DATO: 19.apr.2010 / KLOKKESLETT: 16:14

2 kommentar(er)

Hello! Lenge siden sist, hahah. Det er fordi jeg syns det er suuuuper kjedelig å blogge for tiden. Men det går sikkert over snart og jeg kommer vell til å komme i bloggemodus etterhvert.

Gjett hva jeg skal på fredag a! Jeg skal farge håret mitt! Etterveksten er flere centimeter lang og no (r) way at jeg kommer til å gå med det veldig mye lengere. Ellers har det jo skjedd litt av hvert i det siste, Jeg har  vært med på en musikal i helga, noe som er en del av konfirmasjonsundervisningen, som dere kanskje får se en liten film av. Vet ikke helt om jeg får til å flytte filmen fra videokamraet over til pc'en. Men jeg skal prøve.
Og andre stjernekrig (aka laser) har brutt ut under øyet mitt. Jeg skal døpes snart og jeg gruer meg litt? nei, veldig. Og ikke kom med den kjempe brae vitsen nå; "hvem skal bære deg da?" he-he, har hørt rundt en million ganger, og er virkelig ikke morsom lenger.  Var egentlig veldig mye mer jeg skulle skrive, men nå fikk jeg plutselig litt dårlig tid her nå, så hade :))))
 VI BLOOGES DA! >ida♥

Kommentarer

19.apr.2010, kl.16:26

glede mæ te å se når du fargehåret <3

19.apr.2010, kl.19:37

æ å , får å si det sånn :D <3


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits