DATO: 30.jan.2011 / KLOKKESLETT: 13:10

2 kommentar(er)..gå å se den på kino. Digget denne filmen! i tillegg er jo musikken utrolig, satt med gåsehud flere ganger. Christina Aguilera er så syk!

blogges - ida
DATO: 27.jan.2011 / KLOKKESLETT: 09:29

1 kommentar(er)

Ida har fine sko ja. Hehe, har de ikke selv i alle fall (a). Det er virkelig 13 cm ren nytelse! Hadde de på på nyttårsaften, og det gikk vell greit. Gleder meg til neste bruk, som da blir neste helg!


Bildet er hentet fra Agape sin side på Facebook.

Ah, de er mye finere i virkeligheten. Glad jeg kjøpte de, selv om jeg var litt i tvil når jeg dro kortet. Men angrer ikke ett sekund nå. Hadde forresten framføring for noen minutter siden, i norsk. Gikk fint det vet dere, flink jente. Ett av nyttårsforsettene mine er å jobbe litt mer på skolen. Får se om det går fint. Ok, innlegget her blir faktisk bare mer og mer random.. så TROR jeg stopper her. Naturfag neste. sees - Aurora
DATO: 26.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:28

1 kommentar(er)

uoh, svensk! Aner ikke om det er rett, men whatever, Jeg har kjøpt meg sko! De er seriøøøøøst(vest) SÅ fine! Selvom de bare er svarte med "blonde"-ish mønster, er jeg helt forelska! Tror ikke du finner mer perfekte sko! spørsmålet er bare om jeg klarer å gå i de. 13cm ren lykke....

                 

                                  
                                                                                håhå, finn en feil...


Ellers har jeg vært å trent på 3T idag,magen min hadde kramperykninger etter alle de tusen mageøvelsene hu dama kom opp med -ja rene sixpacken nå! nei

blogges - ida
DATO: 24.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:58

3 kommentar(er)

Heii! vi skal ha skoleball på torsdag, så jeg driver å lurer på hvordan jeg skal ha håret!


flette


flette i luggen


ser sykt vansklig ut å lage, men..

si gjerne hvilken dere synes var finest :)

-ida
DATO: 22.jan.2011 / KLOKKESLETT: 00:02

4 kommentar(er)

Frida, min aller beste venn har bursdag idag!

 

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg for lov til å være vennen din. Du er virkelig ikke som alle andre, du er unik! Vi har vært venner såå lenge nå, og jeg kunne aldri tenkt meg å ha det annerledes. For jeg kan faktisk ikke huske èn dag, uten at vi har vært bestevenner. Jeg har så mange minner med deg som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet.
Gratulerer med dagen, snupp! Kos deg masse idag! du fortjener det beste! vet janne har noe opplegg til deg, tjihi. råglad i deg <3

ida
DATO: 20.jan.2011 / KLOKKESLETT: 09:53

1 kommentar(er)


bukse gina genser zara armbånd hm skjerf hm. Hva syns dere? - aurora
DATO: 17.jan.2011 / KLOKKESLETT: 23:14

2 kommentar(er)

It is me and you, in this world. Together we party, together we cry. Kept every single secret and covered every single lie! We are best friends and sisters untill the day we die! ♥

Ett innlegg for å takke alle mine støttende venner! Elsker dere over alt på jord!

-hva betyr vennskap for deg ?

Ida og Aurora ♥

Ida ♥ jentami siden vi var to år

Eva ♥

Madelen ♥


Janne♥

♥Maiken

Vanja♥

Madelen og Janne ♥

Janne♥ Gleder meg til hollywood
DATO: 16.jan.2011 / KLOKKESLETT: 14:31

6 kommentar(er)

I dag skal jeg ut å spise på Graffi med klassen min. Det blir sikkert super koselig med mye god mat og masse latter. Nå sitter jeg her i treningstøy og tøyer som bare det her. I løpet av jula har jeg blitt litt småstiv kan man trygt si.. Får håpe at med noen timer med trening i neste uke så går det bedre. Dansingen på fritiden begynner i neste uke skjønner dere. Så jeg vil være veldig lite hjemme..


For ca 1 år siden.Gjengen jeg skal ut å spise med. Aurora

DATO: 15.jan.2011 / KLOKKESLETT: 23:06

1 kommentar(er)

Nå er jeg og Janne i Ålen til søskenbarn og tanter og onkler osv! Vi stortrives oppi her og Janne sto på snowboard for første gang! Hun var jo dritflink til at det var første gang. Tryna bare i heisen en gang, hahah! Alltid like gøy det der!!
Ellers så har vi netopp gått tur med  Fabian! Haha, dere får ha en fortsatt god lørdag!

-Vi bloggees, F and J ♥DATO: 15.jan.2011 / KLOKKESLETT: 13:05

2 kommentar(er)

Tenkte jeg skulle ta å skrive litt om 10 blogger jeg leser. Rekkefølgen har ikke noe å si, det er alfabetisk etter bildene. Selvfølgelig leser jeg flere blogger, men i dag valgte jeg ut disse 10. Kanskje det blir ti nye en annen gang.

1. Annais


Annais er jo trønder, og så klart leser jeg hennes blogg. Hun skriver kjempe bra, og har med en hel del humor i bloggen sin. Anna er ei kjempe snill jente som det er koselig å være med. Bra blogg Anna.

2. Fotballfrue


Fotballfrue, eller Caroline da som hun heter. Denne bloggen har jeg fulgt i kanskje ett år nå. Og jeg liker den bare bedre og bedre. Hun skriver kjempe bra, og har med masse bilder. Caroline skriver om trening, mote og sminke. Noe som passer meg perfekt. Denne bloggen skal uten tvil fortsette å lese i lang tid.

3. Haawt


Haawt/stine har en super søt blogg. Jenta virker kjempe søt, positiv og snill. Man blir bare så glad av å lese bloggen til Stine. I starten leste jeg den bare av og til, og fikk lese mange innlegg om gangen. Nå er jeg innom den hver dag, og ofte flere ganger om dagen.

4. Julianyl


Julia sin blogg har jeg fulgt lenge. Men hadde en liten pause for noen måneder siden, ikke vet jeg hvorfor. Men nå leser jeg den så ofte som jeg kan. Julia blogger mye om klær og bare hvordan dagene går. Elsker slike blogger med masse bilder og variert innhold.

5. Karoline berget


Karoline Berget begynte jeg å lese, som mange andre etter paradise hotel. De fleste paradise folkene begynte å blogge etter serien kom igang på tv. Jeg leste så og si alle sammen, men den gang i dag er det bare Karoline jeg følger. Bloggen er kjempe bra, og hun blogger ofte. Karoline virker som en kjempe hyggelig person, som jeg virkelig kunne likt å møtt.

6.L0ve


Lille søte Erica. Tondheims jente hun også. Vi gikk på samme ungdomskole i fjord, da jeg fortsatt gikk på ungdomskolen. Der fikk vi ganske god kontakt, og begynte fort å lese bloggen hennes. Jeg begynte vell å lese denne i starten av sommeren 09. Erica skriver om ting som skjer i hverdagen, og innkjøp og med en hel del bilder. Stå på Erica, bloggen din er super.

7.Mne


Mathilde blogger om livet hennes i singapore. Om hvordan det er å flytte fra Norge og hvordan det er å være norsk i Singapore. Denne bloggen har jeg bare les i en uke eller noe. Kom inn på den ved at jeg trykket feil til noen andre. Dette angrer jeg ikke på nå. Mathilde har en kjempe fin blogg, med masse bilder og flere innlegg om dagen. Denne bloggen skal jeg følge lenge.

8. Tcmn


Therese. Kjempe fil blogg, med masse bilder. Vet ikke når jeg begynte å lese bloggen til Therese. Men har lest den i over ett år. Liker den kjempe godt, og hun har med masse humor. Noe som er viktig, om man skal ha en bra blogg.

8.Tone DamliTone Damli. Jeg er jo STOR fan av Tone, så det er jo kanskje ikke så rart at jeg leser bloggen hennes. Hun blogger ikke så ofte i den travle hverdagen hennes, men det kommer ett innlegg i ny og ned. Når hun først blogger, blogger hun også ganske bra.

10. Tuvaw


Tuva. Jeg begynte å lese bloggen til Tuva når Therese (tcmn) linket henne, og snakket veldig mye om henne på bloggen sin. I starten var jeg bare innom av og til. Men etterhvert likte jeg bare bloggen mer og mer, og gikk innom den flere ganger i uka. Nå er jeg innom den hver dag, og selv om hun ikke blogger så mye fortiden er det en kjempe bra blogg.

 

Sånn, da har jeg skrevet om 10 blogger jeg leser, så kanskje det kommer en fortsettelse en gang. SÅ jaaa, hva syns dere? Leser dere noen av disse bloggene? -AURORA
DATO: 13.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:22

2 kommentar(er)


bukse vero moda genser tommy hilfinger skjerf bestemor øredobler vero moda. Hva syns dere? - aurora
DATO: 12.jan.2011 / KLOKKESLETT: 00:09

3 kommentar(er)

hello! fant nettop ut at mamma har tidenes internett-mobil. vetke om det går å legge inn bilder, men vi får se. ja, det er sinnsykt fint her! vi reiste uspesifisert, så vi aaaante ikke hva slags hotel vi kom på. Heldigvis var det kjempe fint, eneste minuset er at det er et stykke til stranda og de har sinnsykt styggedynetrekk

Ellers har jeg, en hel etasje. 4 senger og bad helt for meg selv.

 

VI BLOGGES! -I
DATO: 11.jan.2011 / KLOKKESLETT: 18:33

1 kommentar(er)

Har du noen gang vært så sliten i hodet å i kroppen at du rett og slett ikke klarer å stå på beina? Eller så sliten at du bare vil legge deg så fort du kommer hjem fra skolen? Vell.. en sånn tid er jeg inne i nå.. faktisk har jeg vært sånn lenge nå! Det er akkurat som om kroppen og  hodet har bestemt seg får å gå i dvale eller noe. Det er liksom sånn at om kvelden så er jeg så trøtt at jeg ikke klarer å sovne.. rart! Veldig vanskelig å forklare.. Men uansett da så blir jeg sittende våken til laaaaaangt på natt også får jeg ikke til å stå opp dagen etter! Og får ikke å snakke om hvor skolelei jeg er! Menmen.. That's life.. Og forresten bare får å toppe hele greia, så fikk jeg ikke ta av reguleringa i går heller! Jeg får ta den av før sommern. Tannleger holder ALDRI hva de lover !

Anyways.. vi blogges når jeg er i ett litt.. bedre humør, F

 
 
DATO: 11.jan.2011 / KLOKKESLETT: 14:11

2 kommentar(er)Ah.. når jeg ser dette her får jeg sykt lyst på sommer. Dra til syden, shoppe, sole meg, være med venner og familie. Det er så godt å få slappe av i varmen, reise litt bort og ikke sitte inne. Slippe å pakke seg inn i store jakker, luer, skjerf og votter. Uansett hvor man går så må man gå i snø, å bli våt.. Jeg vil ha sommer jeg.

Det hjelper ikke akkurat at Ida er i syden og slikker solen. I dette øyeblikk ligger hun sikkert å nyter sol, bader eller spiser is. Hadde ikke akkurat sagt nei om hun hadde spurt om jeg ville blitt med... hehehehhe.. Jaja, får vell bare leve med at her i Norge er det vinter, og takk og lov for det. Liker vinteren, ikke noe galt med den. Er bare at syden, sol og varme frister nå etter den lange vinteren

Hva vil dere ha? savner dere sommeren? - Aurora
DATO: 10.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:39

1 kommentar(er)

Gleder meg utrooooolig mye!! Skal kanskje ta av hele reguleringa!!

NO MORE BRACEFACE!!... kanskje
Jeg blir veeeeldig skuffa om jeg ikke får ta av.

Vi bloggees, F ♥DATO: 09.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:16

1 kommentar(er)


genser zara øredobber vero moda. Hva syns du? - aurora
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 18:27

4 kommentar(er)

Jeg, Aurora, Anna og Maline skulla ha pepperkakebaking igår, men ingen av de 7 butikkene vi var innom hadde deig. Så vi pyntet kjøpepepperkaker og bakte cookies, muffins, brownies, kransekake-opplegg og lagde marsipan dyr :)


aurora, meg, maline, anna


Søtinger!


alt sammen


Fornøyd, ja!

Jeg reiser forrestenen uke til Tenerife imorgen! GLEDER MEG SÅNN!!! Vi blogges - ida

 
DATO: 06.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:29

4 kommentar(er)

Hei dere! Har nettopp funnet ei jente som synger heeelt fantastisk! Får helt frysninger av å høre på henne. Helt sykt til å være på hennes alder!

bloggees, F ♥

det er noe feil me html.............. hater når det skjer..

men dere kan bare trykke her og her

jenta heter Caroline Costa
 

 
DATO: 05.jan.2011 / KLOKKESLETT: 21:10

3 kommentar(er)

Heia. Kom nettopp inn døren fra en fin tur på spa. Det var utrolig deilig og forfriskende. Fikk også endel ansikts pleie og kremer som gjorde huden myk og ren. Trengte virkelig litt massasje nå etter oppstarten på skolen igjen. Har blitt smålig stiv allerede, etter bare noen få timer med dans.
Ah.. det var så utrolig godt. Nå skal jeg gjøre litt matte, så skal jeg komme meg til sengen. - Aurora
DATO: 05.jan.2011 / KLOKKESLETT: 19:03

4 kommentar(er)

Hei!  tenkte jeg skulle lage et innlegg med tips til øyesminke! Er veldig dårlig på sånt selv egentlig, men prøver fordeom vetu!


dette brukte jeg; mascara fra clinique, brun med glitter-eyeliner fra sisiey, brun/grøn-ish eyeliner fra L'oreal og grønn øyenskygge fra i.d.
1. trekk en strek med den grønne eyelineren nesten helt inn til øyekroken, og litt under.


2. Tegn med den brun/grønne i globalen , og dra streken litt oppover på skrå, og gnikk litt så et e ikke blir så sykt sterk farge.


3. bruk den grønne øyeskyggen over hele lokket.


4. siste finsih med mascara, så er du ferdig!Vi blogges! -ida
DATO: 04.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:44

1 kommentar(er)

Litt chill tentamens outfit i dag, men men. Her er den likevell.

bukse vero moda genser bik bok armbånd og øredobbler syden. Hva syns dere? 
Nå har vi nettopp ryddet bort juletreet.. litt trist egentlig. Vil at julen skal vare litt til, fordi først nå får jeg julestemning. Etter julen er ferdig. Jaja, bare ett år igjen til neste gang.  - Auroraa
DATO: 04.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:51

3 kommentar(er)

Hei! Nå lager jeg bare ett rimelig random innlegg... bare fordi jeg ikke har noe annet å blogge om, så legger jeg ut litt bilder hvor jeg har prøvd å redigere litt.. hahah Vil gjerne ha deres mening!

vi bloggees ♥ F


DATO: 03.jan.2011 / KLOKKESLETT: 18:57

3 kommentar(er)


skjerf hm tunika vero moda ring gina øredobler hm. Hva syns dere? - Aurora
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:07

1 kommentar(er)

Hei! Da har vi vært samlet igjen! Alle har av oss var veldig slitne og trøtte og litt syke, hahah! Så det ble en "spillkveld" på en måte. Her er litt bilder fra kvelden. (ingen av oss hadde sminket seg og Frida gikk i pysjen enda, sååå.. say no more..) Og forresten skal vi lage ny header snart! Siden alle har forandret seg en del siden den forrige headeren! Vi tenker at vi skal møtes en gang i uka å ta lit bilder, siden alle så ut som ett dass i dag!

Hvordan har din dag vært ?

vi bloggees, Ida, Frida, Aurora

(ida ville ikke ha fjese sitt på noen av bildene)

Først spilte vi norge rundt!

ida, aurora og frida

Så spilte vi harry potter spillet

teheh
 

 

 

 
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:37

5 kommentar(er)

HEI ALLESAMMEN OG GOODT NYTTÅR!!!!  Jeg har da blitt forkjølet etter å ha gått ute i hudstrømpebukse.. jaja.. shit happens! Håper dere får ett supert år! Har desverre bare to bilder fra hele nyttåersaften!

vi bloggees, F

DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:22

1 kommentar(er)

Godt nyttår. Håper alle fikk en fin nyttårsaften. Har tenkt å lage sånn 2010 (minne greie). Fordi jeg husker faktisk ikke alt jeg har gjort. så det hadde vært fint å få satt på plass puslespillet. 2010 har vært er flott år, der jeg har fått oppleve masse.Planen for dagen er å møte ei venninne nå, så jeg må  nesten bare dra jeg. håper alle får en fantastisk dag, så snakker vi snart.
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 12:56

2 kommentar(er)startet med nyttårsteater, vampyrer ser du

middag med teatergjengen, dette er ikke alle

på festningen og så på fyrverkeri, ingrid, kristine, meg, mari

anna, mari, kristine, meg

kjendiser tilogmed...

dro hjem til en venn,  meg og halve trym

alt i alt, en kjempekveld -jeg ikke kommer til å glemme!

blogges - ida
DATO: 01.jan.2011 / KLOKKESLETT: 01:00

5 kommentar(er)

hits