DATO: 29.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:20

0 kommentar(er)

Hei! Har seriøst hatt min trøtteste dag noen sinne.. Har ventet på å få legge meg i senga hele dagen. Har egentlig vært sånn en god stund nå. Så nå legger jeg meg å hører på fiin natta musikk og sover litt! Blogges senere ♥

-F ♥

 

Birdy - Skinny Love
DATO: 26.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:26

0 kommentar(er)

♥ f
DATO: 25.feb.2012 / KLOKKESLETT: 14:27

0 kommentar(er)

Heia :-) Planene for fredagen gikk rett i vasken når jeg våknet kl halv tre på natten og kastet opp gjennom hele natten. Æsj. Fly turen er noe av det verste jeg har vært med på, var så utrolig kvalm hele tiden så godt å komme hjem til sin egen seng. Er fremdeles syk, så blir ikke så mye blogg. Satser på å være bedre i morgen. 


Her skal jeg tilbringe resten av dagen og satse på å bli frisk til i morgen ♥ Aurora 
DATO: 23.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:36

1 kommentar(er)

Heei :-) Er fremdeles i London og koser meg. Skal hjem i morgen kveld, så ikke så lang tid igjen nå.. Jeg har vært på shopping, musical, på cafè og mye annet mens jeg har tilbrakt tid her i London. I morgen skal vi ta manikyr før det bærer hjem til Trondheim igjen. Jeg har ikke tatt så veldig mange bilder men her er noen jeg har tatt: 

 


Her ventet jeg på flyet som var veldig forsinket..Pga dette så mistet vi det neste flyet.. ♥ venting ♥

 


Sushitime :-)

 


Balletshopping! Stort utvalg av masse fine drakter og sko. 

 


Balletstatue

 


Var på shopping og ventet på maten vi skulle spise. Tok tusen fine bilder av meg selv. 

 


I dag var der 18grader og strålende sol. Herregud, det var helt magisk. Jeg gikk kunn i en genser og vår sko, og selvfølgelig bukse da. Men det var helt utrolig, hjemme snør det vell sikkert .... Jaja, nå er det middag så vi snakkes senere. 

Aurora ♥
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 09:25

0 kommentar(er)

Hei! Nå bare sitter jeg å venter på at mari og Kristine skal komme hit, sånn at vi kan spise frokost og dra til byen.

Igår lagde jeg og mari snømann og tente bål og drakk kakao ute. Haha, dagens ungdom sier jeg bare ass!

Hehe, jepp. VI BLOGHES! -Ida
DATO: 21.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:52

0 kommentar(er)

Hallooo! 

 

Jeg kom akkurat hjem fra byen, og skal egentlig spise middag nå -men jeg bare skriver et kjaaaapt blogginnlegg først. Hihi. Her en dagens outfit btw; Lue fra Bula, skinnjakke fra Carlings, Solbrilz fra Kms, Hettejakke fra Carlings, Tee fra Sting, Bukser fra Levis' og Sko fra Bianco

 

Vell, istad spiste jeg en rosinboks på under 2 minutter tror jeg. Det var godt.

Jeg skjønner hvis dere syns jeg ser ut som en hamster :) eller ekorn kanskje.. 

 

Forresten, Kristine kommer til Trondheim ikveld, gleder meg maaasse til å se henne igjen, er så lenge siden nå. 


<3<3<3<3<3<3

 

-bloggeess! -ida
DATO: 20.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:12

0 kommentar(er)

Hei! Nå har jeg akkurat satt en bolledeig til heving (husmor hæ?), og bare venter på at de skal bli ferdige snart. Fikk plutselig så lyst på boller, skjønner dere -så hadde jeg ikke noe annet valg en å bake da! Så da ble det både boller og kanelsnurrer! nam

 

 de er forresten skikkelig gode. -ida

 
DATO: 20.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:13

0 kommentar(er)
-Frida ♥
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 22:39

1 kommentar(er)

Heei! ahh.. Vet ikke hva jeg skal skrive.. Har ikke gjort dette på leeeeenge, så dere må tilgi meg får randomheten min.
Meeen her er hva jeg har gjort siden sist

Hatt det utrolig gøy med hundene mine!

HAHAHAHAHAH

Sovet

feiret jul og bursdag

Sunget

Vært ute på livet med fantastiske venner ♥


Om bare du hadde vært hær, hadde livet vært perfekt akkurat nå! ♥

-Frida♥
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:32

1 kommentar(er)

Halloen! Igår lagde jeg og Aurora en liten videoblogg, så her er den; 

 

 

-ida
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:06

0 kommentar(er)

Hej! Nå har vi akkurat kommet ut av kinosalen. Vi har sett pus med støvler, og det fårn si -litt av en film altså! Hehe den var gøy.

Blogges fra Ida og Frida
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 01:18

0 kommentar(er)


Sliter litt med å finne ut hva jeg skal pakke med meg til London. Det er ikke så veldig varmt der, men likevell ikke sånn snø som vi har her hjemme. Bukser osv går jo greit for vet jo det er bukse vær liksom. Mens jakke er et større problem. Vet ikke om jeg skal ta med meg parkasen, eller en litt tynnere allværsjakke. Og hvordan sko skal jeg ha med? Ugg eller converse? 

 

Dagens outfit (som ble veldig skurrete og dårlig):

Støvler HUNTER, shorts TOMMY HILFIGER, genser FOREVER 21 og skjerf MATCH 
Aurora♥
DATO: 18.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:48

2 kommentar(er)

Hej!  er det jammen lenge siden jeg har blogget! Kan nok ikke love at jeg blir den mest aktive på denne bloggen, men akkurat nå ble jeg veldig motivert og siden jeg har en uke vinterferie nå så kan det jo bli litt blogging! hihi. 

Siden jeg driver å pusser opp rommet mitt (det går veldig sakte, sikkert holdt på et år nå), så har jeg og morsj vært rundt i hele byen for å finne et speil. Før vi dro hadde jeg allerede tenkt ut hvordan jeg ville speilet skulle se ut, så planen var vell egentlig å bare lete til vi fant noe lignende. Planen så ut til å ende skikkelig rævva, før vi kom til.... BOHUS - der fant jeg "the mirror of my dreams!".  ahah, uff skrev jeg nettop det? jaja whatever. jeg er i hvertfall stor fornøyd med dagens speil-shopping! 


Speilbilde hører jo med når man har kjøpt seg speil, eller?

dette er da det første man ser når man går inn døra!


senga mi + sminkebord og SPEIL! hehe

og hvis man setter seg i senga, ser man en litt rotete kurvstol, klesskap, døra osv :):) OG BAK KURVSTOLEN .............


er det et lite rom, hvor jeg har mye av klærne mine + skrivebord. her er det veldig uferdig enda.


litt diverse rot som ikke egentlig skal være der osv :)

 

MEN VI BLOGGES FOLKENS! :) -ida
DATO: 18.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:41

0 kommentar(er)

Hei :-) Bloggen har vært lite aktiv i de siste månedene. Vi har snakket litt om og begynne på igjen, men alle tre er travel opptatt og ser ikke for oss at vi rekker å blogge så veldig mye. Jeg har iallefall tenkt å prøve å blogge litt her og der, blir vell ikke 24/7 men et innlegg her og et innlegg der. 

 

Jeg reiser til London i morgen, noe som blir veldig morsomt. Vet ikke om jeg tar med meg pc ned dit, men jeg har iPhone og kan oppdatere dere via den. Blir vell ikke så mye siden det koster en del og bruke mobil-nettet i utlandet. Jeg reiser i morgen, og kommer hjem på igjen på fredag. Gleder meg utrolig mye, siden det er så lenge siden jeg har vært der nå, kanskje 2 år? 

Prøvde å krølle håret i sta, noe som gikk rett i dass. Håret mitt klarer ikke å ha krøller mer en fem minutter, så ja.. Men men, artig å prøve seg litt fram også.  Aurora ♥DATO: 14.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:50

1 kommentar(er)

Jeg savner deg mer og mer for hver dag som går. Jeg lukter på klærne dine hver dag, ser på bilder, hører på sangene våre og prøver å huske hvordan det var å være med deg hver dag. Det er skummelt at jeg begynner å glemme. Jeg vil ikke glemme. Jeg vil at vennskapet vårt skal være slik det en gang var.. Jeg er lei av å savne, lei av å gråte, lei av å lure. Vil bare at du skal komme tilbake med det fine smilet ditt som lyste opp dagen min. Alt er så rart og jeg føler jeg ikke forstår noen ting lenger. Jeg prøver å være sterk, men noen ganger.. bryter jeg bare helt sammen å klarer ikke å tenke på andre enn deg.. Vi sa alltid at vi skulle holde hender når noe ble vanskelig, skummelt eller trist, men nå er det borte. Hånden min savner deg.. Jeg savner deg.. Jeg har aldri følt på savn sånn som dette før. Før når jeg savnet noen, så viste jeg at om jeg bare var tolmodig, så skulle jeg få treffe dem igjen. Men denne ganger er det ikke sånn. 
Noen ganger vil jeg bare bort fra alt og alle, fordi det gjør så vondt. Bare det å komme seg på skolen er vanskelig. DU skulle vært dær! Folk sier at "bare vent.. etter ett års tid vil alt være bedre!" Men jeg klarer ikke helt å tro på det. Fordi det gjør bare mer og mer vondt for hver dag som går. Jeg føler du flyter mer og mer ut av min verden og det gjør så vondt å tenke på.. Håper du sover søtt lillevenn! ♥ Elsker deg for alltidhits