DATO: 28.feb.2010 / KLOKKESLETT: 22:38

0 kommentar(er)

Heia.
I sta var Ida hjemme hos meg (Aurora) for å se på film. Vi så sex and the city. Men vet ikke hvor mye jeg fikk med meg, fordi jeg var så opptatt med vidregående skole søking. Må søke før i morgen, men har søkt nå da. MEEN det er veldig stressende altså. Har du søkt ? og hva ? hvis du er 94'er da.


SLASK.NO  ?♥ AURORA
DATO: 27.feb.2010 / KLOKKESLETT: 18:49

1 kommentar(er)

Hei. Jeg er tilbake fra nokk en strålende bytur! Sammen med aurora. Huff, jeg har vært alt for mye i byen i det siste. 3 dager på rad! Men jeg finner så mye fint for tiden. Men jeg har egentlig ikke så mye tid til byturer når det ikke er ferie, da er det jo treninger, skole osv osv.. Så når det først er ferie så må jeg jo benytte sjangsen.  Her er det jeg kjøpte i dag:


Skjerf og t-skjorte fra ginatricot. Åh, jeg gleder meg sånn til sommer'n! Jeg har et antrekk klart i hodet liksom. Det er de to tingene der også en kort dongri shorts og sånne hvite tøysko.

Sko fra bianco! kjøpte de likevel :)))))


Så skal dere få dagens antrekk.  Og imorges så leste jeg et gammelt Topp-blad, og der var det sånn; "Gammelt er fint"-opplegg. Da ble jeg litt inspirert og fant fram brors gamle skinnjakke. Den er egentlig ganske kul, men det er ikke helt min stil.
 
Hva syns dere?VI BLOGGES! -idaDATO: 27.feb.2010 / KLOKKESLETT: 13:02

0 kommentar(er)

Hei! Jeg glemte å fortelle noe som skjeddee i går.. Det var at jeg og Mamma dro til en hudlege, siden jeg har ett sånt rødt merke under øyet som aldri går bort. Så vi skulle spørre hva det var osv. Og hun sa at et var en spider, som de kunne ta vekk med laser! Hohoho, så 8. mars legger jeg meg under laser'n. Kjenner at jeg gruer meg litt, men har hørt at det ikke skal være så vondt.Her har jeg dekket over den litt med concealer, eller hvordan det skrives. Men den er egentlig rødere.

vi blogges! -idaDATO: 26.feb.2010 / KLOKKESLETT: 16:50

10 kommentar(er)

Hei. Jeg har akkuratt kommet hjem fra en tur i byen med mamma. Kjempe koselig tur, med kafe besøk og greier. Vi dro egentlig for å finne vintersko til meg, men det eneste jeg fant var noen mega fine sko på bianco. Det var sånne brune lær-ankel-støvlet, hvis dere skjønner? Desverre kostet de 700, og var heller ingen vintersko. Kanskje jeg kjøper de til våren, når snøen er borte :)

Vet dere? Det er bare 2/3 dager igjen av ferien. Uff, jeg er virkelig ikke klar for skole nå. Skulle ønske jeg kunne dratt til syden! Eller London, eller New York. Åh, seriøst hvis noen hadde gitt meg 1 million nå, så er jeg nesten bombesikker på at jeg hadde brukt dem på sydentur. Og de skoene på bianco, selvfølgelig! Hm, egentlig føler jeg meg litt teit nå. Jeg burde jo ikke komme dette klage-våset før på søndag. Men jeg føler dagene bare har flydd forbi! Jeg blir gaaaaaal..

Her er dagens kledning/innkjøp. KJøpte tunikaen jeg har på meg i byen idag :),

    
               
Bluse fra ginatricot
Buksetights fra vero moda
Sokker fra hm


Vi blogges! -ida


DATO: 25.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:23

7 kommentar(er)

Heia.
Nå er jeg hjemme og gjør lekser (og nei,dette innlegget skal ikke handle om lekser) Jeg har hatt en utrolig koselig dag med Frida og Ida i byen og en utrolig koselig dag i går kveld også.

Jeg har fått meg et nytt rede jeg, hvis dere lurte. Fordi det var så utrolig kaldt så plasserte jeg meg på badet. Jeg kom på at jeg bare skulle gjøre lekser resten av kvelden uansett, så hvorfor ikke få gjøre lekser på en god plass ?

Her skal jeg tilbringe min kveld, med litt mat og drikke. Koselig

Såå fornøyd.

Ehm, lite å gjør?; Blogges Aurora ♥

PS; husk å si hva vi må gjøre på videoen . TRYKK
DATO: 25.feb.2010 / KLOKKESLETT: 18:31

2 kommentar(er)

Hei. Vi ( ida og aurora ) har akkuratt kommet hjem fra en tur i byen med Frida, men hun har dratt hjem til seg nå. Så nå sitter jeg og Aurora her med et godt og varmt pledd over beina våre. Dette er det vi kjøpte oss i byen:

Dette kjøpte Ida seg fra h&m.

Ida som kjøpte seg, fra h&m

Et midje-skjørt som både Aurora og Ida kjøpte seg. Fra bikbok.

Solbriller fra h&m, som Aurora kjøpte.

Hele gjengen, vett!

PS: Husk at dere må skrive forslag til hva vi kan gjøre på "må gjøre-videoen"!
TRYKK HER


SNAKKES!DATO: 24.feb.2010 / KLOKKESLETT: 21:51

8 kommentar(er)

Heia!  Nå er vi (aurora, ida og frida) hjemme til Ida. Vi har akkurat laget spøkelseshus til brødrene våre Yngve og Jonas. Og nå  driver de å lager til oss. Vi skal filme imens vi går gjennom, så det kan være at vi legger det ut, bare det ikke blir for mørkt. 

Men Aurora fikk en super idé om at vi kan lage sånn "må gjøre video". Det fungerer slik at dere skriver i kommentarfeltet på dette innlegget om hva dere vil at vi må gjøre. Nå er spøkelseshuset ferdig, så vi må gå. bloggees, Aurora, Ida og Frida♥

-Hva vil dere at vi skal gjøre ?


frida er en duuuust, haha neida♥DATO: 24.feb.2010 / KLOKKESLETT: 17:24

2 kommentar(er)

Hei. Jeg (ida) og frida har planene klare! Snart skal vi finne en oppskrift på noe kjeeeempe godt, så skal vi dra på butikken og kjøpe alle ingrediensene og påskeegg i lilla kartong. nomnom. Såååå, skal vi lage det vi skal lage. sjokk, hahaha! Og det er store sjangser for at Aurora kommer etterhvert. Det blir mega kos!

Eller er det en propell som spinner rundt på stuegulvet. aka Tone Melody. Så nå skal vi krampekose litt med den, så åker vi!
Snakkes! -ida og frida ♥DATO: 24.feb.2010 / KLOKKESLETT: 16:52

2 kommentar(er)

Hey!
Fortiden er jeg i sånn shopping modus ♥ Jeg shopper hele tiden, eller det var litt å ta i da. Jeg shoppet i går, også shoppet jeg i larvik. Men jeg shopper når jeg har sjansen nå ja. Er egntlig ganske grådig med pengene mine, men nå er det ikke helt sånn. Men men; poenget var :"vil dere se det jeg kjøpte i Larvik?"

Og disse kjøpte jeg i går:


Hva synes du?
Blogges; Aurora ♥DATO: 24.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:40

8 kommentar(er)

Hei dere!

Vi skal legge ut topplista. Vi vet det har tatt veldig lang tid, men det ble bare sånn. Dere husker jo sikkert ikke at vi hadde toppliste engang!   men heer kommer den!


1. sunnivastenersen.blogg.no
2. kristineam.blogg.no
3. barstein.blogg.no
4. mwin.blogg.no
5. elinez.blogg.no
6. l0ve.blogg.no
7. theunicorns.blogg.no
8. karenlund.blogg.no
9. evahelgetun.blogg.no
10. frosken1.blogg.no

Også har vi bestemt oss for at vi skal ta en liten vurdering av de som er på topp tre, og hvorfor vi vi valgte dem.Førsteplassen; Sunnivastenersen.

Første inntrykket på denne bloggen var kjempe bra, og egentlig grunnen til at den komm på førsteplass. Første inntrykk teller vet dere. Ja, hun hadde en kjempe finheader og et flott design som passet til. Det var flere bilder i hvert innlegg og de passer til teksten. Noe som er veldig viktig. Hun har også humor på bloggen sin, og lite skrivefeil.Andreplassen; kristineam

Denne bloggen klatret seg lett opp på andreplassen. Hun har omtrent ingen skrivefeil og en blogg som er gøy å lese. Bildene har god kvalitet og liv i seg. Vi syns designet var fint, men en smule grått og trist. Rett og slett en kjempefin blogg!Tredjeplassen; barstein.

Førsteinntrykket her var bra, et stilrent og pent design. Men en litt rotete header. Kunne godt ha blogget litt oftere. Men, kvalitet før kvantitet som Ingrid sier. Her også; mega lite skrive feil!  Super fin blogg!Vi blogges! -Ida, Frida, Aurora
DATO: 22.feb.2010 / KLOKKESLETT: 23:01

3 kommentar(er)

Hey, nå fikk nettopp Petter gull. Hvor bra er ikke det da? Jeg er ikke så OL interisert, men jeg liker jo når det blir gull til norge, hvem gjør ikke det ?

Men til overskriften, det er jo ikke akkuratt sommer nå? eller, tvert imot. Jeg savner så sykt mye fra sommeren 09. Jeg var i Barcelona og Mallorca, og det var utrolig deilig. Kan sikkert legge ut noen bilder fra det når jeg kommer hjem. Men hvor lyst får du ikke på sommer når du ser dette bilde:


SOMMER ELLE VINTER? bloggees, Aurora♥DATO: 20.feb.2010 / KLOKKESLETT: 18:54

4 kommentar(er)

Heia, nå er jeg i Larvik til besteforeldrene mine. Søskenbarna mine og tanta mi fra London er her også, så det er jo trivelig. OL eier tv fortiden, uansett hva man skrur på så er det; sprint, ski skyting, OL resultater og Ol's beste øyeblikker. Men jaja, det er ikke OL så ofte. Men det kan bli nåkk til tider. Har nettopp spist meg feit av pizza, og sitter å ser på OL og hører på musikk. Har ikke med meg pc hit, så vet ikke om det blir så mye blogging i disse dagene. Men vi er ganske mye inne fordi det er utrolig mye snø her. Fordi det blåser så mye er det snø over alt. Vi fikk ikke til å gå ut i hagen uten å snuble osv. Det er sikkert en meter snø flere steder.

Men til overskriften; er det noen som vil bli vurdert? skriv en kommentar da. Blogges senere ♥ AuroraGammelt bloggeen bilde, men har ikke med pc så.
Syns du det er litt mye OL ?


 
DATO: 20.feb.2010 / KLOKKESLETT: 11:56

0 kommentar(er)

Hei! Idag drar jeg på hytta mi i Meråker. Først skal jeg på bibloteket å spise opp alle kanelbollene deres!! ...Og låne noen lydbøker.

Jeg sitter å ser på pocahontas(?) 2 på disney channel. En ting jeg ikke skjønner med disney.. Hvorfor sender de bare de dårlige oppfølgerne til filmene? Jeg vill jo se de ordentlige filmene! :(( jaja.


egobilde, foshoo

vi blogges! -idaDATO: 19.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:25

1 kommentar(er)

Skapet er fylt opp med potetgull og godteri, pizzaen står i ovnen, jeg er plantet i sofaen med kose dreessen, og det er masse gøy på tv ikveld (tror jeg?). Det ser jo ut til å bli en kjempe fin kveld! Bortsett fra at hele familen er på konsert/fest, og omtrent alle vennene mine har dratt på ferie eller opptatt -så jeg sitter her helt alene. Lonerparty. jess.
Neida, det er ikke så ille. Jeg syns faktisk det er ganske koselig å ha hele huset for meg selv! Men i lengden kan det bli litt.. hm.. kjedelig?


hadde en fotoshoot med meg selv, og detter det fineste bildet av meg, idag. -jeg ser ut som et vrak


dette skal jeg kose meg med ikveld :D:D

Hva skal dere ikveld? :D vi blogges! -ida

DATO: 19.feb.2010 / KLOKKESLETT: 16:24

2 kommentar(er)

Heisann! ♥ Nå har jeg kommet hjem fra skolen og idag var det karneval. Jeg, Madelen og Eline kledde oss ut som indianere. Vi hadde egentlig bare festet fjær i håret og malt to streker på kinnene. Det var egentlig mest 10'ende som kledde seg ut, menmen.. NÅ HAR JEG VINTER FERIE!!! Og det føles utrolig godt. Litt senere skal jeg og Eva ta bussen til flatåsen og der skal vi besøke Maiken. Etter vi har vert der en stund, så skal vi ligge over til meg. Forresten så er topplistetingen avsluttet, så jeg tror ikke det går å skrive kommentar på det lenger, men den er vertfall avsluttet.
-bloggees, Frida ♥
dagens kledning: 
Genser: Gina 
Bukse: vetikke, hadde først på meg champion joggebukse.. DATO: 19.feb.2010 / KLOKKESLETT: 08:22

0 kommentar(er)

Nå, folkens. Jeg har et par spørsmål. Hvorfor er det sånn at de siste 5? innleggen ikke har noen kommentarer? Før så hadde vi ca 2-5 kommentarer på ca, alle innleggene. Er det noe vi gjør galt? Vi blogger jo likt som vi har gjort hele tiden? Vi er ikke de som sier at vi slutter å blogge fordi vi ikke får noen kommentarer,men hvis dere ikke sier hva vi skal gjøre bedre, blir vi jo ikke bedre. Kan dere ikke bare si hva dere vil ha? Vi blogger for dere vet dere.

Men i dag er det karnevall, og dette har lillebroren min på seg:

Tiger for life. Ps. drakten er fra jeg var ca 8år på en step by step forestilling.

Men kan dere svare på det jeg spurte dere om her over?

Ops, nå skal jeg til tannlegen om et kvarter - så snakkes da
Blogges, Aurora ♥DATO: 18.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:46

0 kommentar(er)

Hei dere! har ikke vært noen updates fra meg idag, siden jeg kom hjem for ikke så veldig lenge siden. Dro rett til Olavshallen etter skolen, og spiste midag på Bare Blåbær med mams og paps etterpå. Jeg spiste noe taco opplegg der, og det lukter så sinnsykt taco av meg, at jeg tror jeg må spy. æsj.

Vi var på kunst museum med skolen idag, og så på tepper. woho. Vi skulle lage dramatiseringer av bildene ogsånt, og min gruppe endte opp med fødsel, og at ungen fikk epilepsi.


meg og Kristine på vei hjem fra skolen

Det er en litt arti historie bak dette bildet. Vi var på solariumet, fordi jeg måtte sånn på do -og i mellom tiden tok Kristine selvutløser-bilder til bloggen sin. Når jeg var ferdig så kommer jeg ut, og ser Kristine som står helt alene inne i en solkabin og "poser". hahahah, det var gøy der og da, da :))

Vi blogges! -ida
DATO: 18.feb.2010 / KLOKKESLETT: 19:17

0 kommentar(er)

HEIA. Akkuratt kommet hjem og sitter å pugger til prøve. Ikke så veldig gøy nei. Men jeg må pugge videre for jeg skal få seks :D neida, femmer da ? fire kanskje ?.
Men her er dagen anntrekk.
bukse fra lacoste, genser fra london og singlett fra gina
BLOGGEES; auroa ♥DATO: 17.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:56

0 kommentar(er)

Hei! Jeg har akkurat tkommet hjem fra skolen, og sitter her og spiser after eight. æsj. Jeg liker egentlig ikke det, men jeg er seriøst godterisyk nå, og det var det eneste vi hadde i skapet ;(( Jeg kommer til å bli mega tjukk når jeg blir stor.

..Ja, i går kveld (merk: kveld) tok jeg på meg rød neglelakk, og tenkte at det så skikkelig stilig og glamorøst ut. Men nei.Når jeg ser på neglene mine nå,ser jeg at jeg har bommet skikkelig! Alt annet en fint.
Senere idag skal jeg på en øving, også på trening. Så,  det blir jo en innholdsrik dag. -vi blogges! -idaDATO: 15.feb.2010 / KLOKKESLETT: 22:53

2 kommentar(er)

Heia, nå har jeg nettopp kommet hjem fra strinda, vgs. å sett på musikal. De spilte Across the unicerse. Det var en velig fin forestilling, med mye bra dansing, synging og skuespill. Kan godt se den en gang til ja, men den varte litt i det lengste laget. Meeen, det var verdet. Tok faktisk heeeeele tre bilder (haha) kjempe bra jobba. Så mange kjent folk også.

MEEEEEN, vet dere hva eller, i morgen skal klassen min skjære i grise-øyer. ÆSJ, spør du meg. Vil virkelig ikke gjøre det. Det høres jo utrolig hesli ut. Beskjeden vi fikk var: "ikke ha på dere noen klær dere er glade i i morgen da!". Skal pakke meg inn i, Hm .. nattbukse og ja.. kanskje ? eller ikke?  Har dere skjært i noe hesli på skolen ?


Fra forestillingen

t-skjorte fra vero moda, "bukse" fra bik bok, øredobler fra only
AURORA
DATO: 15.feb.2010 / KLOKKESLETT: 15:24

1 kommentar(er)

Hei! Rett før jeg drar på bispehaugen på en øving. På skolen så driver vi med noe som heter Gründer Camp, der vi får en problem stilling så skal vi prøve å tenke nyskapende! Jeg, Kristine og Marie var med på dette i fjor og kom faktisk videre(ja, det er nesten som en konkurransse)! Jeg og Kristine + to til, er på gruppe i år igjen og håper vi kommer like langt som ifjor! :D:D


Vet det er dårlig kvalitet på bildet, men det er det eneste jeg har fra da vi var på solsiden på Gründer Camp :)


Nå spiser jeg makaroni, som jeg har laget helt selv. Hihi, jeg er så flink, altså.


Hvis du legger "goviljen" til, så er det et hjerte ketchupen skal se ut som :) Vi blogges!-ida

btw, HUSK Å MELD DERE PÅ TOPPPLISTA, HVIS DU HAR BLOGG DA! :)DATO: 15.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:46

22 kommentar(er)

Hei alle der ute! ♥ Jeg tenkte at siden nesten alle har sånn: min toppliste nå fortiden, så kan vel bloggeen også ha en!
Så om du vil være med på topplisten vår, så må du legge igjen en kommentar, hvor dere skriver blogg adressen deres. Såå, da er det bare å delta♥
-Aurora, Ida og Frida


DATO: 14.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:28

2 kommentar(er)

Hei. Pappa kom akkuratt hjem fra sverige, og så snill som han er; hadde han kjøpt reisegave. Clinique high impact mascara.
Og jeg skal teste den! :-)


Design: Helt enkelt og stilrent design.
Min mening: Syns dette var en litt grisete maskara. Vanskelig å påføre uten at det ble masse søl og klumpete. Men hvis man tar seg tid går det helt greit og det blir et bra resultat. Vippene blir tette og fine, noe som passe ypperlig for meg. Men jeg ville brukt en annen maskara til undervippene (?), siden det var rimelig kinky.

Så konklusjonen er: hahaha, bruker så vanskelig ord å greier! Men, til poenget; Litt sølete maskara som man må bruke litt tid på. Ikke en revulosjon akkurat, men en bra maskara, som gir et helt greit resultat!

Så til slutt; Syns du bloggeen skal fortsette å ha ting som dette?

Vi blogges! -ida

DATO: 14.feb.2010 / KLOKKESLETT: 18:31

5 kommentar(er)

Heia. Nå er rommet strøkent, te lysene tent, jeg sitter i gode klær og klar for lekse gjøring resten av kvelden. Planen var å starte i fire tiden, men vi skulle hvist til bestemor på morsdags ting, med resten av slekta. Så det ble utsatt litt. Men det går vell bra. Planen er å bli ferdig i løpet av dagen, så kan jeg fokusere fullt på natufags prøve i morgen. Men nå ble det mye lekse prat.
Men jeg har en bra nyhet til dere. Jeg og Ida skal starte konkurranse, må bare finne en super duper premie først. (Frida; du kan bli med hvis du har lyst) Det skal bli en skikkelig premie. Ikke noe billig fra h&m. Men er det noen som vil være med på konkuranse? blir ikke noe så kjempe vanskelig, men det blir jo en liten utfordring så klart.
Men nå må jeg jobbe videre. Snakkest folkens ♥ Aurora


HEHE, dette ruller over tv. skjermen nå. Jeg blir jo helt oppslukt. Hehe (A)DATO: 14.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:53

1 kommentar(er)

Hei dere! Jeg føler meg tusen ganger bedre enn jeg gjorde i morges. Etter en paracet, et par kopper te, en pose doc eralt myye bedre. Jeg har vraltet rundt i koseedressen min (<3<3<3<3<3<3) i hele dag. Og helt ærlig, så begynner jeg å bli en smule lei. Det er gørr kjedelig å ikke kunne gjøre noen ting fordi man ikke kan gå ut av huset. Såå, har dere noen forslag til hva jeg kan finne på? Og her snakker vi inneaktiviteter.


Ser dere noen likheter? :D:
 

Nå ser jeg på OL i aking. Når ble aking en sport? hallo. Kanskje det er det jeg skal begynne med? vi blogges! -ida
DATO: 14.feb.2010 / KLOKKESLETT: 09:43

3 kommentar(er)

Hei! Hentet litt inspirasjon hos kristine sin blogg, og fant ut at jeg skulle lage en hot & not. 

Ja, jeg kan jo fortelle dere at alle dagens planer har gått rett i dass. Siden jeg har blitt syk. Åh, som jeg hater det! Hater å ligge på sofaen og bare ligge der.. og ligge der .. og ligge  der...... uff, så kjedelig! Jeg som egentlig skulle ha spilt kamp idag, møtt noen venner osv.. Og jeg syns det er uber flaut å si ifra i siste sekund om at jeg ikke kan være med på noe. 1. Kosedress! aaah, elsker den! Allle burde få seg en sånn altså!

2.Te! nam, frukt te er så godt! Og det hjelper skikkelig når man er syk. 

3. Speilrefleks! Pappa har hatt speilrefleks en stund, men for å si det sånn da; jeg har ikke "oppdaget" den før nå. Bildene blir jo nesten bedre enn i virkeligheten!1. å være syk.  Jeg blir så lei! Var syk i forrige uke også. Det er så  kjipt å må avlyse alt du har planlagt fordi svineinfluensaen kommer å overtar verden. 

2.hunder som tisser på gitarer. Ja,den var litt random. Men,  vi hadde en hund her, som faktisk tisset på gitaren min! æsj. 


3. Å være syk. igjen. Vi blogges! -idaDATO: 13.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:52

0 kommentar(er)

Heia folkens. Nå er jeg hjemme hos Camilla (vennine).Jeg sitter her i en lysegrønn/lime grønn kose dress. Føler meg litt som en pære. Vi har spist taco, spillt litt ludo osv. Men nå skal vi lage noe, hva da? dere får gjette da.  MEN dette blir et meningsløst innlegg ,for jeg har ikke noe å si. Så kanskje like greit at jeg stopper her før det blir mere meningsløst?


Camilla og Meg i sommer, Miss it. AURORA ♥DATO: 13.feb.2010 / KLOKKESLETT: 19:25

1 kommentar(er)

Hei. Dette innlegget skriver jeg mest for å ta utfordringen, men når jeg først er igang så kan jeg vell skrive litt ekstra. 
Ja, jeg og aurora var på norske talenter, men vi har desverre ikke lov til å si noe om det såå... bare vent til det kommer på tv! 

Imorgen er det morsdag, og jeg har kjøpt gave og laget kort. Siden mamma skal bort i morgen skal vi ha en liten feiring i kveld. Planen var egentlig at vi skulle på restaurant osv.. Meeeen, vi skal bare bestille pizza i steden. mmm, gleder meg!

Men, over til utfordringen.Det var Mathildex.blogg.no som utfordret oss.  Her er den;
1. gå inn på mine bilder/mapper 
2. Velg den 6. mappa.
3. velg det 6. bildet
4 legg ut bildet på bloggen din og skriv litt om det. 
5. Utfordre 6 andre. 


MEG & FRIDA 
Her har vi gitar konsert for foreldrene våres. Dette var sommern 2007, da vi jobbet på sæter i ei uke. 

Jeg utfordrer: 

mwin.blogg.no
kristineam.blogg.no
heaarts.blogg.no
Og alle andre som har lyst :F


Vi blogges! -idaedit: AURORA&FRIDA; vi må ikke ta bildene større enn 500px -siden noen har endret på designet.. haha, kødda. men serr.

DATO: 12.feb.2010 / KLOKKESLETT: 20:03

8 kommentar(er)

Hei!  gjett hva som lå på kjøkkenbordet da jeg kom hjem idag! ONEPIECEN MIN <3<3<3<3<3<3 Sitter i den nå, og elsker den allerede! Tenkte dere skulle få se den, og en ting til som jeg kjøpte i byen idag.


 pengebok fra accesorice 209,-
ONEPIECEN MIN! + en t-skjorte som de sendte med, fordi pakken var forsinket.

btw, dere må komentere mer! Det har vært lite med komentarer i det siste altså!!

vi blogges! -idaDATO: 12.feb.2010 / KLOKKESLETT: 08:14

1 kommentar(er)

Heisann, nåstår jeg å pusser tennene mine. UFF. Får om en halv time så sitter jeg i den fine stolen. Dere vet vell hvordan stol jeg mener? den man kan heise opp og ned. Å få et sterkt lys i annsiktet. Og den fine personen sidnav deg sier; " nå må du si AAAAA, så skal jeg bare ta en titt på tennene dine" GLEDER MEG VIRKELIG. Eller ikke ..

Men samma det, skal nå til tannlegen om ikke lenge, må bare smike meg, spise, rette ferdig håret og ja, I boks. Men har bare en halv time så, preikast sier jeg bare.
AURORA ♥DATO: 11.feb.2010 / KLOKKESLETT: 15:30

1 kommentar(er)

Hei. Bare advarer dere, blir lite blogging fra meg i dag. Men her er dagens anntrekk: (og ja, det bildet helt til høyret er et mislykket hoppe bilde ..)
t-skjorte; julegave fra Kathrine (h&m)
singlett; h&m
bukse; vero moda
sokker; marita sine

Ja, i går la jeg meg klokken ti,så ikke no problem med å våkne i dag altså. Men nå er Ida her, så haaade. Ha en fin dag. AURORA 
DATO: 10.feb.2010 / KLOKKESLETT: 21:21

1 kommentar(er)

Hei! Aurora har akkuratt dratt. VI har baket! Brownies og smoothie. Naaam. Det ble en litt bløt brownies, siden vi ikke orket å vente helt til den var ferdig :))


mmmbrownistid


naw, søta :)


vi bloggess! -ida

DATO: 10.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:57

3 kommentar(er)

Hei! Mamma har akkuratt fortlat at vi kanskje skal bygge ut huset! Da kommer jeg til å få nytt rom, og jeg har allerede begynt å tenke ut hvordan jeg vill ha det. Det kommer til å bli tre vinduer der, så altså et ganske lyst rom. Noe som passer midt i blinken! Jeg tror kanskje jeg vill ha et "naturlig" soverom på en måte. Med litt beige, brun og lyse farger. Eller veldig eksklusivt og litt prinsesse aktig!
//begge bildene er fra google.no

DIsse to rommene likte jeg veldig godt! tror det må bli noe i den duren.

vi blogges! -ida

DATO: 09.feb.2010 / KLOKKESLETT: 14:14

5 kommentar(er)

Heia, nå har jeg kommet hjem fra skolen, og Mathilde ble med meg hjem. Vi hadde skikkelig sukker kikk, men fant ikke noe godt. Så da ble det vaffel. Hehe, sunn sa du? Har dere noen gang fått sukker kikk?
Om en time skal jeg ta bussen til byen, tirsdag igjen. Dansing ja. I dag blir det step by step fra klokken hall 4- til 10. Så blir ikke så mye blogging. Kanskje i kveld? Nei, jeg hadde datafri dag i dag ja.


random bilde fra i høst, i Oslo :)

Men nå er vaflene ferdig. Så nå skal jeg kose meg og bli feit. Snakkes
Blogges; Aurora ♥DATO: 08.feb.2010 / KLOKKESLETT: 21:13

2 kommentar(er)

Hei.  Jeg (ida) og Aurora er hjemme hos meg. Vi har laget en videoblogg, som jeg skal redigere imorgen. Jeg kan jo fortelle dere at dette skal bli en suuuper blogg-uke! Vi skal blogge masse!! Og vi skal ha en konkurransse, snart. Vi må bare finne en bra premie, og en bra utfordring. OG, vi må vite om det i det hele tatt er noen som er interressert? Kan fortelle med en gang at det ikke kommer til å bli sånn; skriv hvilken fargge det er på soverrommet ditt så kanskje du vinner en h&m-ansiktsmaske.

I morgen skal jeg på volleyball, og jeg gleder meg som bare det!


I&A

VI BLOGGES!♥
DATO: 07.feb.2010 / KLOKKESLETT: 13:41

2 kommentar(er)

Hei.  Tenkte dere skulle få en outfit og et par bilder fra igår. Ellers har jeg ikke gjort noe særlig idag. Bare spiste frokost og ordnet meg. 

Marie Og Maria :) 

btw, Det ble 1-1 mot Namsos. Vi ledet hele kampen nesten, så scora de når det var igjen 40 sek! ..surt  Det var forressten et surprise-party for mamma jeg egentlig skulle ha vært på igår, og det var derfor jeg var litt irritert. Men jeg kunne jo nesten ikke skrive det her. 


genser fra warehouse
bukse fra hm

vi blogges! -idaDATO: 06.feb.2010 / KLOKKESLETT: 15:29

2 kommentar(er)

Hei dere! Jeg driver å prøver å laste ned en videoblogg som jeg har laget, men selvfølgelig skal ikke det gå. Jeg skal prøve litt til, men jeg tviler på at det går. Jeg prøvde å uploade den på youtube, men det kom sånn: File Format Invalid: The file you are uploading is not a valid video file.
noen som vet hva jeg gjør feil ?
-Frida

meg-Katrine-Eva, fra nyttårsballet (aner ikke hvem han over oss er)DATO: 06.feb.2010 / KLOKKESLETT: 12:07

1 kommentar(er)

Hei! Det er like før jeg må begynne å ordne meg så jeg kan dra ned på togstasjonen. Jeg skal spille kamp mot Namsos, og da må vi dra helt til Steinkjer. Egentlig så er jeg sykt sur for at jeg må bruke hele lørdagen min til å spille én foball kamp -men jeg bestemmer jo selv om jeg vill gå fotball eller ikke, så jeg kan vell ikke klage. 
Jeg skal prøve å huske kameraet mitt så det kan bli noen bilder. 
fotball... jadda


vi blogges! -idaDATO: 05.feb.2010 / KLOKKESLETT: 08:10

3 kommentar(er)

Heia alle sammen. Enda et morgen innlegg fra meg. I dag har jeg egentlig masse annet og bruke morgenen på. Men jeg kan jo legge inn et haste innlegg. Dere skjønner, rett etter skolen skal jeg ta bussen ned til to treninger. Så skal jeg ta bussen rett opp til martepus ♥ og ligge der i natt. Og der skal jeg være helt til nestedag, når vi skal på bursdag. Så kan ikke love dere noe innlegg fra meg i dag, og i morgen. Men får jeg annledningen så skal jeg jo selvfølgelig blogge. 

Men nokk om meg og min helg. Ja, det er jo helg etter skolen i dag. JIPPI! Det er alltid godt med helg, selv om denne helgen blir travel er det godt likevell. Men det som er domt med helg, er at den går alt for fort. Noen som er enige?

Meg og Marte i Barcelona ♥Marte, Meg, Lena og Anniken og Tove bak, i Barcelona i sommer ♥

Men nå ¨må jeg dra til skolen, Snakkes - ha en fin dag og ikke minst HELG 
Aurora♥
DATO: 03.feb.2010 / KLOKKESLETT: 21:47

2 kommentar(er)

Heia, nå er jeg kommet hjem fra jobb nettopp, eller for tre kvarter siden da - men samma det. Nå skal jeg rydde rommet før klokken hm, halv elve? skal prøve. Det er ikke ting som er rotet, det er klææææær, de er over alt.  Mamma klager vær dag pga at jeg bytter anntrekk, eller tar på meg et anntrekk, og skifter.. Men sånn er jeg bare.

Jeg har bestilt meg heldress, eller kosedress nå, og de sa den skulle komme i løpet av uke 8-9. Så da bør den der, for helgen uke 9 skal jeg bort å da skal jeg haaaaaaa den heldressen/kosedress!!!

 


Sjokk at den var lyse rosa?♥

 

Aurora♥
hits