DATO: 28.mar.2011 / KLOKKESLETT: 16:06

0 kommentar(er)

Hei! Jeg har akkurat kommet hjem fra skidag. Det var faktisk en overraskende morsom dag. Jeg var så fornøyd med å ikke ha ramlet hele dagen, helt til vi skulle gå hjem fra skolen (vi gadd ikke bære skiene, så vi gikk på ski fra skolen. teit, jeg vet) . Jeg, aka marit bjørgen skøyter i superfart, så plutselig ligger det en STEIN midt i løypa (les:gata), og jeg går rett på trynet. Mens jeg vrir meg i smerte står de andre og ler. Jeg gir de blikket, reiser meg med verdighet og fortsetter den lange veien hjem. Jaok, det var ikke så ille, men hallo.

Ja, lærerne fant ut at vi skulle ha en skidag til. Bare en uke etter den forrige. Kan vell ikke si at mitt klassetrinn sto først i køen da det ble delt ut skiferdigheter,  vi kan nesten ikke kalles oss verdige nordmenn engang! Haha, neida, det er faktisk noen som er skikkelig flinke. Men det sier jo litt når under halvparten av trinnet møter opp. 

Bra fokus. Glemte jeg å si at jeg smurte skiene mine selv i morges? Fikk ihvertfall høre at ikke det var rart jeg hadde dårlig gli når jeg nærmest hadde smurt utover hele skia. Men da har man lært noe nytt idag også, smøring skal bare være på midten av skia. Og jeg har forresten også lært enkel og dobbel dans. for ikke å glemme padling (?). VM neste, ass.SE DE KULE SKIENE, FOLKENS. viktig med bra utstyr sant... har brukt disse skiene SÅ mye, dere aner ikke.. jeg har virkelig slitt de ut.

seinere idag skal jeg på trafikalt grunnkurs. Jeg håper det blir litt morsommere enn det har vært til nå, for det er virkelig de lengste timene jeg har vært med på i hele mitt 15årige liv. hva f**n skal vi med trafikkregler lissom? jaja, vi snakkes

-ida
DATO: 28.mar.2011 / KLOKKESLETT: 07:18

1 kommentar(er)

Hadde litt god tid så tenke jeg skulle blogge ett innlegg, men nå ser jeg at jeg ikke har så god tid likevell. Så må nåkk springe.. Hva er greia med at jeg må springe ut døren uansett om jeg står opp tidlig eller ikke. Jaja, ha en fin dag på skolen folkens! - Aurora
DATO: 26.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:18

2 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg ikke vært på 3T på hele uka.. så det er på tide å dra dit en tur! På tide å få opp formen litt. Har tenkt å trene veldig jevnt fram til sommeren. Men det er jo enklere sakt enn gjort, men jeg skal virkelig gjøre mitt beste!
Igår var jeg å så amors baller på kino! Den var ganske hysterisk. Typisk meg og Janne humor.

btw, jeg bare lurer på om der er noen spesielt dere vil at jeg skal blogge om eller om det er noe dere lurer på! Siden jeg er seriøst helt tom for bloggideèr. Og da blir det fort ett "dette har jeg gjort idag" inlegg, og det trenger ikke alltid å være så ekstremt spennende. Så om dere har noen ideèr eller spørsmål, så er det bare å komme med de!

-Vi bloggees, F ♥

 

 

 
 

 
DATO: 24.mar.2011 / KLOKKESLETT: 17:54

0 kommentar(er)

(aner ikke hvorfår jeg ikke fikk videoen mindre..)vi bloggees, F

 

 
DATO: 22.mar.2011 / KLOKKESLETT: 19:27

4 kommentar(er)

Hei! Jeg driver å tenker på om om  jeg skal farge håret litt mørkere igjen, sånn som 3'ern. Hva tror dere?


min naturlige farge.              lyse striper                            mørkt                      naturlig farge, sånn som jeg har nå.
DATO: 21.mar.2011 / KLOKKESLETT: 19:15

0 kommentar(er)

Ligger å halvsover til spotifylista mi♥ ahh, det er rett og slett himmelen!

-vi bloggees, F

(sorry for dårlig blogging, men er rett og slett ikke i bloggmodus fortiden, men det kommer seg sikkert)

 
 
DATO: 20.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:19

1 kommentar(er)


Jepp, hva vil dere at jeg skal blogge om?
DATO: 18.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:31

0 kommentar(er)

Da er jeg hjemme fra skidag.. er sånn greit sliten. Men DET ER FREEDAAAG ♥ Og det føles så utrolig bra!
Nå kommer Maiken snart, også ser vi hva det blir til utover kvelden! Ha en suuuuuper helg allesammen!

-vi bloggees, F

 DATO: 15.mar.2011 / KLOKKESLETT: 17:59

0 kommentar(er)


sko fra biancoshampoooo fra bed head (h2)

Idag har jeg ingen planer, så hvis ikke noen ringer å har en knallide, skal jeg spille sims, ta annsiktsmaske, gjøre lekser og bade i badekaret.

ønsk meg lykke til. vi blogges.

 ida
DATO: 13.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:34

1 kommentar(er)

Sitter egentlig oppslukt i mattebøkene på hytten til tanten og onkelen min. Det er kjempe fint her, altså på hytten.. ikke i mattebøkene. Har prøve i morgen, og i sist uke var det bare på fredag jeg ikke hadde prøve, framføring, innlevering eller noe. Noen ganger blir bloggen bare nedprioritert, beklager det. Har bestemt meg får å bli bedre på skolen, og begynne å pugge en smule før natten før prøven. Det har seg sånn at jeg alltid begynner å pugge i tolv tiden på kvelden til prøven dagen etter. Veldig smart, dere bør prøve det..

Ellers savner jeg sommeren:
fiint... DATO: 12.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:56

2 kommentar(er)

"kom igjenn å blogg da !! <3" -janne  jepp, nå skal jeg blogge, Janne! Jeg gjør dette kun for deg, Janne så du bør føle deg spesiell. 

Jeg kan vell starte med å si at det er sinnsykt digg med helg nå! Har hatt tidenes værste uke på skolen med 3 tentamner osv, så på fredag etter mattetentamen ble det celebrations vettu! neida.

Jaa, ellers så har jeg tatt litt bilder av.. meg selv <3<3<3<33<3<3<33<3


sur sjø

Nå skal jeg møte Mari som skal sove her i natt, så vi skal vel ha en rolig kveld, med taco, film og pjatt :) 
- ida
DATO: 07.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:19

2 kommentar(er)

Hei igjen! Da er det sesongpremiere på paradise hotell i kveld (hahah, det rima å greier). Jeg skal snart stikke ned til pappa å se det sammen med Unni! Jeg husker vi fulgte med på hver episode sammen i forrige sesong, og da må vi jo nesten gjøre det i år også. Mange tenker vel på paradise hotell som ett ganske teit program. Men jeg bare elsker å se på alt dramaet som skjer osv. Det er så sykt spennende når man først setter seg inn i det. Til slutt danner det seg jo ofte "klikker" og du begynner å velge lag osv. Haha!

Hva synes dere om paradise hotell og skal dere følge med på denne sesongen?

-Vi bloggees, F ♥DATO: 05.mar.2011 / KLOKKESLETT: 19:24

1 kommentar(er)

Nå nærmer konfirmasjonen seg med store skritt! Så jeg er nettopp ferdig med å lage invitasjonene mine.  Jeg valgte å gjøre alt selv, på den måten føler jeg at det blir litt mer personlig. Også valgte jeg å ikke gjøre alle helt like, men i forskjellige frager og mønster osv. Her er de:

 

Det du gjør er at du tar et ark og bretter det i to! Jeg har da kjøpt ark fra panduro

Disse "papp" blomstene er også fra panduro

Også limer du på en lapp hvor du skriver velkommen (eller noe annet.. f.eks konirmasjon osv)
Også limer du på noen blomster.

Disse pynte båndene limer du på nederst på fremsiden av arket
(også kjøpt på panduro)

Jeg brukte dobbeltsidet teip får å feste det.

Og da er fremsiden ferdig.

Inne i kortet klipper du bare ut ett hvitt/kremfarget ark som du kan skrive det som trengs på!

Og på oppsiden av arket skal jeg lime på ett bilde av meg!

Og på 1,2,3 har du de fine invitasjonene!Dette er blokka med ark jeg brukte. Veldig mange fine farger og mønster!
(kjøpt på panduro den også)

Men nå kommer Eva straks. Så dere får ha en super lørdagskveld videre! Det skal ihvertfall vi!

-Vi bloggees, Frida ♥

 

 

 
DATO: 04.mar.2011 / KLOKKESLETT: 22:41

0 kommentar(er)

Heei! Jeg og Ida har annkommet ålen sammen med 80 andre personer :D håper dere får en fin fin helg!DATO: 04.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:52

2 kommentar(er)

Heei, her sitter jeg å ser på en dansetime for 12 gang denne uken.. Kjenner kroppen kribler i å få være med igjen, for dette er ufattelig kjedelig. Å ha en skade er ingen ønsker, iallefall ikke når man trener noe vær dag. Ja, jeg klager.. aner dere hvor tungt det er å gå på krykker, og hvor hardt det er å se på danse time, time etter time. Akkurat nå har de styrke noen få meter borten får meg, og det frister å bare hive meg utpå. Men siden både danselærerne og legene nekter så.. har jeg ikke noe valg.krykker.......

 

......sugerMEN det er helg:Ps, jeg og Ida er uten for internett denne helge.. sees
hits