DATO: 03.apr.2010 / KLOKKESLETT: 16:47

1 kommentar(er)

Har jeg fortalt at Jeg og Frida skal til syden sammen i sommer? Åh, jeg gleder meg som bare rakker'n, det blir så gøøøøy! Det som er litt dumt, er at jeg må betale turen selv. Det betyr at jeg må begynne å tjene litt penger, men jeg aner ikke hvordan! Hva slags jobber kan en 14, snart 15 åring ha? Hjelp meg! Har dere noen forslag?

Kom forresten hjem fra hytta igår, og har vært en tur i Vassefjellet idag. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre resten av dagen, men det finner jeg vell ut.  Har ett par bilder fra hytteturen : ))

påskeegg, jædda

Grille litt pølse, da sjø


blogges -idaKommentarer

08.apr.2010, kl.15:23

Heihei :) Artig å se at 'dere unge' blogger og, så føler jeg meg ikke så gammel! :D

Det er ikke meningen å snike, men nå hadde jeg altså noe delvis fornuftig å si, hehe. Jeg vet ikke om det trengs nå, men i fjor var det ei 15 år gammel jente som jobbet hos oss med feks renhold, poppe popcorn osv. Vil tro at med litt undersøking så finner du sikkert noe i samme bås. Det er vanskelig å finne noe å jobbe med når man er såpass ung, men ved å poengtere at man er litt fleksibel og kan gjøre andre aktiviteter enn å stå i kasse (tror det er 16-årsgrense?) så ordner det seg nok skal du se ;) Å spørre venner og familie er ihvertfall veldig greit hvis man ikke vil 'ut på markedet.'


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits