DATO: 29.apr.2010 / KLOKKESLETT: 12:19

3 kommentar(er)

Hei. Må bare beklage at det ikke ble noe blogging i går, men hadde rett og slett ikke tid. Var også syk og sliten. Men i dag er jeg hjemme fra skolen, så da er det nåkk av tid til å blogge, hehe. Eller egentlig så har  jeg ganske mye å gjøre i dag, skal rydde HELE klesskapet mitt, og gjøre masse lekser. MASSE lekser. Nå ruller hotel cæsar over tvskjermen. Jeg virkelig elsker det programmet, men er ikke så veldig ofte jeg får sett det.


To kjendiser, som har lik kjole! Hvem av kjendisene syns du passer best med kjolen?
Bloggees senere, AuroraDATO: 27.apr.2010 / KLOKKESLETT: 11:04

3 kommentar(er)

Heia folkens.
Nå er jeg kommet hjem fra skolen, veldig tidlig jeg vet. Men jeg er syk skjønner dere, kvalm og feber. Så vet ikke om det blir så mye blogging på meg idag, men hvis kvalmen gir seg skal jeg prøve å poste ett innleg. Vi har mattetentamen i morgen, noe som ikke kommer til å gå så veldig bra. Jeg skjønner ikke noe, eller jo det gjør jeg. Men mye ting jeg bare sier "hæ?" til for å si det sånn. Nå sier jeg bare natta til dere, og at dere må ha en fin dag videre. Også slenger jeg med et bilde fra finværet ute.

ER DU SYK? Bloggees, A♥
.DATO: 24.apr.2010 / KLOKKESLETT: 19:16

2 kommentar(er)

Heia, for et utrolig hærlig vær det er her i Trondheim fortiden. Jeg har til og med blitt solbrent i annsiktet i dag, deilig. Er ikke ofte jeg sier at det er fint og være solbrendt, men altså jeg liker ikke og være rød, varm og flassette i syden. Men nå i april, går det helt fint for meg - at jeg er litt solbrent i kinna. I dag har dagen godt med til trening og byen, og i morgen blir det også litt trening. GOD HELG FOLKENS, og nyt solen.

Men dere, har noen spørsmål. Eller ett spørsmål. Når jeg skal prøve å skrive ut noe fra pc min, kommer det bare en beskjed om at det er fastkjørt papir i den. Men det er det faktisk ikke, har skjekket hele tingen, og det er ikke noe papir i skriveren. Hva skal jeg gjøre da? Noen som vet, for jeg må skrive ut noe skjønner dere.

DAGENS ANTREKK, som ikke går når det er sol. Hihi.


Det er sol folkens, A ♥
DATO: 24.apr.2010 / KLOKKESLETT: 13:55

8 kommentar(er)

Heihei! Igår var jeg hos frisøren og bad om å få farget håret i min naturlige hårfatge. Etterveksten var ganske lang, så jeg er ganske sikker på at hun burde skjønt at det var BRUNT og ikke SVART! Men, det ble faktisk ikke kjempe ille, det tar bare litt tid å venne seg til det.

Såe, her er før og etter bildene.
   

 

hvad tycks? :D

Vi blogges! -ida


DATO: 21.apr.2010 / KLOKKESLETT: 15:45

4 kommentar(er)

Hei folkens. Kom nettopp inn døren, etter en L-A-N-G og slitsom engelsk tentamen. Noe tull med innternetten, og alt ble slettet, så klokken ett igjen måtte jeg begynne på nytt, etter to timer uten å gjøre noe. Masse tull med flere av stilene til noen av de andre på skolen også. Men i helgen hadde jeg danseforestilling, ikke bare en men fire. Det var utrolig arti, men også litt trist på mandags kvelden da vi hadde den siste forestillingen. Men jaja, har kommet i bedre form etter helgen faktisk. Og en posetiv ting til, er at etter helgen har jeg fått lyst til å satse enda mer på dans. Så i går var jeg i danse salen i sju timer, med litt jobbing, litt film titting, litt tøying osv. Veldig deilig egentlig. Juli, Eline, helle, Erica og Maija hjalp meg litt med å bli mykere, og det funket faktsik. TUSEN TAKK, jenter ♥  maija sin blogg, og eline sin blogg, og erica sin bloggMaija og Juli, er helt syke

IGNORER TRYNE
Juli, Maija, Meg og Helle ♥ Bloggees, A

DATO: 19.apr.2010 / KLOKKESLETT: 20:28

2 kommentar(er)

Hei kjære lesere♥ 
Her kommer da videoen som dere har ventet på, KLEKK PÅ GATA 2. Jeg og Eva har pratet litt om hva klekk på gata 3 skal handle om. Og vi hare allerede noen ideèr. Så dere må bare glede dere til neste klekk på gata. Men her er da klekk på gata 2! Enjoy!
-bloggees, Frida ♥
DATO: 19.apr.2010 / KLOKKESLETT: 16:14

2 kommentar(er)

Hello! Lenge siden sist, hahah. Det er fordi jeg syns det er suuuuper kjedelig å blogge for tiden. Men det går sikkert over snart og jeg kommer vell til å komme i bloggemodus etterhvert.

Gjett hva jeg skal på fredag a! Jeg skal farge håret mitt! Etterveksten er flere centimeter lang og no (r) way at jeg kommer til å gå med det veldig mye lengere. Ellers har det jo skjedd litt av hvert i det siste, Jeg har  vært med på en musikal i helga, noe som er en del av konfirmasjonsundervisningen, som dere kanskje får se en liten film av. Vet ikke helt om jeg får til å flytte filmen fra videokamraet over til pc'en. Men jeg skal prøve.
Og andre stjernekrig (aka laser) har brutt ut under øyet mitt. Jeg skal døpes snart og jeg gruer meg litt? nei, veldig. Og ikke kom med den kjempe brae vitsen nå; "hvem skal bære deg da?" he-he, har hørt rundt en million ganger, og er virkelig ikke morsom lenger.  Var egentlig veldig mye mer jeg skulle skrive, men nå fikk jeg plutselig litt dårlig tid her nå, så hade :))))
 VI BLOOGES DA! >ida♥
DATO: 14.apr.2010 / KLOKKESLETT: 16:04

6 kommentar(er)

BEKLAGER FOR LITE BLOGGING, men ingen kommentarer uansett så dere overlevde sikkert.

Hææi.
Nå sitter jeg oppslukt i fakta om Thailand, BNP for thailand, HDI tallet osv. Meget gøy må jeg si. Men nå skal jeg komme med en liten unnskyldning igjen, hihi standar. Men dere skjønner at jeg har danseforestilling i helgen. En på lørdag, to på søndag og en på mandag. Og prøver HELE fredagen, prøver og generalprøve på lørdag, og enda litt mer prøver på søndag. Så helgen her kommer jeg til å sitte oppslukt i scene sminke, kostymer, hærlige folk og danse utstyr. Derfor blir det ingen blogging.

Men her er dagens outfit:
bluse fra cubus, hårbånd fra glitter.

I sommer skal jeg foresten til TYRKIA. Med Camilla ♥

GLEDER MEG; Bloggees, A

DATO: 10.apr.2010 / KLOKKESLETT: 14:13

0 kommentar(er)

Hei ♥ Nå har jeg kommet hjem fra RG trening, jeg skal imorgen også. Sorry for å ikke ha blogget på  utrolig lenge, men har så mye å gjøre. Her har dere da en liten "titt" på minitroppen som jeg og Eirun skal ha i Asker konurransen. Programmet er ikke ferdi ennå også trenger vi litt finpuss på enkelte ting. Sorry for dålig kvalitet, men jeg måtte filme med mobilen. Enjoy! Å ha en utrolig bra helg. (jeg er personen med hvit T-skjorte og Eirun har grå singlett)
-Bloggees, Frida♥


DATO: 07.apr.2010 / KLOKKESLETT: 19:33

0 kommentar(er)

HeiHei. Vil først bare si at det er utrolig fint vær her i Trondheim fortiden. I dag hadde vi gym på myra (fotballbane). Og når vi skulle ned dit syklet jeg bare i en genser, ikke noe jakke. Hvor sykt er ikke det da? Før påske ferien gikk jeg i boblejakke da, så dette vil jeg si er en VELDIG bra forbedring. Det er litt snø igjen i veikantene her å der, men du ser den er på vei til å smelte, så da blir det snart snø fri vei. Jeg bruker også jogge sko nå, å det er så deilig. Jeg har foresten ikke kamera i dag, så det blir et bilde fra den gode sommeren:
Var på ferie i Mallorca i 2009. Fotografen er Emilie Moen, dere husker vell hennes blogg?
Blogges, A ♥
DATO: 03.apr.2010 / KLOKKESLETT: 16:47

1 kommentar(er)

Har jeg fortalt at Jeg og Frida skal til syden sammen i sommer? Åh, jeg gleder meg som bare rakker'n, det blir så gøøøøy! Det som er litt dumt, er at jeg må betale turen selv. Det betyr at jeg må begynne å tjene litt penger, men jeg aner ikke hvordan! Hva slags jobber kan en 14, snart 15 åring ha? Hjelp meg! Har dere noen forslag?

Kom forresten hjem fra hytta igår, og har vært en tur i Vassefjellet idag. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen, men det finner jeg vell ut.  Har ett par bilder fra hytteturen : ))

påskeegg, jædda

Grille litt pølse, da sjø


blogges -ida


DATO: 03.apr.2010 / KLOKKESLETT: 14:15

2 kommentar(er)

Heia. I går kom jeg hjem fra Frosta i åtte tiden. Det var litt godt å være hjemme igjen, selv om jeg bare har vært borte siden torsdags morgen da. Haha, er ikke et ute på landet menneske jeg. Er litt for avhengig av facebook, msn og blogg. Men om en halv time skal jeg dra fra hjemmet igjen, fordi jeg skal på Frosta.. igjen. Men det er faktisk ikke så ille å være der, hvis det er noen å være med der (som det er nå i helgen) Jeg var i Åre på torsdag. Det var utrolig koselig der, men veeeeldig mye folk der da. En ting som er supert med Sverige er at det er så billig der. Også har vi jo den såkalte festisen, nam nam nam nam. Jeg kjøpte bare to flasker, og angrer meg nå. Burde kjøpt et par flasker til ja. Jeg kjøpte også en peak genser.

Nå sitter jeg å hører på musikk og ser på disney, sjokk? nei. Men ihvertfall når jeg blogget på onsdag glemte jeg en hel del av innlegget. Jeg glemte å fortelle at jeg hadde vært i byen med Juli. Som var super koselig. Shoppet en bluse lignende sak og litt små ting. Når jeg kom hjem fikk jeg melding av Mathilde som spurte om jeg ville være med å se Alice in wonderland, med Ingvild. Det var veldig koselig det også. Tror faktisk hele kinosalen ble litt sinte på de så kalte "fnise jentene" som sikkert hele salen hørte. Vi fikk nemmelig et par latter annfall i løpet av filmen, så unnskyld alle som var å så Alice in wonderland på onsdag. Etter filmen dro vi hjem til Ingvild får se Fritt villt to.. Jeg har helt skrekk for skrekkfilmer, og denne var ikke noe unntak. Begge de andre hadde sett den før, mens jeg satt der av frykt. De fleste sier at den ikke er noe skummel, men det synes jeg altså..
Blogges, A ♥hits