DATO: 28.mai.2010 / KLOKKESLETT: 15:21

0 kommentar(er)

Heeeeei : ) 

Aurora og Malin (lillesøster) dro på butikken en liten tur uten meg, så jeg fikk tilatelse til å skrive et gjesteinnlegg. Blir vel kanskje ikke så interesannt, men hvem takker vel nei til et slikt enestående tilbud? 

Som Aurora allerede har nevnt, holder vi på å lage smoothie og fruktsalat. Men må vel tilføye at det er et engangstilfelde.. Skal ikke legge skjul på at kostholdet mitt tilsvarer en feit amerikaner... 
meen hvorfor ikke prøve noe nytt ..

Har vel egentlig ikke så mye mer og si enn at dere får ha en fin dag videre, så snakkes vi : ) 


<3aurora<3

Hvem vet , kanskje jeg får et tilsvarende tilbud ved en annen anledning?

ha en fin dag videre ; ) 
-LottaDATO: 28.mai.2010 / KLOKKESLETT: 14:08

1 kommentar(er)

Heia. 
Nå er jeg til Lotta, og vi holder på å lage fruktsalat og smoothie. Nam nam. I går kjøpte jeg meg ny telefon, og det ble denne:


Noen som vet noe om denne? Den funker veldig bra, foreløpig hvertfall. Har bare hatt den i noen timer, men men.
Nå skal vi stikke på butikken for å kjøpe det siste til maten. 
Blogges, A DATO: 26.mai.2010 / KLOKKESLETT: 13:31

2 kommentar(er)

Heia. Nå sitter jeg å ser på tv, og slapper av litt! I morgen blir det kanskje streik, hva synes dere om det? Jeg har uansett fri i morgen, så det spiller ikke så mye rolle for meg. Men for all del, greit for meg om det blir streik. Enn dere?

DAGENS OUTFIT:

Bukse fra bik bok
Singletter fra H&M, og bik bok
Smykke, aner ikke
Liten jakke fra vero moda

DATO: 24.mai.2010 / KLOKKESLETT: 23:01

1 kommentar(er)

Heia. I dag har jeg, Ida og Frida spilt inn deler av må gjøre videoen. Så den kommer om ikke så lenge, men må spille inn litt mer først. Skal redigere den i morgen.

 

 

 


Likte dere bildene? Bloggees, A

DATO: 23.mai.2010 / KLOKKESLETT: 22:22

1 kommentar(er)

Heia folkens. Jeg aner ikke hva som har skjedd i det siste, men blogglysten har vell godt litt nedover kan man si. Vet ikke om den er kommet så langt opp mer, men jeg vil egenltig kalle det en liten blogg pause! Min bloggpause er over nå, men aner desverre ikke om de andre jentene er ferdig. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg kom opp i eksamen, også måtte jeg forbrede meg til den. Jeg hadde lyst på best mulig karater,og valgte derfor det framfor bloggen. Også har jeg vært på Frosta. Men nå er jeg tilbake. LOVER

I helgen har jeg sett film, masse film. Også har jeg danset ganske mye. Jeg har også laget 4 inspovegger, utrolig gøy når man først kommer igang. Kommer bilde av to av de i morgen, men nå skal jeg faktisk SLAPPE av litt, og ta en dusj!

weheartit.com; blogges A
DATO: 15.mai.2010 / KLOKKESLETT: 11:55

2 kommentar(er)

Heia. I går var jeg til Ida, med Frida og Ingrid (bingri.blogg.no) Vi fant ut at snart må vi møtes å spille inn videoen, så den kommer sikkert om ikke ALT for lenge.

I dag har min lillebror bursdag, han blir sju år i dag. For en hærlig tid det var å være sju år. Det er da du føler du liksom har blitt stor, men så er man fortsatt liten. I kveld skal han feire bursdagen sin, så jeg må nåkk være med på den, kanskje jeg tar noen bilder? Vi får se.

GRATULERER MED DAGEN, iloveyou. ♥ Si grattis? Aurora
DATO: 11.mai.2010 / KLOKKESLETT: 20:51

5 kommentar(er)

Heia. Beklager for litt lite blogging for tiden, men jeg vet faktisk ikke hva jeg skal blogge om. Så hvis dere har noen forslag, bare kom med de! Og den der "må gjøre videoen" kommer så fort vi rekker å møtes å filme den, så hvis flere har noen forslag så bare kom med de.

På lørdagen var jeg på kino med to venniner, og det var super kos. Vi så fimen; "The last song" og var ikke den fin så vet ikke jeg. Mange tenker sikkert at "Har miley hovedrollen? Enda en fjortis og Hannah montana film?" Men dette er helt feil. Miley spiller to forskjellige roller i filmene, og dette er på måte den "nye" Miley. Hun vil vise at hun ikke bare er liten og søt, men også kan å være en god skuespiller. Jeg selv synes at dette klarte hun, for en så søt, fin og ikke minst trist film er det lenge siden jeg har skjedd. Det er ikke så ofte jeg griner av filmer, eller jeg må inrømme at det er en del ganger. Som f.eks min bror bjørnen, lillefor osv. Men jeg har ikke sett hele salen sitte å grine av en film, og jeg kødder ikke en gang. HELE salen satt nesten å grein, bortsett fra to stk som satt helt bakerst. De satt å lo og snakket hele filmen, og jeg trodde jeg skulle døø. Holt på å rope, å be dem holde kjeft .. Men gjorde det ikke.


OK, dette er søtt!
Frister utrolig mye å se filmen på nytt, men jeg kommer til å grine like mye. Det var litt ekkelt å sitte å grine med mange fremmede rundt deg. Det var liksom ikke bare tårer i øynene, men det rant nedover kinnene mine. Skulle tatt ett bilde av hvordan vi så ut etter filmen, fordi jeg regner med vi ikke var så veldig pene. Eller en gang pen, alltid pen.. Sant? Haha
Har du sett "The last song" ? Hva syns du? Bloggees, A ♥DATO: 07.mai.2010 / KLOKKESLETT: 16:56

3 kommentar(er)

Heia folkens
I den siste tiden har det bare vært dans i hodet mitt, derfor jeg ikke har blogget. I dag hadde jeg audition for å komme inn på katta (en danselinje der, vgs) Det gikk fint, og soloen jeg hadde laget gikk også bra. Men nåkk snakk om det.

I dag har jeg ikke gjort særlig mye, annet enn å danse. Har vært på katta, siden klokken 9 og kom hjem, tok en dusj å spiste litt mat. I kveld skal jeg kanskje møte ei vennine, så det blir veldig koselig. Akkuratt nå så holder jeg på med å ta på meg neglelakk.. Haha, jeg suger virkelig til å ta det på på høyre handen.

HOT OR NOT? Hva synes du om neglelakk? Bloggees, A♥DATO: 04.mai.2010 / KLOKKESLETT: 14:51

4 kommentar(er)

Heei! Idag er jeg syk, hvis dere skulle lure. Har ikke så veldig mye å si egentlig, Men jeg tenkte dere skulle få se noen bilder fra konfirmasjonen og dåpen min. Hvis jeg ikke har nevnt det, så hadde jeg konf. på søndag. Var en kjempe fin dag, og fikk masse fine gaver og taler :-)  blogges! fra ida
ida, malin, anne

jeg har klipt pannelugg, hvis noen skulle lure :D

hits