville være hennes venn for bestandig. Vi har gjort så utrlolig mye gøy sammen, og vet ikke om jeg vil legge ut alt her men noen bilder skal dere få.
Fikk med Frida i samme slengen også.

Kunne sittet sånn her i flere timer, men dette er nåkk! ps, utrolig glad i deg♥
Grattis Ida, blogges Aurora

DATO: 05.jun.2010 / KLOKKESLETT: 18:09

2 kommentar(er)

Heei! Jeg blir seriøst verdens største loner ikveld. Omtrent alle jeg kjenner er på hytta, konfirmasjon, osv osv osv.. Så, det blir en rimelig kjedelig kveld vill jeg tro. Mamma og Pappa skal ha besøk, så jeg skal boltre meg på hemsen med 2 sesonger Gossip Girl og masse godteri! Så det blir vell ikke kjedelig. Håper jeg.

Ellers så har jeg vært kjempe flink til redigere bilder!!!!!! ehe, eller ik

må bare si at jeg ikke har sminket meg selv her. Var på sånn "moteshow"-greier, og kan vell ikke akkurat skryte så voldsomt over sminkerne (?). Se på det venstre øyet mitt. Fail!Vi blogges! -idaDATO: 04.jun.2010 / KLOKKESLETT: 23:23

2 kommentar(er)

Og derfor ser jeg sånn ut nå;

Er ikke akkuratt veldig fresht kan jeg si. Ser ikke ut, rett og slett.

Men må man så må man. Jeg må nemmelig ha krøller i morgen, fordi jeg skal være med på noe. Ser ikke så pen ut i dag, men får håpe det ser bedre ut i morgen. Og at jeg ikke ser ut som en sau.. Det er liksom ikke drømmen. Altså å våkne en dag, å se ut som en sau. Haha, veldig random jeg vet.

Men se hva jeg fant.


Kanskje mine andre ballett sko eller noe, kanskje de tredje. Men uansett, se så små! Det er noe annett en de store, stygge, slitte balletskoene som jeg har nå ja..

Tå spiss skoene mine ser sånn ut etter forestillingen;


Stygge og svarte.. Blogges, A♥DATO: 04.jun.2010 / KLOKKESLETT: 00:07

1 kommentar(er)

Heia. I dag var Malin til meg, vi koset oss utrlog mye. Mye jente snakk og fliring. Vi lagde den hærlige smoothien, den var utrolig god. Hadde sola vært her hadde den vært enda bedre. Malin dro hjem, og jeg kjørte opp til ei anna vennine og da tittet solen opp du. Det var utrolig deilig, vi gikk ut et par ganger. Med fotballen i ene handa og godteri posen i den andre. Kan ikke si det var et fint syn.. Særlig ikke det med fotballen, for fotball og oss er nemmelig ikke en positiv ting.

Malin og meg. Hadde dere sol i dag? Bloggees, A♥DATO: 02.jun.2010 / KLOKKESLETT: 21:10

1 kommentar(er)

Heia. I går var det skikkelig sommer her i Trondheim. Sola skinte og himmelen var helt blå. I sju tiden dro jeg og noen venner på piknick. Vi handlett inn jordbær, godteri, brus, krem og potetgull. Satt oss med høy musikk og danset litt rundt om kring. Utrolig artig, for vi fikk en del blikk.. Ehe, men men!
Noen bilder fra dagen i går. Kunne gjerne tenkt meg så fin vær i dag også ja, men i dag var det litt grått. Ikke noe regn, og faktisk ikke så veldig kaldt heller. Koset meg mye med Kathrine og Thea Cecilie, men planen om å sole seg, gikk ikke så bra. Men men, med fine folk er alt bra. Hva har dere gjort i det siste, og er det sol? Bloggees,A ♥DATO: 02.jun.2010 / KLOKKESLETT: 11:32

0 kommentar(er)

Hei! Haste blogging her nå, skal til byen med ingeborg straks. Blir sikkert en koselig tur med cafe besøk osv. Jeg har faktisk vært så flink, at jeg sto opp klokka 10 idag. Siden streiken, har jeg klart å snu døgnet helt.. våkner i to tia hver dag liksom. Vet det ikke er sent å stå opp klokka 2, men likevel.. da er nesten hele dagen gått! Men nå må jeg løpe! vi blogges! -idahæiDATO: 01.jun.2010 / KLOKKESLETT: 13:20

3 kommentar(er)

Hei! lenge siden jeg har blogget nå, men  det er mye som har skjedd i det siste, og det har blitt lite bilder. Men nå har jeg faktisk bilder! Riktig nok ikke mine bilder. Maria sine, men det går vell litt for det samme? dere kan jo ta en tur innom bloggen hennes :-) ¨


Selvutløser i parken, vett :-)

aw, søta

ble dere snøblind nå?

Vi sov i telt igår natt. Sykt koselig! Så på gossip girl og spiste godteri, vettu.

gravstygt bilde av meg. Men jaja, syns bildet ilustrerer vårt gode vennskap! okei, kødda. Men altså.

Ja, jeg har litt dårlig tid nå. skal møte mari i parken om.. 5 min? så vi blogges! -idahits