DATO: 01.apr.2010 / KLOKKESLETT: 00:02

4 kommentar(er)

Hei, nå skal jeg dra til Åre. Det blir super digg, eller jeg drar i morgen tidlig. VELDIG tidlig altså. Men så skal jeg dra på Frosta, etter Åre turen. Så det blir ikke blogging før lørdag, desverre. Men nå må jeg egentlig pakke det siste, eller kanskje det heter å begynne å pakke? For jeg har nemmelig ikke begynnt enda. Smart Aurora. Men er ikke så mye å pakke med seg da, har ikke akkuratt tenkt å pynte meg. Blå KINNET (fornøyd Ingrid?) har ikke gidd seg, blir bare mer å mer blått for hver dag. FINT


Ett bilde fra Frosta, i sommer. Nei, det er ikke meg på bilde foresten.

Også et bilde fra Tonje var til meg på mandag ♥DATO: 31.mar.2010 / KLOKKESLETT: 12:58

1 kommentar(er)

Hola! Jeg skal snart dra på hyttetur. Noe som forsåvidt er koselig det, men kan bli litt kjedelig til tider når det bare er familien som er med. Heldigvis er frysern stappa med Ben & Jerry's , og i skapet ligger det en pakke påskeegg i lilla kartong og venter på meg. + at hytta ligger rett ved sverige, så tror jeg skal overleve!


Dette er ukas MÅ MÅ MÅ MÅ HAAA! :( Har hørt så mye bra om det der. Andre som har prøvd de?

vi blogges! -idaDATO: 30.mar.2010 / KLOKKESLETT: 18:01

8 kommentar(er)

Heia. Humøret er på topp, etter litt trening og arbeid. Alltid bra det. Jeg sitter nå å ser på Hannah montana, sjokk ? Kanskje ikke. De siste dagen har jeg hadd besøk osv, super duper mega koselig det. I går malte jeg faktisk to store ting, som jeg ikke aner hva er. Men uansett, de var veldig store og jeg, flinke meg malte de. Jeg malte de ikke helt uten vidre altså. Det er snart danse forestilling, og pappa og onkel lager kulisser til forestillingen så jeg bare hjalp til litt. Egentlig ganske gøy. Var der i dag oså, men da malte jeg ikke noe da. Bare satt og gamet på iPoden min - avhengig. Jeg har fått blå skinn.. Akkuratt samme som blå øye, bare at det er på skinnet. Utrolig deili må jeg si...

Avhengig ? neehh.

SER DU DET LILLA/BLÅE KINNET MITT?
Bloggees A ♥DATO: 30.mar.2010 / KLOKKESLETT: 12:56

2 kommentar(er)

Gjett hva jeg gjorde igår da! hahah, dere kommer aldri til å gjette det uans, så jeg sier det. Jeg HEKLA et pannebånd, og fylte hele huset med RØYK. Jepp, jeg lagde et mega fint pannebånd, med en panda på. Og så skulle jeg tenne opp i peisen.. Aner ikke hva jeg gjorde feil, men det kom massevis av røyk ut av ovnen og fylte opp hele stua. jadda, fliiink <3

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre idag. Eneste jeg vet er at vi skal spise fiskesuppe til lunsj idag, så jeg må skynde meg å komme meg ut av huset, før det blir tvangs-spising.
null sminke, derfor jeg ser ned.

VI blogges! -idaDATO: 29.mar.2010 / KLOKKESLETT: 18:53

3 kommentar(er)

Hei! Jeg har vært en tur i byen idag, og kjøpt bunads-greier. Har så ekstremt lite peiling på bunad, så vet ikke helt hva det jeg har kjøpt heter. Ikke så interressant(?) det jeg har kjøpt heller, så gidder ikke legge ut bilder av de.
Kjøpte en annen mega fin ting da. En lue! Ellers har jeg ikke gjort særlig mye idag.. Jeg og bror har huset for oss selv i kveld,  og vi skal lage lasagne. Ønsk oss lykke til da! Trenger vi, for å si det sånn.

btw, jeg har funnetmin nye fotoshoot-plass.

suuuraFin lue ja? :D:D:

Blogges! fra ida

 DATO: 29.mar.2010 / KLOKKESLETT: 01:14

9 kommentar(er)

Hei er de to utvalgte til blogg VS blogg:


Eline ; elinez.blogg.no


Kristine;  Kristineam.blogg.no

Så bare stem,  hvem liker dere best ? Blogges, A♥
DATO: 28.mar.2010 / KLOKKESLETT: 14:25

5 kommentar(er)

Heia folkens. Nå har jeg og Ida akkuratt stått opp. Vi har endelig klart å få oss opp av sengen etter to timers film titting. Nå skal vi rydde opp litt potetgull, brus osv. He-he, vi rotet veeeldig mye i går kveld osv så ja. I går var jeg å Ida på egon på solsiden, å spiste utrolig god mat. Nam nam. Vi tok også en del bilder, så her er noen:Bloggee, A og IDATO: 27.mar.2010 / KLOKKESLETT: 11:56

1 kommentar(er)

Heia. Nå er det ferie folkens, utrolig deili spør du meg. Har vært veldig mye den uken her så, godt med en uke fri nå ja. Ble ikke noe blogging i går fordi jeg var på dobbel trening, og etter det var jeg på Lade å så på noen kullisser til forestillingen, så kom ikke hjem før i halv elve tiden. Da gidded jeg ikke å blogge, og hadde ikke noe å blogge om. Men nå skal jeg spise frokost, rydde rommet osv så skal jeg finne på noe. Blogges senere da, God påske lesere.
God påske, blogges A♥
DATO: 25.mar.2010 / KLOKKESLETT: 17:52

7 kommentar(er)

Heia, jeg og Ida har spillt inn sang i dag. Heal the world, det gikk bedre enn forventet. Når vi startet var det litt flaut, men etter vært gikk det bedre. Ikke noe profft opplegg, men men. Det var utrolig gøy i alle fall. Nå er det pugging på gang, og det skal jeg gjøre resten av kvelden. Med andre ord, jeg skal kose med. Kødda. Vi hadde ski dag i dag, men det var noe som skjedde, så vi fikk dra hjem før tolv. Digg. Men nå har jeg ikke så mye mer å si, enn husk blogg VS blogg her nede da. Ps, Eline er kjempe kul - liksom super duper kul. Helt sykt liksom;  Elinez.blogg.no.
Meg og ida, vi var vell ni år. Hehe, olsenbanden eier (vi var dua dua piker og sang litt her å der) Blogges, A♥DATO: 24.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:25

0 kommentar(er)

Hallo. Jeg har hatt det ekstreeeemt travelt i det siste, og det er derfor jeg ikke har blogget. Ihvertfall, har vært å hentet litt inspirasjon hos topp-bloggerne og jeg fant ut at jeg skulle ha en månedens. Hahah, husker alle hadde det på piczo sidene sine!

Månedens hendelse: Da kristine skulle leke statue på en stolpe, ramlet ned og trodde hun hadde sprukket jomfruhinna. Hahaha!


Det var ikke denne gangen det skjedde, men akkuratt der bildet ble tatt. Sånn cirka.


Månedens failure:
Min hjemmelagde pasta. æsj.
Månedens bloggeenting:
Den helga Aurora og Frida lå over hos meg!

Månedens bilde:
hahahaha, frida skulle liksom slenge seg foran kamera! hahahahha

månedens ord: ynsil  (unnsykld)


BLOGGES! -idaDATO: 24.mar.2010 / KLOKKESLETT: 15:22

9 kommentar(er)

Heia. Jeg må bare si at jeg har datafri på tirsdager, også er jeg ikke hjemme mellom klokken 08.15 - 22.00. Kanskje en time fra skolen til jeg skal ta bussen da, men ikke nokk tid til å blogge noe bra. Så datafri på tirsdager da.. Nå sitter jeg å ser på paradise hotel på nettet, fordi jeg ikke er hjemme når det er paradise på tirsdager. Jaja, for en episode. Syns litt synn på Petter som må være dritt-sekk mot alle. Nåkk paradise snakk nå, Aurora. Men nå skal jeg fly til butikken for å kjøpe frukt, då blir det fruktsalat. Nam nam.


Men til overskriften, har du lyst til å bli med på en blogg VS blogg ? sifra da, så blir det valgt ut hvem som blir med litt senere. Men snakkes da, Blogges Aurora ♥DATO: 21.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:32

1 kommentar(er)

Hei :-) Lenge siden sist! Hihi. Idag har jeg vært på gudstjeneste, faktisk. Det var konfirmasjons-opplegg. Det var jo, hm, gøy det.. ehe, nei, ikke egentlig. Og så har Maria vært her idag! Kjempe koselig! Har egentlig ikke så mye mer jeg skulle sagt..
Blogges! -ida


'DATO: 20.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:11

4 kommentar(er)

Heia, her er kveldens antrekk. Men må stikke, så snakkes - ha en fin kveld.

skjørt fra bik bok, topp fra h&m, smykke fra a&c, jakke fra london.
Blogges, A ♥DATO: 20.mar.2010 / KLOKKESLETT: 12:03

5 kommentar(er)

Hola.
Dette blir et lite innlegg, jeg har nemmelig mye lekser. Derfor lite blogging fortiden. Men det er vell greit? I går kveld hadde jeg high school musical maraton. Dere skjønner, jeg skal skrive en film analyse.. BLÆ. Det skal jeg jobbe med i dag, så blir det bursdag i kveld. Så det blir koselig. Men nå må jeg jobbe igjen. HATER SLIKE HELGER ..

Men en liten HOT OR NOT:
For min del synes jeg det er helt OK. Jeg bruker min hjemme, kosekvelder osv. Ikke i byen, har ikke brukt den på skolen enda en gang, men det kommer vell snart. De er utrolig gode, og elsker å bruke min når jeg er litt syk, sliten eller etter trening og lignende.  Men jeg vil vite hva dere syns, hot or not?
Blogges, A!DATO: 17.mar.2010 / KLOKKESLETT: 19:55

2 kommentar(er)

Heihei.
Nå er jeg kommet hjem fra jobb, å sitter i koedressen min og ser på hotel cæsar. I dag var jeg på ake tur i gym timen, med klassen min. Det var utrolig morsomt, har ikke ledd så mye med klassen min på lenge. Alt var supert bortsett fra at jeg klarte å dunke hode mitt i bakken. Hadde med kamera, og tok en del filmer så det kommer nåkk en video blogg om ikke lenge. Er bare ikke så flink på de video greiene, så kan ikke låve at den kommer i dag. Data ekspert sa du? ikke akkuratt... Men uansett så har jeg tatt noen bilder da, så her er de.
Blogges - A ?
DATO: 16.mar.2010 / KLOKKESLETT: 18:49

0 kommentar(er)

..Svidd av 400,- på mat, lagd ekstremt heslig pasta, msn'et, lagd ekstremt god desert, slappet av,   OG nå skal jeg på 3T. Pulsspin.  Så jeg må forte meg! veldig.   Så blir ikke så mye skriving, men heller masse bilder :) INgeborg søta

flinkaaaaja, det var godtlånte bildet av kristine :) 

må løpe! -ida


DATO: 15.mar.2010 / KLOKKESLETT: 20:47

1 kommentar(er)

Hey folkens.
Nå sitter jeg her å snufser litt for meg selv. Er ikke helt i form, vedder på at det er pga alt søen som er ute nå. Er fortsatt lei av snø. Jeg hadde tatt antrekk bilder til i dag, men haha de ble så stygge at de legger jeg ikke ut her på bloggen en gang. Mandag folkens, ny uke nye muligheter. Føler at dette blir en helt ok uke på en måte. Er litt stress med trening, men det blir bra, en prøve, litt små syk men ellers tror jeg denne uka blir topp. Gleder meg til helgen allerede, fordi jeg aner ikke hva jeg skal gjøre - annet en på fredag og søndag skal jeg på trening, men det betyr en hel lørdag fri. Ahh, det blir godt det. Egentlig føler jeg at dette blir et litt random innlegg, men uansett hvordan blogg du er på så blir det et slikt innlegg i noen tillfeller.

Sitter å drømmer meg bort i søte bilder. Men nå er det tid for en liten pc tid, før paradise hotel ♥
Blogges fra Aurora.
DATO: 14.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:56

2 kommentar(er)

... SYDEN.
Hvor deilig hadde det ikke vært med en syden tur nå da. Thailand, mallorca, hellas, tyrkia. Ahhh, får bare mer lyst når jeg tenker over de stedene. Er så lei av snøen her i trondheim nå, jeg har virkelig ikke ord for det. Ene dagen regner det faktisk litt, å håpet om at snøen skal forsvinne er der. Men neste dag er det hundre meter ny snø. DEILIG.. Jeg vil til syden nå. Og da mener jeg NÅ. Er så møkka lei av snø og vinter nå at en syden tur ville vært greit ja. (KLAGING? neeei da)


(der var jeg i fjor), litt dårlig bilde.
LYST TIL Å DRA TIL SYDEN NÅ ELLER ? blogges, AuroraDATO: 14.mar.2010 / KLOKKESLETT: 13:56

1 kommentar(er)

Heisann! Jeg ligger på en oppblåsbar madrass her, sammen med Kristine. Hun har sovet her! Vi har akkuratt spist vaffler til frokost, og snart nå tror jeg vi skal ut en turm mer ikke sikker enda :-) Maria skal komme hit en gang ikveld, det blir sikkert kjempe bra. Og dere får sikkert se noen bilder også. Igår var jeg på toilldag, og kjøpte litt av hvert. Selvfølgelig ingenting som var på salg. Typisk..


skjorte fra vero moda.litt av hvert fra h&m


her har vi logget de siste.. hm.. 12 timene?


Vi blogges! -idaDATO: 13.mar.2010 / KLOKKESLETT: 19:20

2 kommentar(er)

... rydde i klæsskapet mitt. Det et sikkert noe av det verste som finnes (kanskje ikke) men akkuratt når du gjør det er det det. Hate kommentaren " Du må rydde i klærene dine før du får dra ut, Aurora" .. Men nå er det gjort, er helt ferdig.
FØR:
ETTER:Flink ja?

Kom hjem fra trening i sta, eller klokken fem da og da hadde jeg vært der siden klokken tolv. Litt sliten nå ja. Men Marie kommer til meg om et kvarter, og da blir det kake og godis. Sunn ja. Har jo faktisk vært på trening i mange timer da, så må jo få noe godt.
I går var jeg på jentekveld til Tove. Det var super duper koselig. Vi var fem stykker og koset oss hele kvelden. Så på tv, spiste potetgull, snakket og fikk selvfølgelig latter krampe et par tusen ganger. Har egentlig ikke så mye å si om jentekvelden, bortsett fra at det bare må skje igjen. Tok med kamera, men var ikke så mye å ta bilde av - så ingen bilder desverre.
Blogges- Aurora, HATER DERE Å RYDDE?DATO: 11.mar.2010 / KLOKKESLETT: 23:04

1 kommentar(er)

Heeei :-) Jeg er plantet i sofaen etter en liiiiit travel dag. Rett etter skolen dro jeg på musikkskolen, og direkte på et konfirmasjonsmøte som varte helt til klokka 9. Nå driver jeg og pugger til RLE - prøve i morgen. Og btw, katten spydde for ca 2 sek siden. æsj. Jeg spiser mega god kake nå, hvis dere skulle lure. naaam! Men vi blogges! -ida


gjett tre ganger hva rle - prøven handler om da.

DATO: 11.mar.2010 / KLOKKESLETT: 21:30

3 kommentar(er)

Hollllllla.
Nå er det klart for en ny episode av paradise hotel, å gud hvor jeg elsker det programmet. Det eneste som er dumt med det er at det er så avhengihetskapende (langt ord) at jeg ikke klarer å pugge til matte .. Dere skjønner at jeg har fått beskjed om at jeg ikke må ta igjen prøven, men kan gjøre det hvis jeg har lyst. Men er litt usikker, mange sier prøven var lett mens andre sier det motsatte. Skal jeg ta prøven ? eller ikke?


HVA SKAL JEG GJØRE? - AuroraDATO: 10.mar.2010 / KLOKKESLETT: 20:44

1 kommentar(er)

Heia folkens!
Nå er det tv tid resten av kvelden - eller det har det vell vært store deler av dagen. Men planen for kvelden er;
-Startet med Hotel cæsar
-Farmen/luksusfellen
-PARADISE HOTEL
(helt klart best)

Har egentlig ikke så mye å si til dere, hvis det er noen dere der. Har vært hjemme fra skolen i dag også .. men satser på å komme meg på skolen i morgen da, håper på det.Veit det e kult med swag merke på pc ... he he
HVA SKAL DERE SE PÅ TV I KVELD ?, blogges- Aurora
DATO: 10.mar.2010 / KLOKKESLETT: 15:04

4 kommentar(er)

Hei! Idag har jeg spist meeega god lunsj! Vi var på gründer camp med skolen og så på de som hadde kommet videre. Også, i friminuttet dro jeg, mari, kristine og maria på jordbærpikene! nomnom :))

Her er dagens oufit :)) btw, det gigantiske røde flekken under øyet mitt, er etter lasern.

bukse: h&m
smykke: h&m
topp: bikbok
jakke: Kappahal

VI BLOGGES! :) -idaDATO: 09.mar.2010 / KLOKKESLETT: 21:12

1 kommentar(er)

.. Eh, jeg ser da aldri på disney channel. Hva tror dere om meg? Neida, kødda. I ♥ Disney channel.
Men jeg skal ikke ha ett innlegg om disney og Hannah Montana. Jeg er fortsatt syk, derfor den useriøse humoren altså .. for jeg ser jo ikke på disney channel .. kødda igjen

Innlegget her ble veldig useriøst hvis noen lurte. Ikke meningen, beklager. De siste timene har jeg sett på tv, lest i bok (hva skjer?) og prøvd å stappe i meg litt mat. Hater virkelig å være syk, hverfall sånn her syk.. Men jeg har en glede til meg selv i dag. Nemmelig paradise hotel. Jeg virkelig elsker det programmet, ikke fordi det er så sykt bra osv. Men jeg digger det uansett jeg. Hærlige folk, masse humor og drama. Love it.
Tommelen ned for å være syk da.
Men blogges senere, blir ikke noe mere innlegg fra meg i dag, er syk håper dere skjønner. AuroraDATO: 09.mar.2010 / KLOKKESLETT: 16:41

2 kommentar(er)

Heisann folkens. Nå sitter jeg hjemme å skal liksom prøve å pugge til matteprøve. Men det er ikke så lett, når jeg er kvalm og føler jeg må spy vært femte min. Har ikke fått i meg så mye mat heller, så konsentrasjonen her heller ikke på topp. Men jeg skal ikke klage...

ps, tror vi skal spille inn "må gjøre videoen" snart, men da må dere komme med flere forslag til hva vi må gjøre. Dere kan jo gjøre det på "må gjøre" innlegget, eller bare i kommentarfeltet her. Hva skal vi gjøre? på video.


Men nå surrer dette over tv skjermen. Så glad at det går på disney channel fortsatt. Husker jeg ble skikkelig skuffa når det ikke gikk på tv en periode ♥

Si hva vi skal gjøre da, Aurora.
DATO: 08.mar.2010 / KLOKKESLETT: 15:36

2 kommentar(er)

Halo. Vet dere? Jeg har tatt laser idag! Da jeg kom dit fikk jeg vite om laser-greiene, og at var en laser som varmet opp blodet med skudd. Så den dingsen hun skulle "skyte" meg med var lasern. Jeg var ekstremt nervøs før hun starta, men trøstet meg med at det var bare ett skudd, så var vi ferdige. Der tok jeg grundig feil. Dama skøyt NITTEN skudd. Star wars i trynet mitt liksom.. Det gjorde mega vondt, seriøst, jeg lå der å grein, mens hun fyrte løs. Etter en fin, start på dagen syns mams så synd på meg, at vi skulka sammen. Ikke noe lenge altså, vi bare satt oss på en cafe og spiste litt, kikket litt i en butikk. Og kjørte opp til skolen. Hvis noen skulle lure, så er den røde greia jeg skulle ta bort, blitt hoven og er svart :) Men det er meningen, den blir værre før den blir bedre

Har noen bilder fra meråker turen som aurora snakket om. Men nesten bare selvutløsere av meg, aurora og ingrid :p


hahaha, maaaange bilder. næt

Men vi blogges! -ida

DATO: 07.mar.2010 / KLOKKESLETT: 19:43

3 kommentar(er)

Heyy. Nå har jeg kommet jeg fra en tur i meråker i hele helgen. Meråker turen (årlig rutine) er et av årets høydepunkter. Det er helt sykt hvor verde den turen er. Bare slappe av, leke (haha) og ulike oppgaver. Og selvfølgelig gaukrennet. Vi kom i sju tiden på fredag, og pakket ut osv. Lørdagen var det tur i alpinsenteret, utrolig koselig der å. Selv om jeg ikke kunne stå på noe ski i år, så var det koselig å sitte i kafeen med super hælige folk å spille kort. På kvelden var det tid for konkuranse, og gruppa jeg kom på var super. Og vi kom på en 3. plass. Noe vi gjorde i dag å, på gaukrennet. Da havnet vi også på delt tredje plass. Fornøyd med det. Men nå ser jeg på film og bare slapper av, deili. Men må si det en gang til, ingen ting slår meråker turen. Ikke ett år er det samme uten sier jeg bare.

Slask i hele helga (ignorer det stygge usminkete ansiktet plis) =Elsker kosedressen min ♥

PS; favoritt kjendisen min er ikke Ashley Tisdale hvis noen lurte


Blogges senere da, Aurora ♥DATO: 04.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:10

0 kommentar(er)

Hallo :-) Idag har jeg vært på jobbskygging sammen med Kristine. Det går ut på at vi skal følge etter en person ien hel dag, og finne ut litt om utdanningen osv..  Tja, vår dag gikk mest i å spise, reise og vente.  Vi var på statoil, og mannen vi skulle følge satt i møter meste parten av tiden, og på statoil er det så strengt  at vi ikke fikk lov til å gå og se oss rundt. Ikke ta bilder heller! Haha, Har et par ulovlige bilder på dataen. Ellers så var det en gratis kaffemaskin, som lagde kakao! Namm, Kanskje drukket fire kopper kakao idag.

bleeeik :(((

ah, nam, det var god lunsj da!

Kristinesøta på toget :-)
Nå skal jeg pugge europas land og hovedsteder, så blogges vi! -idaDATO: 03.mar.2010 / KLOKKESLETT: 22:58

3 kommentar(er)

Heeey. Jeg beklager litt lite blogging fra meg - men skal stille sterkere tilbake. Men har det svært travelt fortiden med lekser, trening og alt annet som skal gjøres. Men det årdner seg. MEN, ps (på tirsdager er jeg ikke hjemme fra mellom 8.00 - 23.00) I dag var jeg til tannlegen for å trekke en tann. Har aldri gjort det før, og vil ikke akkuratt gjøre det igjen. Men det gikk bra, bortsett fra at jeg var sulten da jeg skulle til tannlegen. Men jeg tenkte jeg skulle droppe å spise for jeg liker ikke å gjøre det rett før jeg skal til tannlegen. Men etter jeg hadde tatt bedøvelsen osv, får jeg vite at jeg ikke kan spise eller drikke på TO timer. Jeg tror jeg sulta ihjel jeg.

Nå pugges det til naturfagsprøve som jeg har i morgen, og får "litt" hjelp av Mia med en annen oppgave.  MIA ER KJEMPE SNILL SOM GIDDER OG BRUKE TIDEN SIN PÅ MEG NÅR HUN ER SYK ♥
JEG HAR FÅTT KOSEDRESSEN MIN FORESTEN!!! den er kjempe god og deilig og aaalt det der. Sitter i den nå, hehe. Skal legge ut bilde så snart jeg får tatt ett. Men i helgen blir det NULL blogging fra meg, kanskje ett lite innlegg på søndags kveld, men får skje. Regner med det ikke blir noen blogging fra Ida også på lørdag. Vi skal nemmelig til meråker sjønner dere. OG det blir skikelig kos.
Men nå må jeg legge meg, hode mitt verker og magen er vond... buhu
Natta,Aurora  ♥DATO: 03.mar.2010 / KLOKKESLETT: 14:49

2 kommentar(er)

Hei. Jeg har ekstreeeeemt lite å blogge om fortiden. Jeg har ingen aning om hva jeg skal skrive om akkuratt nå. Satt kanskje i 5 minutter å tenkte på den setningen her. Men jaja, jeg skal være lærer idag, eller instruktør om du vill. Såå, ja.. Det blir jo gøy det.


Bakemester harepus aka meg, bakte muffins igår. Nam, de var mega gode!
Fikk reise gave av pappa ♥ Vill dere ha sånn "testing" av den og eller? Sånn som jeg gjorde HER.

Vi blogges! -idaDATO: 01.mar.2010 / KLOKKESLETT: 21:44

0 kommentar(er)

Heisann! En stund siden jeg har blogget nå, men samma det. Noe av det kjedeligste jeg vet er "Sorry,  har ikke blogget..."  Haha, det som er litt ironisk at jeg gjør det hele tiden selv. Samme som at når jeg og Aurora var i byen, gikk begge to og nynnet på sangen som spiltes i butikken. Noe av det snåleste vi begge vet om. Jeg tar meg i å gjøre ting jeg hater at andre gjør gang på gang...  Veldig forståelig den siste setninga? ja.

Jeg fant nettop ut at det kommer en tornado mot Tyskland! Pappa har akkurat reist til Tyskland, også kommer det en tornado? Hva er det for noe tull. Jeg var veldig stressa for det tidligere idag, men etter noen beroligende ord fra mams, så har  jeg fått vite at det går helt sikkert bra osv..

Ja, jeg har akkuratt sett Gossip girl, og sitter her i kosedressen min. Det er rett før jeg skal ta kvelden, men så snill som jeg er; blogger jeg litt først!
Har ikke gjort så mye idag. Men jeg lagde middag. Pizza. Og jeg lagde til og med bunnen selv! Klapp for meg.


Men nå tar jeg kvelden! Blogges -idahits