DATO: 14.mar.2012 / KLOKKESLETT: 19:18

1 kommentar(er)Heisann! 

 

Jeg har jo heeeelt glemt bloggeen i det siste! Skal prøve å huske den litt mer altså. Idet siste har det skjedd utrolig mye gøy. Jeg kom faktisk hjem fra en todagers shopping/musikal-tur til for en uke siden som jeg hadde tenkt til å fortelle og vise dere noen bilder fra. 

 


Ok, så turen startet med at vi sto opp en Tirsdag morgen og hastet avgårde til Værnes. Veeeldig glade og spente satt vi oss på flyet til London.

Her er meg og Maria på flyet. Og må jo si at når det til og med er gratis nett oppe i lufta, så gikk de knappe 2 timene unna som et olja lyn. he-he

 

Etter litt fram og tilbake med forskjellige tog og underground-tuber var vi plantet i denne herlige hotel-lobbyen; 


Der fikk vi hvert vårt rom som vi slengte fra oss alle unødvendig bagasje på, også føyk vi rett til oxford street for å shoppe. 


Har egentlig ikke så veldig mange bilder fra shoppingen, så dette bildet som jeg tok utifra en toetasjers buss får holde. 


...Eller, posene mine tok jeg bilder av da :)

 

Vell, etter shoppingen (veldig god fangst, forresten) var det tid for musikal! "Les miserables" var kveldens høydepunkt, altså!


Virkelig imponerede! Sangerne, skuespillerne, musikken, storyen ! alt var så bra!
Etter musikalen var alle slitne og ikke minst trøtte etter en lang dag med opplevelser i fleng, så det bar tilbake til hotelet for en god natts søvn. 
Dag 2 starter med at jeg og Maria møtes i lobbyen presis klokka 10 for å dra på hotellets nermeste starbucks for frokost. 

naaaam!
Deretter bar det til oxford street igjen for mer shopping!
Haha, turistene må ta bilde med telefonboks vett!
Dette er i Covent Garden, der vi var innom en tur for å se på noen dansebutikker!


m&m-world!! et høydepunkt i shoppingrunden. Både jeg og Maria kom ut med hver vår pose full av herlige m&m's. 
Så var det tid for musikal igjen, men denne gangen noe helt annet en Les Miserables. Nå var vi stoked for Mamma mia! 

Ikke like imponerede sang som kvelden før, men fyttigrisen folka her er virkelig talentfulle. Ja, jeg elsker jo Abba og har sett filmen hundrevis av ganger -så det var stas å få sett det "live". Den gode følelsen når vi gikk ut av salen!
Igjen, bar det hjem til hotellet for å sove litt før vi neste dag skulle starte på hjemreisen. triiiiist
Tenk å dra fra denne vårsola for å komme hjem til regn/snø trondheim da... nedtur liksom


ja. nice. fine hæ? 
Det var i hvertfall 2 dager stappfull av opplevelser jeg ikke kommer til å glemme. Tuuuuusen takk for en kjempe tur Maria!!!
-idaDATO: 11.mar.2012 / KLOKKESLETT: 13:39

1 kommentar(er)Får så sommer følelser når jeg på disse bildene. August, syden, is, litt farge på kroppen og sommerferie. Det er så hærlig. Om jeg ikke tar feil så er det kun 63 skoledager igjen til sommerferien, men før det er det masse prøver, eksamener, tentamener, innleveringer og framføringer. Som snakk om sola så sitter jeg å gjør lekser i dette øyeblikk også. Men det er ikke akkurat så mye sol og snakke om da. MEHE! For ja, storm og snø ♥ Været i Trondheim er litt av en ligning. Hjelper lite med timesvarsel på yr, når det forandrer seg på fem minutter. 

A♥
DATO: 06.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:55

0 kommentar(er)

 

 

 

 

 

 

 

Alle bildene hentet fra http://youknowyoureadancerwhen.tumblr.com/
DATO: 06.mar.2012 / KLOKKESLETT: 10:22

0 kommentar(er)

Hei dereee ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Kom opp i engelsk prøvemuntlig idag. Har visst det en stund, men fikk oppgaven osv idag. Tenker jeg skal mekke en powerpoint ellernoe.. Uansett.. Har syyykt sommerfølelse på g! Snøen begynner å forsvinne og det er lyst og sol når jeg går ut av døra om morgenen. Gleder meg sinnsykt mye til sommerferien. Pappa har bestilt tur til USA!! Vi skal til New York, LA og  San Francisco ♥ Det Blir helt vilt! Men nå bør jeg prøve å komme igang med oppgaven.. Wish me luck ♥ 


-Frida ♥
DATO: 03.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:13

0 kommentar(er)

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean i'm lonely when i'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighterDoesn't mean i'm over, cause you're gone


Thanks to you I got a new thing started


Thanks to you i'm not the broken hearted

Thanks to you i'm finally thinking bout me


You know in the end, the day you left was just my beginning in the end

stand a little taller..


 
hits