DATO: 30.jan.2010 / KLOKKESLETT: 14:16

2 kommentar(er)

Hei og god morgen! I dag drar jeg og Ida til hytta hennes. Hun er faktisk her nå. Vi skal ta toget litt før fem. Jeg gleder meg kjempemasse. Jeg skal ta med kameraet og ta noen bilder. 
Forresten i går, så var jeg på bytur med Eva og Elise. Her er noen bilder:
-Frida
topp fra gina 
smykke fra gina
ring fra bikbok
lipgloss fra bikbok

DATO: 30.jan.2010 / KLOKKESLETT: 12:24

4 kommentar(er)

God morgen alle sammen. Nå er jeg nettopp kommet til Lotta, etter en tur til frisøren. Det kommer bilde av det senere. Er veldig fornøyd, litt uvant da .. Siden når jeg drar i håret liksom, så stopper det før jeg er vant til at det stopper. Men det var veldig slitt nå, så det var vell på tide. 

Straks skal jeg og Lotta en tur til byen, og shoppe litt. Skal se om jeg finner noe jeg kan ha på meg i kveld, men har noe i tilfelle jeg ikke finner noe. Men jeg har egentlig ikke så mye mer å si jeg, enn at dere får ha en strålende lørdag videre, og kose dere masse og nyte helgen.
BTW; ser at Ida la ut de fine bildene av meg -.- Tusen takk, Ida ♥

et blir et gammelt bilde av Ida og Frida; søte ja ?
Blogges, Aurora ♥
DATO: 29.jan.2010 / KLOKKESLETT: 23:08

6 kommentar(er)

HEI! Jeg må bare legge ut headeren jeg laget til eline her, siden det ble så mye stress med mail. Så eline; værsegod! Du trenger selvfølgelig ikke bruke den hvis du ikke likte den ;)

DATO: 29.jan.2010 / KLOKKESLETT: 18:31

4 kommentar(er)

Hei! Jeg skriver bare et kjapt innlegg fra ingeborg anna sin pc. Vi har akkuratt hatt fotoshoot. Eller, ikke akkuratt -mer som for ca en time siden. Tenkte der kunne få se noen av bildene. Og bare så dere vet det; DET MESTE ER TULL :))))

Hva syns dere ? :DD

vi blogges! -idaDATO: 29.jan.2010 / KLOKKESLETT: 09:19

5 kommentar(er)

.. Mamma og Pappa ikke vet at det er fri fra skolen! Fordi  det betyr at de vekker meg klokka kvart over sju! jeg klarte heldigvis å få gryntet til dem at det faktisk  er fri idag.  Men her sitter jeg, og klokka er ni.


Senere idag skal jeg møte Ingeborg, vi vet ikke helt hva vi skal gjøre enda. Men jeg håper hun har lyst  til at vi går på butikken og hamstrer alle toro kakeposene deres. For jeg er i skikkelig kake modus. Jeg elsker  ¨bake, eller mest å spise kakene etterpå, men -hallo? hvem gjør ikke deet? Mulig det blir en liten video eller noe. Hvis jeg greier å huske kameraet mitt!

Men nå skal dere få se AURORA, sin outfit fra igår. Siden vi tok bilder, men vi la dem aldri ut :)

Se  så sør hun var på bildet helt til venstre daaaa :):):) Jeg fikk egentlig ikke lov til å legge det ut, men whatever :D

Hva syns dere om outfiten til Aurora?

Vi bolgges! -ida♥
DATO: 28.jan.2010 / KLOKKESLETT: 22:02

3 kommentar(er)

Heia, nå er jeg(Aurora) til Ida. Vi begge er sånn halveis syke, så vi gjør ikke spesielt mye. Vi sitter egentlig bare her, og ser på data skjermen og faren til ida spiller piano i bakrunden. Jeg har fått feber, yeees. .. Nå som det er lang helg, men det skal ikke stoppe meg. Helga skal kjøres fullt uansett hvordan syk jeg er. Men nå har jeg ikke så mye mer å si jeg. Så vi snakkes vell.


Blogges, Aurora og Ida ♥DATO: 28.jan.2010 / KLOKKESLETT: 18:31

3 kommentar(er)

HEI DERE! 
Som sagt, så har jeg ingen bilder. Men da tenkte jeg at jeg kunne lage en liten bilde serie fra sommeren :)

Barcelona


Darlecarlia cup, i Sverige


 
Brønnøysund, vi besøkte Anna og Karen

De 7 siste bildene fra når jeg bare var hjemme å var med venner :)

Mere sånne ting? :)
vi blogges! -ida
DATO: 28.jan.2010 / KLOKKESLETT: 15:06

2 kommentar(er)

HEI, nå vet jeg det er utrolig lenge siden jeg har blogget. Det har vert veldig mye som har skjedd i det siste, og alt har ikke vært på topp .. Men samma det, nå er jeg her igjen. 

I helga var jeg å ida på en diplomfest, noe som ligner på et ball. Det var veldig koselig. I dag har jeg vært på skolen. Var ikke det i går siden jeg var syk, selv om jeg ikke er noe bedre i dag (tvert i mot) så dro jeg på skolen. Vil ikke ha noe mye fravær det siste halvåret på skolen. Eller ungdomskolen da. .. Tanken på at jeg skal begynne på videregående om.. ja, ca et halvt år, det er syyyyyyykt. Jeg vet ikke om jeg vil det en gang. Eller jeg vil jo, men ja dere skjønner? Jeg søkte faktisk skole på mandag, fristen er 1.mars, men jeg kan heller gå inn å endre det enn å ikke huske å søke. Haha, blir litt flaut hvis man har glemt det da.

FJORTIZZ

Blogges, Aurora ♥
DATO: 28.jan.2010 / KLOKKESLETT: 11:44

1 kommentar(er)

Heisann!  Jeg har vært hjemme fra skolen både idag og igår, siden jeg er syk. Eller egentlig er jeg ikke så syk, men siden jeg faktisk hadde 40 i feber igår, ville ikke mamma la meg dra på skolen. Men imorgen skal jeg vell på skolen tenker jeg, nei vent .. Vi har fri i morgen!! :D:D:D:D

Jeg har dessverre ingen bilder til dere, men idag så har jeg gjort noe skikkelig kult. Gå inn på taaz.com. Der kan du ta makover på deg selv! Jeg må si at det funker skikkelig bra!! litt dumt at man må lage seg bruker osv, menmen.  Det var Kristine som viste meg det :))

Ellers så begynte jeg å blå neseblod klokka fire inatt, og klarte å søle til hele mobilen min med blod. esj. OG jeg har klart å sette fast en knøtt liten kule inni der som ladern skal være. Så, kanskje det er på tide med en ny en?

SER DERE DEN ??? He-he
Men nå har jeg skikkelig lyst på godteri, så jeg skal tvinge pappa til å gå å kjøpe til meg. Vi blogges! -idaDATO: 27.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:55

1 kommentar(er)

 


Dina og Tone MelodyEva og megDATO: 26.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:13

2 kommentar(er)

Hei dere! Nå er jeg kommet hjem fra trening og skal snart hoppe i dusjen, men først tenkte jeg at jeg kunne skrive ett lite innlegg. Er jeg ikke grei ?? joda.. men istad fikk jeg en melding fra mamma om at moren til Ida har bett oss med på hytta deres i helga. Jeg vil jo selvfølgelig det, så da blr det hyttetur på meg daa! Vi skal stå på snowboard osv, gleedeer meeeg! Også har jeg fri på fredag, så da skal jeg og Eva i byen tror jeg. Og i morgen blir det jentekveld igjen med Ali Reza og skrekkfilm.
Nå sitter jeg da å drikker smoothie. Det var Unni som laget den, så jeg kan desverre ikke legge ut ingredienser osv. 
Siden jeg sitter her i treningsklær får dere ett random bilde som jeg tok her forleden..
-Frida


DATO: 26.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:20

5 kommentar(er)

Heeeeeeeei! Jeg lagde en header selv, jeg. haha, fikk litt lyst til å prøve selv vetu. Selv om jeg suger i redigering :L

Der er den. Hva syns dere?

blogges! -ida
DATO: 26.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:23

2 kommentar(er)

Hei! Det var mange som svarte rett på minikonken, men jeg kan jo fortelle at MARIA ble vinneren. Det var helt tilfeldig.

Jeg skal ikke gjøre noen ting idag! sykt godt å bare slenge seg i sofaen etter skolen og vite at det er ikkeno som skal gjøres idag. Det eneste jeg mangler er onepiecen min. Den jeg bestilte FØR jul, altså IFJOR. Den har ikke kommet endaaaa! I den siste mailen fra onepiecesto det at den kom på lager 17.januar, nå er det 26 (?) januar! Det får da være grenser på hvor lang tid det skal taaaa! jaok, nok oom min frustrasjon.

Nå har jeg mega lyst til å dra til syden, eller New york. Aller mest New york, tror jeg. Jeg føler alle skal reise bort fortiden. JEG Å VIIIIIIL!

FORRESTEN, skal jeg fortelle om søndagens største nederlag? okei, VI SKAL IKKE TIL ARSDENAL LIKE VELL!! OMG, jeg som hadde gledet meg så sinnsykt! Så blir det ikke noe avv likevell, fordi det liksom var for dyrt. åhhh, crap.

..sorry, var ikke meningen dette skulle bli det største klage-innlegget ever.


åhei, her får du jo sett alle detaljene..

blogges! -ida
DATO: 25.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:58

2 kommentar(er)

Nå er det tid for ett nytt smoothie tips. Jeg har hatt ett tidligere, så tenkte at jeg kunne tipse dere mere. Jeg bare blandet oppi noen frukter og det endte faktisk med at det smakte godt!
Det som er oppi er: banan, appelsin, druer også tynnet jeg den ut med litt vann.
Den ser kanskje ikke så god ut som ferdig versjon, men den smakte godt!
Bloggeen gjengen møttes forresten på søndag, så det blir ny header om ikke så alt for lenge.
Q: skal jeg fortsette med slike tips ? 
-FridaDATO: 25.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:50

5 kommentar(er)

Hei! Her en minikonkurransse; Gjett hva som kom i posten idag!!!  Her er noen hint; det er firkantet og blått. Med bilde av meg på.  Bare skriv det du tror er svaret i komentarfeltet. Så kanskje det kommr en premie i posten!  Spørsmål skriver du bare i komentar-feltet.

Ellers så var det dette som var med hjem etter lørdagens bytur :)

H&M 149,-

..Og enda en ganser fra H&M til 149 kr.

Kan dere se bildet av den siste gensern? Det kan ikke jeg, lurer på om mini-pcen begynner å ta kvelden ;((

VI BLOGGES! -idaDATO: 25.jan.2010 / KLOKKESLETT: 14:13

3 kommentar(er)

Hei! Sorry, vi har ikke blogget på leeeeenge. Jeg er hjemme tidlig idag, siden vi slutter ultra tidlig idag! halv to  faktisk. Jeg føler liksom ikke at skolen er ferdig enda, siden vi bare hadde to fag og et friminutt, liksom. + at vi nesten bare tulla i de timene.

Jeg er ekstremt sliten akkurat nå, det har vært så hektisk hele helga -deffor jeg ikke har blogget. Så det blir bare en rask update.


Kristine tegna med vannfast tusj over hele sokken min! Jeg syns den ble mega fin, men det syns ikke mamma :(

se hva som skjedde da jeg skulla ta outfit-bilder da ;o sick. Det blir ingen outfit idag, btw -det ble ingen brae bilder ;/VI BLOGGES! -IdaDATO: 22.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:42

6 kommentar(er)

Hei dere! Må først si tusen takk for kjempesøtt innlegg fra Ida, jeg er kjempeglad i deg også! 

Jaa.. så nå er jeg fjortis da dere. Da blir det speilbilder, tuppert hår, trutmunn og zzzzzz i fleng. Neida, er det en ting, så vil jeg ikke bli en sånn fjortis. Jeg må bare vise dere en av gavene som jeg har fått av pappa. Det er en rosa silikon dings til å ha utenpå iphonen! 
Q: Har dere hatt en fin dag ? 
-Frida

Her er bildene fra jentekvelden fra onsdagen:


DATO: 22.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:24

8 kommentar(er)Hei! Frida har bursdag idag, så jeg har laget ett bursdags innlegg til henne! Så, gratulerer kjempe masse med dagen frida! Kjeeeeeeeeeeeeeeeeempe glad i deg :))) ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
VI BLOGGES! husk å si gratulerer med dagen til frida ! <333333333333333DATO: 21.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:33

0 kommentar(er)

Hei! Selv om det er ekstreemt mye som skjer for tiden, har jeg ingenting å blogge om. Jeg kan jo fortelle dere om hvor forelsket jeg er i den nye skolen vår -seriøst, det er så sinnsykt mye bedre enn brakkehølet på brøset. Det eneste som er litt dumt, er at nå som vi ikke tar buss lenger, blir skoledagene mye lengre. Varer helt til klokka tre nesten hver dag, liksom! Syns det er aaaaaalt for lenge å være på skolen!   Har dere lange skoledager?

Akkuratt nå ser jeg på disney channel. Meen, jeg skal snart legge meg. Klokka er bare halv ti, men jeg har vært kjempe flink til å legge meg tidlig i det siste! :D:D Vi får karakterene i morgen, jeg gruer meg litt! hoho


aurora, ida, maria, mari - i sommer, savner deeeeet!


vi blogges! fra ida


DATO: 21.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:18

3 kommentar(er)

Hei dere! I morgen har jeg bursdag! Jeg fyller fjorten år. Det har gått utrolig fort. Føles ut som om det var i går jeg fylte tretten liksom. Det som er ille med å ha bursdag på en hverdag er at de må synge i klasserommet. Og det er utrolig flaut. Om de har planer om å synge, så stormer jeg ut av klasserommet. Neida, men det er nesten til at jeg gjør det.
Gleder meg jo også da selvfølgelig. 
Nå har jeg bare vært på Rg, så skal straks hoppe i dusjen.

Q: Når har du bursdag ?
-Blogges, Frida
Her er da mannen min, som jeg skal gifte meg med i nærmeste framtid! (tullaaa!)DATO: 20.jan.2010 / KLOKKESLETT: 15:41

3 kommentar(er)

Hei folkzz ! Nå er jeg hjemme fra skolen. De utrolig "geniale" lærerne har funnet ut at de deler de to timene vi har i gym i to. Som er sykt unødvendig. Det vil si at vi må ta med gymtøy to dager på rad. Samtidig som at jeg må på rg tre ganger i uken. 
Jaja, nok klaging fra meg. 
I kveld skal Eva og Madelen komme å se på Ali Reza. Det er ett sykt bra program på nrk 2, jeg er ikke helt sikker på når det begynte, men det er jo bare å se i avisa. 
Må bare si dere at bloggeen gjengen (meg, Aurora og Ida) skal møtes på søndag. Noe jeg gleder meg sykt til. Kanskje vi tar bilder til en ny header ? 
Forresten om dere har noen idè om hva jeg og Eva kan gjøre i "klekk på gata 2" så bare kom med det!

Q: Hvordan har din dag vært ? 
-Frida
(sykt rosa lepper jeg fikk på det bildet, med witch i bakgrunnen, haha)


DATO: 19.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:24

1 kommentar(er)

Hei! Jeg er hjemme hos Maria nå. Hun har seriøst verdens fineste rom!!!  Vi driver å spiser pizza og tar bilder med speilrefleks kameraet hennes : )))

Senere idag skal vi på 3T på pulsspinn. Jeg gleder meg litt, men gruer meg litt også liksom. Grugleder :D

HER ER MARIASØTAAAAA :D:D:D


Vi blogges :D -idaDATO: 18.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:40

6 kommentar(er)

Nå har hunden min Dina født en utrolig nydelig valp. Rasen er boston terrier, om noen lurte. Jeg tror hun er den vakreste boston terrieren som er født på jord av verdens beste mamma. Vi skal ha valpen i åtte uker, så skal den på kennel. Gruer meg litt til vi må gi den bort, men jeg får bare kose meg den tiden vi har.
Jeg har forresten enda en bra nyhet! Vi har flyttet inn på nyskolen nå. Den var sinnsykt fin! Blir mye bedre å dra på skolen om morningene  når skolen bare stråler. 
-Frida
vår nye skole!DATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 20:23

8 kommentar(er)

Da fikk vi faktisk til å laste ned videoen, så her er den! Enjoy!!!
-Frida og Eva
DATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 13:22

4 kommentar(er)

God morgen, fin søndag? Beklager at det ikke ble så mye blogging i går - det skjedde noe meget dramatisk i går, så stemningen var ikke helt på topp. Men Kathrine er her (blogg) Vi tok litt bilder i går, og her er resultatet av det: å nei, jeg har ikke så gult hår

i ♥ imsdal

i ♥ vossKosi kveld ja ♥ Aurora

DATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 12:47

3 kommentar(er)

Hei! Kristine var her igår. Og vi så på gossip girl. Som vanlig, haha! Jeg har ikke tatt noen bilder, men Kristine har! Og hun glemte kameraet sitt her! Jeg er lur ;;

Jeg skal til vassfjelelt idag, og prøve ut nye ski! Jeg gleder meg! Vet ikke helt hva jeg skal gjøre senere ikveld, men finner vell ut snart.
vi blogges! -ida
DATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 01:21

5 kommentar(er)

Hei, dere husker vell at jeg lovte noen bilder sist helg. Men kameraet mitt streiket, men ivertfall - her er to;

Camilla, Vilde, Ingrid, Frida og Ida

Aurora, Camilla, Vilde, Ingrid, Frida og Ida♥DATO: 16.jan.2010 / KLOKKESLETT: 17:11

2 kommentar(er)

Hei! Jeg må bare fortelle dere og vise dere noen bilder fra tidenes ball! Det ble myyyyyyyye morsomere enn forventet! Jeg tror det er fordi at i fjor, så var vi ferskisene, og veldig sjenert. Så vi torde ikke gjøre så mye utav oss. Men i år var det mega bra. Selv om jeg nå har et mega gigantisk blåmerke, etter at masse folk med høye stilettheler og dressko trampet på bena mine. Men seriøst, det var verdt det!

Kristine, Maria og Mari lå over hos meg i natt. Kjempe koselig kvled med Gossip girl, kokosboller, brus og potetgull. Planen var egentlig og se på en hel sesong med GG, men alle var så trøtte at vi rakk bare å se èn episode!


jeg, mari og kristineVi blogges! -ida
DATO: 15.jan.2010 / KLOKKESLETT: 22:42

2 kommentar(er)

Heia folkens. Nå har jeg akkuratt satt meg godt plasert ned i sofaen og rett inn i slaske klæran. Håper dette blir en godt og deilig (lang?) helg. I mogen blir det jobbing på step by step( danseskolen ) fra 12 - 15 også kanskje en tur til byen etter på. Men, dette er ikke noe gøy å høre på.
Det ble en litt stille og fredelig fredags kveld i dag. Spiste god mat med familien osv. Koselig. Det kommer ikke noe outfit's bilder i dag eller noe bilder av meg, for jeg kom hjem fra tåspiss og jazz klokken hall sju i dag, og ser ikke akkurat bra ut får å si det slik. Men jeg føler innlegget her bare blir mere og mere menings løst.

Men skal fortelle dere nå sykt teit. Jeg fikk tilbake pc min fra reprasjon i dag (den gamle pc) og den er mere ødelagt en når jeg leverte den. For det første så var den ikke ødelagt utsene messig før og for det andre så var den ikke så ødelagt i det hele tatt. Men nå går det ikke ant å lukke pc'en, skjermen er helt løs på ene siden, man kan nesten ta av den "skjermen" mellom skjermen og tastaturet og sånne svarte klosser som skal dempe hjørnene når du lukker pc er på tastaturet. Altså, den er heeelt ødelagt. Bilder:r.i.p min fantastiske pc  ♥ Aurora


 
DATO: 15.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:03

1 kommentar(er)

.. Med min gamle hårfarge! Eller ihvertfall nesten :) Mamma hadde nemmelig dratt til frisøren og sagt i fra om at vi ikke ble fornøyd, å dermed fikk vi en gratis time!  Så nå har jeg brunt hår, og en pannelugg. Eller, ikke helt pannelugg -men en skrålugg på en måte:)

Snart skal jeg og Mari hjem til Kristine for å ordne oss. Så blir det nyttårsball. Jeg vet faktisk ikke om jeg gleder meg, det er jo egentlig ganske kjedelig. Men, jeg føler jeg må dra, siden det kan jo hende det blir gøy! 
 Sorry for crapy web bilde, dere kan jo se litt hvertfall hvordan håret mitt har endt opp :))
Vi blogges! -IdaDATO: 14.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:46

1 kommentar(er)

Holaa, amigos - nå er jeg akkuratt kommet hjem. Jeg har vært litt med ida i dag, sånn ca en halv time. Jaja, ikke så lenge, men det var jo koselig da! Nå har hjernen min fått et lite lekse modus tingse dangs, så jeg har veldig lyst til å gjøre lekser. Hva skjer med verden sier jeg bare? Lyst til å gjøre lekser, og jeg er til og med sliten. Jaja, det er lurt å gjøre det når jeg faktsik har lyst. Får se hvor lenge lysten varer, når jeg begynner. I morgen er det heeeelg. Happy. Gleder meg sykt, vet ikke helt hva jeg skal gjøre enda da. MEN det er alltid godt med helg. Jeg har på følelsen av at det er noe viiiktig jeg skal, men husker det ikke. Skal; jobbe og møte venner hvertfall.

Men nå skal det jobbes.


Hm, hvorfår står det at det er den 11. januar ? Blogges, Aurora
Har dere hatt et snev av leksemodus før ?DATO: 14.jan.2010 / KLOKKESLETT: 17:43

1 kommentar(er)

Dette er en bitteliten smakebit av en slags " serie" som jeg og Eva skal bynne med, som skal hete "KLEKK PÅ GATA" ! 
Dette var jo bare en bitteliten smakebit som jeg sa, fordi på serien, så skal vi tulle me folk på gata og dumme oss ut. Dere må bare glede dere! Enjoy! (vi hadde fått i oss en del godter, så ikke døm oss)
-Frida
DATO: 13.jan.2010 / KLOKKESLETT: 17:55

7 kommentar(er)

hei.......... jeg er tilbake fra frisøren. Herregud, håret mitt er ødelagt :( Jeg ser ut som en sebra. Jeg har virkelig ikkeno lyst til å dra på trening nå! Jeg vill mye heller begrave meg i sofaen med joggebukse, og deppe over tapet av min normale hårfarge.  Uansett, siden jeg har brukt et helt innlegg på å snakke om min missnøye, må jeg vell legge ut et før og etter bilde så dere kan kjenne smerten min...

FØR: ETTER:

 SKJØNNER DERE HVA JEG SNAKKER OM ELLER????

blogges -fra ida

DATO: 13.jan.2010 / KLOKKESLETT: 14:48

0 kommentar(er)

Hei! Jeg og Frida er plantet i sofaen og vi se på phineas og ferb! Snart skal vi dra til frisøren, så jeg skal klippe meg og stripe håret. Jeg syns personlig synd på Frida, siden hun må sitte å vente så lenge på meg. Men de har jo en mini-pc der, så hun overlever vell.

Vi må bare fortelle om da vi gikk hjem fra skolen i dag; Frida har jo fått seg iPhone, så har hun et program med mange prompelyder. Så går vi forbi ei dame med hund. Så setter vi på den der fislyden, så hun ga oss det stygge blikket. Holdt på å flire meg hjel, jeg assa :')

Dere skal forresten få før og etter bilder. Men jeg må jo nesten klippe meg først : )


atm

 VI BLOGGES!DATO: 12.jan.2010 / KLOKKESLETT: 20:33

3 kommentar(er)

Hei! Jeg er tilbake fra en slitsom trening, og nå har jeg spa. Hjemme. Jeg må si huden min føles mye glattere nå, enn før jeg startet :)

Jeg har ekstremt lite å fortelle dere, annet enn at det er ball på fredag, Meeeeeen tror jeg har har nevt det omtrent en million ganger. Jeg hater når jeg ikke har noe å blogge om. Spesielt nå som jeg er i skikkelig blogge-modus. Jeg har jo faktisk ikke blogget hele helga, eller noe sånt!


nærbiidefoshooo

Blogges! -ida
DATO: 12.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:20

4 kommentar(er)

Heihei! blir bare et kjapt innleggg med oufit og oppdatering, sidenjeg må skyndte meg å spise også på trening. Step på 3T, hvis noen skulle lure.

Ihvertfall, det er ball på fredag, og jeg skall stripe og klippe håret. Jeg har stripa håret en gang tidligere -men det er leeenge siden. Og jeg håper at det blir et litt bedre resultat denne gangen. Tenker også på å klippe pannelugg, men det tviler jeg på :p


Sorry for dårlig kvalitet på bildene og alt. Trur jeg må melde meg på fot&redigeringskurs..

Vest; H&M
Genser; Bikbok
Bukse; Cubus

Heia billigkjeder!

Vi blogges! -IdaDATO: 11.jan.2010 / KLOKKESLETT: 20:34

1 kommentar(er)

Heia.Jeg bynner alltid med "Heia", må finne noe nytt, men samma det. Ny uke, nye muligheter. Jeg føler uken her blir ganske bra. Ingen framføringer (annet en en liten minitalk), ingen prøver og ikke nå mye lekser. Også begynner jeg på dansing i denne uken også. Happy. Jeg er akkuratt ferdig med rle og engelsk leksa. Deili. Så nå skal jeg taen lang å god dusj, så skal jeg sette meg på pc'en igjen og ja. Skal gjøre min tradisjon (som har vart de to siste kveldene ♥)
Men så til overskriften, her er dagens anntrekk (dårlige bilder, siden laderen til kameraet mitt er forsvunnet) buhu, så ingen bilder før den er tilbake. Eller det blir dårlige bilder.


Blogges da, Aurora♥DATO: 11.jan.2010 / KLOKKESLETT: 18:11

4 kommentar(er)

Hei dere! Nå har jeg vært på Kbs med mamma og Madelen. Vi har handlet kjole og sko til nyttårsballet. I år har jeg en litt "annerledes" kjole. Den er liksom ikke så glamourøs om dere skjønner meg. Den gjør ikke så mye utav seg. Skoene er røde faktisk, hadde egentlig lyst å ha dem i svart, men de hadde bare 38 i svart og jeg bruker 36, så det ble røde i 36.
Jeg skal også ha ett belte i rødt eller svart i midjen! Jeg er egentlig litt usikker på kjolen, men det går jo bra.. det er jo ikke verdens undergang om jeg ikke fant "drømmekjolen" dette ballet. Jeg prøver igjen neste år!
Har fått iphonen nå forresten!!
-Frida

kjole: B.Young
Sko: Falkanger


DATO: 08.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:40

1 kommentar(er)

Heia, nå kommer snart Ida til meg - hun tar bussen nå! Det blir supert det. Hun skal også ha med pizza, og jeg har brus så, dette kan ikke bli bedre. Bortsett fra at vi ikke kan gå ut, fordi jeg er barnevakt. Ye. Jeg er veldig glad i dag, eller jeg var ikke det i sta, for da kjedet jeg meg til døde, men nå går det bedre. VI hadde naturfags prøve i dag, hoho - hei treer sier jeg bare. Jeg kunne ingen ting. Skal skjerpe meg.

Ja, dette ble et kort og meningsløst innlegg. Men bedre det en ingen innleg.
tidenes styggeste bilde? hoho, hva gjør man for bloggen (og at man kjeder seg)
Blogges, Aurora ♥DATO: 08.jan.2010 / KLOKKESLETT: 18:57

3 kommentar(er)

Heei, igjenn! jeg tenkte dere skulle få se starten av inspo-albumet mitt. Jeg fortalte jo Her at jeg begynte å lage et, men la aldri ut et bilde.  så dere skal få se nå :DDD
Er ikke på langt nær ferdig. Men, jaja : )

Blogges, fra ida :D


hits